Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kron XC 4000 - 8820 Gr

Scudo
abi senin elinde bisikletler evrim geçiriyor sanki :) yine muhteşem bir kadro. güle güle kuallanın.

Arkadaşlar ilginize çok teşekkür ederim..

Bisikletin üzerinde AFC ürünlerinin neredeyse tamamı mevcut...

Haşim,yol bisikletim hala 7.9 kg.Açıkçası bunu bozmadan,hafif başka bir bisiklet toplamak istiyorum..Bir ara fotoğraflarını eklerim.

Zafer,Kronu doğru teşhis etmişsin..zamanında benim kullandığım kadroydu..

Amortisör Sid Team ,2005 model yanlış hatırlamıyorsam..Modifiye olarak dış bacakları Beyaz renge boyattık.

Maliyet konusu,bu bisiklette muamma...Birçok parça gelip geçti.hesaplaması çok zor..

Selamlar.

• Beğen
Tepkiler: Haşim Okyay
VALLAH i baktıkca şundan damı taksam,Bunu yapsam diye insan'ın içini ve düşüncelerini değiştiriyor.Umarım Kazasız belasız binmeniz ve Olmayanlara da daha iyilerine sahip olmaları dileğiyle.Paylaşım'ın için tşk ler.İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: İdris ACA
Ne denir ki bilmiyorum.ellerine emeğine sağlık... sonuna kadar hemde...

• Beğen
@Haşim Okyay

Lafı ağzımdan almışsınız :) İdris beyin girişimleri kadar topladığı bisikletleri de takip etmek çok zevkli oluyor.

• Beğen
@İdris ACA
Ayrıca kalite konusunda bilgi istiyorum. Bir zahmet.
Kalite onayı çıkmış mı? Çok sordum. Kusura bakmazsınız umarım.
Bana AFC ürünleri konusun da yardımcı olurmusunuz?
Nerede satılıyorlar?( Forum harici)

• Beğen
Ellerine sağlık çok güzel bir çalışma olmuş. Ağırlığa gelince diyet uzmanı gibisin Eline geçen kuş gibi hafifliyor... :) Benim race ide mi diyete soksak ne yapsak... :)

• Beğen
Arkadaşlar yorumlarınıza teşekkürler,

Şölen abi, kablo seti tanıdık gelmedi mi sana:)

Afc ile ilgili soruları özelden yanıtlayacağım..

Kemal abi istediğin zaman Race'ide diyete sokarız.;)

Selamlar.

@bts.elektronik
birde amortisör ve fren kolları..adam resmen jbc yi kadro hariç krona geçirmiş gibi ..kadroyu ne yaptı acaba:D

@samsung

Fren kolları tamam,ama amortisörler farklı.;) Jbc de 2-3 parça haricinde bir değişiklik yok aynen duruyor.:)

@İdris ACA

hadi öyle olsun:) parçalanmaya görsün bisiklet birkere toparlanmaz satılır artık tamamen:rolleyes:

kadrodan ziyade üstündeki parçalar süper

Geri