Scudo Sports

Kron xc 500 yada 100 (Trial olurmu)

emregrunge

Üye
Tepki
20
1000 le yapan tanıdıklarım var ama birçok yeri kaynaklı ama sonuç olarak oluyor.. 500 le de yapılır ama sonuç olarak amacına uygun bisiklet almakta fayda var..

• Beğen
Tepkiler: Taylan Yurtsever
Scudo
YANİ BİSİKLET VARSA OLABİLİR AMA ALACAKSAN TAVSİYE ETMEM ÇNKÜ AMATÖR İLE PRO. ARASINDA NE KADAR FARK OLURSA OLSUN PRO. İYİ BİLDİĞİ İÇİN KIRIYOR AMATÖRSE ÖĞRENİRKEN NE YABMASINI BİLMEDİĞİ İÇİN TAVSİYEM DAHA İYİ Bİ KADRO TASARLA KAFANDA ßY MossO

öncelikle şunun kararını ver trial mi yapmak istiyorsun yoksa bmx mi kararını verdikten sonra ben xc 1000 modelini kullandım 13.5 inç başlangıç için güzel bir kadro seçimi olabilir ama xc 500 biraz daha alt seviye dayanmaya bilir

@baranakdağ

normalde olması gereken ağırlık max 11 kg ama malesef kullandıklarımızın ağırlıkları 13 kg den aşşağısı yok

@baranakdağ

Forumda fotoğrafı varmı bisikletinin ? Görmek istedim şimdii..

akadaşım eminmisin o bisikletin 13 kg den hafif olduğuna ?:rolleyes:

zor kaldırmakla alakası yok o işin eminim sen 10 kg zor kaldırıyorum dediğin şeyi tutma açın yüzünden zor kaldırıyosundur. Ama bisikleti istediğin yerinden tutarak rahatça kaldırdığın için sana hafif geliyo. Kaldıki senin bisikletin 10 kg den hatta 13 kg den hafifse ki bu çok zor kron xc1000 aldığında hayal kırıklığı yaşarsın çünkü 13,5 kg. Ama 13,5 kg normal bi değer. Senin bisikletinin 16-17 kilodan hafif olacagını düşünmüyorum hatta dahada agır olabilir... umarım faydalı olur yazdıklarım

@Burak ELMAS

o taraz bir bisikletin 10 kğ olacağını görsem inanmam daha önce bu şekilde bir amatisörlü amatör bisikletim oldu 17 den aşşağı olmadığını biliyorum sonuçta tüm aksamı demir bunun

• Beğen
Tepkiler: boxtubing
@baranakdağ

tartarım desen daha güzel olurdu kötü bi amacım yok beni yanlış anlamayın ölçü pek uymuyor..

• Beğen
Tepkiler: haydarpasa781
gayet güzel bir seçim yapmış olursun triali seçersen benceki seçmeni isterim acemide olsan gün gelecek trialde veya bmxte birşeyler yabtıgını farkedeceksin!!! istersen triali seç istersen bmx i ama gerçekten istediğine inandıgın bir hareket tarzını seç...saygılar

• Beğen
Tepkiler: cheyenne
bencede bir yol çizmelisin hangi bisikleti alırsam onu yaparım demeyeceksin tial yada bmx illaki araarında fark var sen o farkı değerlendirecek ve hangisini istiyorsan onu seçeceksin daha sonrası kolay

Geri