Cihan A.
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 882
- Bisiklet
- Kron
Merhaba arkadaşlar 9 gün önce aldığım XC 4000 bisikletime bazı eklemeler yaptım.Bu eksikleri giderdikten sonraki resimleri yayınlıyorum.(Resimleri yayınlamıştım silindiği için tekrar yayınlıyorum umarım bu kez silmezler!!!)
Eklenen Parçalar:
1.Alüminyum Boynuz ve üzerine kaplanan elcik.
2.Kilometre Saati.
3.Zil.
4.Kedi gözleri.
5.Çanta
6.İkinci suluk kafesi
7.2 tane suluk
8.Pompa
9.Kask.(Pek alışkın olmadığım bir malzeme kask.Bisiklet hafif ve hızlı.Forumda okuduğum bilgiler kaskın kullanılması gerektiği yönünde.Tabiki güvenlik için gerekli
10.Arka fren telinin üzereine yerleştirdiğim kedi gözü
11.Eldivenler
Ek olarak benim 1996 model Bisanım'ın resimlerinide ekliyorum.Tam 13 yıl arkadaşlık etti bana eski emektarım.Kadrosu ve ayna kolu hariç tüm parçaları değişti bugüne kadar(Ek olarak Bisan18 Vitesti,yaptığım değişiklikle 21 vites olmuştur)
Son olarak bisiklette bulunan suluklardan birinin rengi kadroya uymuyor farkındayım.Ben çok su tükettiğim için o suluk beni ancak keserdiEn kısa zamanda bisikletin rengine uygun bir suluk alacağım
İlk iki resim Bisikletin 7 Aralıkta aldığım ilk halidir...
(link)
(link)
Diğer resimler 14 Aralıktaki eklemelerle Bisikletin geçirdiği değişim
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
İşte emektarımın resimleri,kendisi yaşlandı artık tam 13 yaşında
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Eklenen Parçalar:
1.Alüminyum Boynuz ve üzerine kaplanan elcik.
2.Kilometre Saati.
3.Zil.
4.Kedi gözleri.
5.Çanta
6.İkinci suluk kafesi
7.2 tane suluk
8.Pompa
9.Kask.(Pek alışkın olmadığım bir malzeme kask.Bisiklet hafif ve hızlı.Forumda okuduğum bilgiler kaskın kullanılması gerektiği yönünde.Tabiki güvenlik için gerekli
10.Arka fren telinin üzereine yerleştirdiğim kedi gözü
11.Eldivenler
Ek olarak benim 1996 model Bisanım'ın resimlerinide ekliyorum.Tam 13 yıl arkadaşlık etti bana eski emektarım.Kadrosu ve ayna kolu hariç tüm parçaları değişti bugüne kadar(Ek olarak Bisan18 Vitesti,yaptığım değişiklikle 21 vites olmuştur)
Son olarak bisiklette bulunan suluklardan birinin rengi kadroya uymuyor farkındayım.Ben çok su tükettiğim için o suluk beni ancak keserdiEn kısa zamanda bisikletin rengine uygun bir suluk alacağım
İlk iki resim Bisikletin 7 Aralıkta aldığım ilk halidir...
(link)
(link)
Diğer resimler 14 Aralıktaki eklemelerle Bisikletin geçirdiği değişim
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)