Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kron Xc 4000 Special Machine

@M.Burak KARADAĞ

Hahah hocam 11. yılım İstanbul' da bu sene.İnan bıktım artık bu şehirden.İstanbul' u seven insan çok ama ben nefret ediyorum diyebilirim.Hiç sevmedim, sevemedim.Yaşamak istemiyorum bu şehirde.Aile mecburiyetim olmasa inan 1 saat daha durmam burada.Ailemde buraya iş nedeniyle geldi zaten.
Ayrıca ben 7 yaşına kadar Giresun'daydım.Keşke hep orada kalsaydım diyorum ki her fırsatta Giresun' a da kaçıyorum zaten.Ah benim caanım memleketim :)

Üniversiteyi Ankara' da isteme sebebimde Türkiye' nin en iyi üniversitelerinden 2 sine sahip olması.Zaten bir İstanbul bir de Ankara çok iyi bu konuda.Hedeflerim büyük.Ben de İstanbul' da yaşamak istemiyorum, o yüzden de Ankara' da gitmeyi istiyorum.

Aman nedir ki seni görmeye geleyim oraya.İstanbul-Ankara 450 km zaten, topu topu 3 saat :D

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
Scudo
@Ali ERTURAN

Bende 1 senedir Ankarada yaşıyorum ama bende Ankaradan nefret ediyorum.Bende keşke hep Kütahyada kalsaydım diyorum :D
Ankarada üniversite var. :D
Ama ben İstanbul Cerrahpaşa veya Çapa tıp istiyorum.Belki Hacettepe genetik mühendisliği olabilir :D
Sen hangi üniversite hangi bölümü istiyorsun? :D

• Beğen
Tepkiler: Ali ERTURAN
@M.Burak KARADAĞ

Bahsettim ya hani sana; doğayı, temiz havayı seviyorum.Gürültüden uzak sakin ortamlardan filan hoşlanıyorum diye.Kaldı ki İstanbul ne kadar sevmediğim şey varsa orada.Haa bir de unutmadan; TRAFİK!
Ankara bu konuda ne kadar iyi bilmiyorum ama İstanbul' dan uzaklaşmak istediğim için Ankara' yı seçtim.
Ayrıca;
Eskiden tıp okumayı istiyordum ben de.O zamanlar çok parlak bir çocuktum tabii.Şu ara biraz sallamış havasındayım.Çok kuğulum bir süredir dersler konusunda :D Ama yok yok sıkınca denedim, yapıyorum.Beyin bedava :D

İstediğim bölüm ise ODTÜ Makine mühendisliği.Kuzenim de orada Makine mühendisliğinden mezun.Bir tanesi de Matematik öğretmenliğinden.Çok met ediliyor o üniversite.Başlı başına bir şehir diyorlar.Niye Makine mühendisliği istiyorum bilmiyorum ama rahat 5 kuzenim Makine mühendisliği okumuş, sıra ben de olduğunu düşünüyorum :D Belki Bilgisayat Mühendisliği gibi alanlara da yönelebilirim..

• Beğen
@Ali ERTURAN

Bende sallamış vaziyetteyim.Ama bende senin gibiyim :D çalışınca oluyor :D Mekatronik de düşün derim.İçinde makine,elektirik ve elektronik,bilgisayar gibi 3 mühendisliği de içeriyor :D

• Beğen
@M.Burak KARADAĞ

-Olamaz mı?
-Olabilir (=

Megatronik mühendisliği, evet onu da duydum.Daha yeni bir mühendislik sanırım.Avantajlıda görülüyor.Bir de bu aralar askeriye düşünmeye başladım.Okulda bir dergide gördüm, askerliğin yanı sıra mühendislik dalında filan eğitim veriyorlarmış.Ama bakalım hayırlısı.Çalışalım biz de gerisini sonra düşünürüz :D

• Beğen
Ali Kron'un Çok farklı olmuş. Maşallah diyorum. Güle güle kazasız belasız kullanman dileğiyle. epıconda harıka :)

• Beğen
@Mehmet Ser

Çok sağol kardeşim.Senin ki kadar iyi değil ama idare ediyor işte(=
Bisikletimi ben de seviyorum ama 19" kadro sinirimi bozuyor açıkçası..

Aslında ben bu kadro rengini hiç düşünmemiştim ama kadroyu alacağım zamanlarda forumda mavi-siyah Kronlar dikkatimi çekti.Zaten kadronun özünde küçük beyaz ayrıntılar var.Sonra beyaz maşa nasıl olur, beyaz sele borusu nasıl olur derken baktık güzel bir şey çıkıyor ortaya.Aslında gidon ve gidon boğazını da beyaz yapacaktık ama maddiyat elvermedi.Mavi-beyaz uyumu çok hoşuma gidiyor.

Hatta beyaz jant seti takmayı düşünüyordum aslında.Çok güzel gider bence..

Tabii ki herşey biraz bütçe biraz da hayal gücü meselesi.Ben de hayal gücü büyük ama bütçe yetersiz :D

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Ser
@Ali ERTURAN

Yane :D benim gibi bütün paranı maaşını giant a yatırma :D Benim eski kronda bu renkti çok güzeldi ama benim işimi görmüyordu bayır aşağıya pedal çeviremiyordum. :D ne kadro alacaksın :D bu kadroyu sattın herhalde.

• Beğen
@Mehmet Ser

Ahaha sen ikinci sayfaya bakmadın galiba :D Kadro satılmıştı yani ben öyle sanıyormuşum meğer.Herşey anlaşıldı, sitede ilan açıldı ama sonra benden alınmaktan vazgeçildi.Yapacak birşey yok.Kronlanmaya devam :D

yani Kronlanırsın zamanla :) bu bike de güzel maşası olsun kompenentleri olsun harika bence :) Kazasız belasız sürmen dileğiyle hoşçakal

Kardeşim bisikletin çok güzel olmuş kadronu satmana gerçekten üzüldüm ne kadar büyük bir özveri ile bu bisikleti topladığını tahmin ediyorum. İnşallah daha iyileri nasip olur.

• Beğen
@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

Teşekkür ediyorum Faruk abi.Ama bir yanlış anlaşılma oldu.Kadroyu alacak olan kişi almaktan vazgeçti.İlk sayfa da son günleri filan demiştim bisiklet için ama görünen o ki daha kullanacağız biz bu kadroyu.Yanlış anlaşılmaya sebebiyet verildiği için özür dilerim.Satıyorum diye çok sevinmiştim ama yapacak birşey yok..

Tekrardan teşekkür ederim.İyi bakın kendinize.
Saygılar ;)

kardeşim başına gelene gerçekten üzüldüm yapılacak şey değil ama insanoğlu işte güvenemiyorsun boşver belki de elinde kalması daha iyi olur tamam kadronun büyüklüğü senin için bi problem yaratabilir biraz daha yorulabilirsin ama kendine uygun bir kadro olsa da sen pedal basmadıkça gitmiyor hiçbir bisiklet zamanla kondisyonun daha da güçlendikçe bunun senin için o kadar da büyük bir problem olacağını zannetmiyorum sonuçta bisikletin çok güzel ve zevkle uğraşmışsın belli artık önce sınava sonra da gideceğin yerleri düşünme zamanı bol ve keyifli pedallamalar...

• Beğen
@Sinan SOYDAR

Her şeyde bir hayır vardır diyorum artık.Kadro büyük derken şu anlamda; arazi kullanımı için bir küçüğü daha uygun bana.Yoksa boyum 1,80m zaten.Günlük kullanım ya da uzun yol/tur anlamında sorun yok benim için.Bu alanlarda kullanımda uygun kadro boyu zaten.Zaten normalde tur kullanıcısıydım ve uygun kadronun bu olduğunu düşünerek almıştım.Tabii ki arazi-tur ayrımını bilmiyordum ben..
Ama bisikleti aldığım gün yarışçı bir arkadaşla ilk turuma çıktığım sırada farklı bir fikir oluştu bende.O gün parkurda kullandık biraz ve inanılmaz keyifliydi.O bana bir de yarışları anlatınca ben iyice gaza geldim ve komponenti bir üst seviyeye çıkarıp yarışlara katılabilecek hale getirmeyi planlıyordum.Arazide kullanmak gerçekten yollardan daha zevkli gelmişti bana.Ama sonra öğrendim ki bu kadro arazi kullanımına uygun değil.Ben de o gün bugündür kadroyu değiştirme çabası içindeyim.Allah yardımcım olsun :)

Yorumunuz için teşekkür ederim.Size de keyifli pedallamalar.
Saygılar ;)

• Beğen
@M.Burak KARADAĞ

İnşallah kardeşim.
Ama yok satayım kadroyu danışmadan, çok iyi araştırmadan alışveriş yapmayacağım artık.Sonra elimde kalıyor, sıkıntı çekiyorum böyle.Alalı 2 ay oldu, satacağım diye kullanamadım, 2 3 kere sürebildim bisikleti.Tadını bile çıkaramadım, ona yanıyorum ..

Ayrıca kadro satılırsa maşayıda satarım ve eski komponentler ile Salcano' ya rijid maşa alıp onu ayağa kaldırırım.Elime geçen paranında üzerine para katıp daha üst seviye bir bisiklet almayı düşünüyorum.Ama tabii herşey kadroyu satmama bağlı.İşim zor benim.Dediğin gibi Allah yardımcım olsun :)

• Beğen
@KAAN SEVER

Ahaha yok dostum niye aç kalayım ki :D Tamam para biriktirmek kolay değil ama kendime de dikkat etmem lazım.Zaten 180 boya 60 kiloyum, oldukça zayıfım.Aç kalıp daha da zayıflarsam eğer bir deri bir kemik kalırım :D

• Beğen
@KAAN SEVER

Buradan mı yazayım :D Haftalık alıyorum ama hiç belli olmuyor ne kadar alacağım, stabil değil yani.Genelde ne kadar lazımsa o kadar alırım, o da bana bağlı zaten ;)

• Beğen
Tepkiler: umutkahraman
Geri