Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kross kask

Aldora Road Team

Daimi Üye
Tepki
140
İsim
Üzeyir Sağlık
Bisiklet
Carraro
Ağabeyler başıma öyle olay geldi ki
bu günkü turumda sele borusunu çok fazla yukarı kaldırdığım için borunun girdiği yer kırılıverdi haliyle düştüm kafamda her bisikletçinin kullandığı şehir içi kask vardı sırt üstü düştüm ensemde bile şiddetli ağrı hissettim kullandığım kask boş bir kask değildi üstelik bisikletimi tamir ettirir ettirmez bir kross kaskı almayı düşünüyorum öğrenciyim çok fazla paramda yok gözüme şu uygun geldi sizce almalımıyım şehir içinde gezerken çok abes kaçıyor fakat mtb ile dağ geziside yapmak istiyorum çenemi vurmaktanda çok korkuyorum http://(link)
kaskın fiyatı 140 tl civarı

Dosyalar

• imgres.jpg
    imgres.jpg
    10,4 KB · Okunma: 14
Scudo
Bende ki de cross kaskı, fakat özel olarak havalandırma kanalları güçlendirilmiş ve biraz hafifletilmiş downhill kasklar mecut sizin için daha iyi olur, ben de ileride elime para geçtiğinde onlardan alıcam, daha havadar ve daha hafif, şeklen bir fark yok crosslarla arasında, şehir içinde de takabilirsin, şahsen ben kaldırımdaki bir tümseği geçerken sürekli yaptığım ön tekerleği kaldırıp sadece arkayı tümsekten geçirme sırasında nasıl olduğunu anlamadan dengemi kaybettim, ön fazla kalktı, tümseği geçince daha da kalktı arka frene basamadım mecbur o hızla ayaklar yere indi koşmayla da o hıza yetişemeyince düştüm, sanırım gidon boğazı elmacık kemiğime çarpıp yüzümü yukarıya doğru sıyırdı, göz kapağımı çizdi, ve bacak ve kollarda çeşitli sıyrıklar oluştu, kısacası dağ şehir farketmez ne olacağı belli olmuyor, hem kış geldi tak şehir içinde de birşey olmaz sıcak tutar, güvenli tutar, yazın da 2 damla kandansa 2 damla teri tercih et derim, bırak görenler ne derse desin, senin için rahat olsun, ama dediğim gibi biraz daha hafiflik ve havadarlık açısından downhill kasklara bakmanı öneririm.

Dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    67,2 KB · Okunma: 32
Bu kasklar genelde Cross motorları içindir. Hem ağır olur hem de hava delikleri az olduğundan çok terletir. Bisiklet için olanlar da pahalı biraz:D

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
bende öyle düşünüyorum aslında kış geldi hava yönünden fazla sıkıntı olacağını düşünmüyorumda dağ inişi yaparken düşüp çenemi vurmaktan korkuyorum merdivenlerden bisikletle inerken bir arkadaş düşüp çenesini vurmuştu ordan beri kabusum not olaraktan'da şunları söyleyeyim bisiklet için olanlar sağlammıdır bir'de fiyatı neden o kadar pahalı

@Uzeyir Sağlık sağlamını alırsan sağlam kardeşim, adamlar 50-60 km hızla uçuyor bunlarla, 3 metre 4 metre droplara giriyorlar, %100 ler troylee designs lar sağlam ürünlerdir bir kaç ürün daha var sağlam ve güvenilir hatırlayamıyorum, çokta abartmamak lazım sonuçta aaron gwin değiliz, fiyat piyasa nedeniyle öyle türkiyenin dolar endeksinin de etkisi var bunda, ve genellikle dh aksesuarları pahalı olur, çünkü sporcular vazgeçemez onlardan

ya ürünler iyidir şüphem olamaz zaten abi'de parasıda çok iyi ben ona korkuyorum bisiklet bile ürün kadar profesyonel değil :DD

@Uzeyir Sağlık ben şu attığım kaskı kuzenimden aldım, tüm cross aksesuarları var kross motorunu sattı, alıncaya kadar bana verdi kask ve gözlüğü sağolsun, benim bisiklet bu kasktan daha az para eder eminim, ama allah kısmet ederse yenilicez bakalım yakında

kaskın resmi gelmedi hocam

Moto Cross kask yüzünden boynunuz ağırır hocam 1kg üzerinde oluyorlar hatta kimileri 1,5kg vs. Havalandırma faktörü yazın canınızdan bezdirir o ayrı (şimdilik kış mevsimindeyiz)

hocam şimdi gördüm mesajınızı çok geçmiş olsun felaket kaza yahu bu arada dediklerinize aynen katılıyorum görenler ne derse desin.

@master06 abi haklısın ne kullanmamı tavsiye edersin.

@Uzeyir (link) 10-12 iş gününde gönderiyorlar. gümrüğe de takılmaz fiyatı sınırın altında

• Beğen
Tepkiler: JamesFord
Geri