79 cm bacak boyum var, 179 boyum var. Mevcut Carraro Sportive 330 trekking bisikletim 46 cm kadro boyuna sahip. Küçük geldiğini düşünüyorum. 17" kadro, yani 43 cm KTM bir MTB bana küçük gelir sanırım? Fikirleriniz nelerdir?
bende ktm ultra fun 29 kullanıyorum. Bisikletimden çk memnunum ayrıca performans dışında görsel olarakta kadroları çok güzel. Hatta şimdi takaslı gerekirse üstüne para verebileceğim bir ktm yol bisikleti istiyorum. Sürekli uzun yola çıktığım için mtb biraz zor oluyor
öncelikle merhaba @cihan cambaz sana farklarını elimden geldiğince anlatayım.
ktm u fun serisinin 2016 modelinde kullanılan malzemenin kalite farkını bazı yönlerden düşürdü bazı yönlerden arttırdı.
mesela 2015 modelinde:
arka attırıcı : deore
ön attırıcı : deore
ayna kol : fc-m 523 (octalink)
vites kolları : deore
frenler : M355
maşa : suntour xcm 100
2016 modelinde
arka attırıcı : deore xt
ön aktarıcı : alivio
ayna kol : m3000 (acera)
vites kolları : altus
frenler : M355
maşa : suntour xcm 100
farklar burada kardeşim... benim fikrim bence 2015 modeli daha iyi ön aktarıcı olsun vites kolları olsun ayna kol olsun 2015 de daha iyi ve bisikletimden de çokta memnunum. ve bana göre görsel açıdan da daha göze hitap ediyor.
Tesekkurler @Emresari,
2015 i sorucam. Onemli farklar bunlar. Ozellikler vites kollari cok onemli. Kadro tasaarimini begenirsem 2015 e de bakabilirim. 2016 nin renkleri hosuma gitti.
Bu arad 2015 ini nerden bulabiliriz. Yine efor bisiklet ki. Bi de fiyatta 2016 ile ayni mi satarlar. Iyi gunler.
@cihan cambaz ben şahsen2015 bulabileceğini pek sanmıyorum ama bisikletçim.c da gördüm diye hatırlıyorum. Amabulsan bile istediğin beden, jant yelpazrsi olacağını sanmıyorum. Ayrıca fiyat konusuna gelince etik olarak tabikide 2015 in daha uyguna satılması lazım ama ülkemizde uyanık satıcı çok malesef.
Evet sordum bi kac yere 2015 gayri yok gibi. 2016 ya bakiyorum.. mumkunse vites kolu rahat olan en alt modele
Fun ya da flite arasindayim. Hayirlisi. Bilgi icin thanks..