Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kron XC300 vs. XC500

@turkkeyp 700 de acera ve alivio altus 690 da sadece altus var :)
(link) jant gidon sele borusu vs hepsi aynı tek çekiş sistemleri farklı o kadar karışık parça koymuşlar ona görede fiyat listelemişler :)

@turkkeyp aslında o paraya rock rider 8.1 alınır bunlardan kat kat üstün ama stokta kalmamış :) peynir-ekmek gibi sattı o derece :D

• Beğen
Tepkiler: Selim Yapıcı
Scudo

@Melih Çolak
Mersinde S ve M boy vardı Adanayı aradım ordada s vaarmış ama nisan ayında geleceğini söylediler..ben bir ay beklemeye karar verdim

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
arkadaşlar kron kullanıpta memnun kalan bir ben mi varım ya da siz ultra muazzam aletler kullandığınızdan kron falan size fasa fiso mu geliyor :) benimde bütçem bahsedilen aralıkta bende yeni kullanıcıyım xc250 disk(2014) kullanıyorum model yükselteceğimden dolayı bisiklet bakınıyorum onda da xc500 ya da dengi bir bisiklete bakıyorum. bilemedim şimdi napmalı netmeli.maşaları 2014'ten sonra düzeltildi kronda ve çok hoş sorunsuz çalışıyor.ve sonuna kadarda servis bakım sağlıyorlar.siz çok kötü bayilerle muhattab olmuş da olabilirsiniz.burada takipteyim,saygılar

Bilemiyorum bu kadar kişi krondan uzak durun diyorsa bir bildikleri vardır diyipte kendimi uzaklaştırdım :) Herkesin kendi fikri tabi saygı duyarım

@Segörüştümcı
Telefonla gorustum , ordaki çalışan pc den bakıp nisan ortalarinda geleceğini söyledi sayida söyledi tam hatırlamıyorum ama 19 tana falan demişti (rockrider 8.1)

Kronu cok iyi bilirim vites takimlarini fren takimlarini iyi takar geri kalan aparatlari kron neo kullanir.sikinti yapan kismi o diger parcalar.sedona 711 hidrolik disk fren bisiklet vr elimde sifir ayarinda parliyor 800 e vericem kron xc 500 hd den daha iyidir

@dianysos bende bi arayayım istanbul şubesini eğer gelecekse beklerim hele fiyatı yine 1450 tl olacaksa tadından yenmez :)

@dianysos abi aradım şimdi decathlonu gelmicekler dediler acaba sadece mersine mi gelecek anlamadım

@Selim Yapıcı
Selam lar
Ben Adana yı aradim ordaki çalışan geleceğini söyledi...tel internette var isterseniz birde siz arayip sorun.buraya yazarsiniz ..

xc500hd kullanıyorum bisiklet çok rahat 1.95 lastik taktım hem arazide hem yolda çok rahat diğer markaları pek bakmadım ama bana çok rahat geliyoimage.jpg

Izmitte carraro crp 710 bulamadım. Henüz gelmemiş bayilere. [emoji1]

merhaba ROCKRIDER 8.1 DAĞ BİSİKLETİ ürünü tekrardan stoklara girecek mi? Girerse fiyatı ne olur? Teşekkürler.

şeklinde sorduğum soruya

Ürünler stoklarımızda bulunmamaktadır.Ürünlerimiz yurtdışından temin edildiğinden dolayı geliş tarihleri net olmamaktadır.Her hafta ve her ay stoklarımız güncellenmektedir.Ürünlerimiz tekrardan stoklarımıza geldiğinde sitemizden ve mağazamızdan takip edebilirsiniz.
İyi günler dileriz.

şeklinde cevap aldım.

@turkkeyp daha geleceğini zannetmiyorum gelse bile eski fiyatında satılır diye düşünüyorum. Sen ne karar verdin hangi bisikleti almayı düşünüyorsun yada aldınmı :)

Eşime carraro crp 690 aldık. Renginden dolayı onu istedi. Bende crp 710 alacağım. Bayiye gelmesini bekliyorum. Crp 690'ni 1215 liraya aldık. 710'u 1325 liraya verecekler. :)

@turkkeyp
1325 tl 2015 model için çok iyi bir fiyat hayırlı olsun :)

Geri