Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

KTM Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@egebey3461
Bismillah icimi.okudun.usta... ben sana carraro crx 930 a da bak diyecektim ki... neyse secimini yapmissin. Pismis asa karismiyim diyecektimm... ;)

Carraro servis agi olarak guclu.bir firma, bisiklet.full slx zaten diyecek bi seyyok... carraro accell bisiklet.bunyesinde gittikce gelistiriyor.kendini...

Rica ederim, tercih sizin. Ama en mantiklisi.ikisini de yakindan gorup.surdukten sonra belli olur. Hadi hayirlisi.simdiden...

ktm radarıma girdi. :eek:

@cihan cambaz yok hocam sadece radarıma girdi yani. ön ön ön bilgi aşamadayım. şuan 410 sahibiyim. ktm myroon elite mesela... bu bisiklet 410dan sonra bana hantal gelir mi sizce?

AHA!! Klübümü buldum ben... :) Bu başlık nasıl gözümden kaçmış anlamadım... :rolleyes:

2016 KTM Revelator 4000, nefis makina....

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
RENK:
KADRO:

MAŞA:
FREN:
VİTES KOLU:
ARKA ARTTIRICI:
AYNAKOL:
RUBLE:
JANT:
LASTİK:
AĞIRLIK:
carbon (neonyellow)
Revelator Performance Carbon
Roadrace, R: 135QR, Caliperbrake
Revelator Carbonfork (Roadrace)
Shimano Ultegra 6800 Caliper
Shimano Ultegra 6800
Shimano Ultegra 6800-GS
Shimano Ultegra 6800 50-34 Compact
Shimano 105 5800-11 11-32
Fulcrum Racingsport RB
Conti Ultra Grand Prix SL 23-622
7,8 kg
(link)
(link)
(link)

Bu da MTB... 2015 Aera 27 Pro...

Bu da kendi çapında nefis ama bir yol bisikleti değil tabi... Yol bisikleti candır.. :)

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
RENK:
KADRO:

MAŞA:
FREN:
VİTES KOLU:
ARKA ARTTIRICI:
AYNAKOL:
AYNAKOL:
RUBLE:
JANT:
LASTİK:
AĞIRLIK:
carbon-matt (white+orange+silver)
Aera 27.5” Performance Carbon
Hardtail, R: 135QR
R-Shox Reba RL 27.5-100-SA-T-15TA
Shimano M506/M447, Rotor 180/160
Shimano Deore XT M8000-11
Shimano Deore XT M8000 shadow plus
Shimano Deore XT M8000-2 36-26
Shimano Deore XT M8000-3 40-30-22
Shimano Deore XT M8000-11 11-40
KTM Line CC 27.5” Mavic/Deore
Schwalbe Rocket Ron 57-584, Evo, TL-easy, Lsk
10,6 kg
2016'da komponentlerde değişiklik var sanırım, benim XT değil SLX mesela.. Detaylara bakıp yazarım sonra..

(link)

(link)

Kısaca yorumlarım:

Aera güzel bir MTB, hızlı, hafif... Ancak zorlu arazi koşullarında downhill yaparken denemedim tabi.. Öyle bir bisikletçi değilim malesef.. :)

Ama tüm KTM'ler gibi, donanım ve kadro olarak bakıldığında f/p ve f/kalite olarak çok mantıklı yerlerde..

Revelator ise yine aynı f/p - f/k değerlendirmesinde, özellikle Ultegra donanımı ve kadrosu ile oldukça öne çıkıyor... Çok radikal bir "yarış bisikleti" değil belki ama çok kullanıcı dostu bir bisiklet.. Compact ayna ve 11-32 ile her yokuşu yardıra yardıra çıkabiliyorsun... Çok seviyorum kendisini, aldığımdan beri MTB'ye binmedim diyebilirim... Bu hafta sonu bir bineyim bari, çürümesin...

ben İzmir'de yaşıyorum ve KTM İzmir bayisi Sundu Bisiklet... Her konuda 10 numara firmadır, her şekilde yardımcı oluyorlar... Bilginize..

@yyokes aera 27 pro sanırım nette satışı yok

• Beğen
Tepkiler: Muhsin79
(link)

Ben netten almadım, bayiden aldım... 2016 için web sitesi ve link yukarıda, ama komponentleri değiştirmişler.. Bende sadece arka arttırıcı XT yanılmıyorsam, gerisi SLX.. 2016 modeli full XT olmuş..

Güzel alet, tavsiye ederim...

ve ben bu yeni fiyattan daha ucuza almıştım, 5000 TL gibi bir rakama gelmişti... Şimdi fiyat artmış baya..

• Beğen
Tepkiler: Demir Atlı Adam
ktm stada 800 düz gidon kullanan arkadaş var mı görünüş itibariyle hoşuma gidiyor 2013 2014 model 2. el alasım var

@1dost
Abi sen ne diyosun myroon falan;) biz daha yolun basindayik...

410 dedigim sedona mi ki..

@yyokes Mtb candir:) yolcu iyi gorunuyor ama...

merhabalar.bisikletmi satıyorum.sıfır gibidir.gidon,gidon boğazı,sele borusu vs.hepsi karbondur(ritchey).6,7 kg.ktm revelator prime.dura ace 9000 grupsetli.

Dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    153,6 KB · Okunma: 71
  • image.jpeg
    image.jpeg
    274,2 KB · Okunma: 67
  • image.jpeg
    image.jpeg
    190,5 KB · Okunma: 60
Merhaba,
Bir süredir cyclocross bir bisiklet almayı düşünüyorum.
KTM CANIC CXA ile ilgili görüşlerinizi rica ediyorum.

arkadaşlar merhaba. ktm ultra sport 27,5 ile aranıza katılmış bulunmaktayım. sormak istediğim bi kaç sual olacaktı. bisikletin üzerinde schwalbe rapid rob lastik var. bu lastikler sizce nasıldır değiştirmemi tavsiye eder misiniz_? çiftine 200 lira verebileceğim tavsiye edebileceğiniz başka lastikler var mı_? kullanım alanım %70 asfalt, %30 patika&arazi. bir diğer sualim ise bu bisiklete uygun bir park ayaklığı bulamadım. montaj yerinin resmini çektim. internet üzerinde alabileceğim bir yer var ise bilgilendirirseniz gerçekten çok mutlu olurum. şimdiden teşekkürler.

https://i.hizliresim.com/DJRVg6.jpg

• Beğen
Tepkiler: tolga akyol
@Code Hayırlı olsun. Profildeki bisikletten ise renkleri çok hoş. 2015 sanırım bisiklet. 2016da renkleri siyah beyaz olduğu için bu renge göre beğenemedim.Hayırlı olsun. Lastikler hakkında da bir süre kullanmadan bence değiştirmeyin.Belki memnun kalırsınız.Ben de yeni bir mtb aldım schwalbe lastikleri var. İyi ya da kötü olduğunu henüz anlayamadım. 1 ay sonra binmeye başladığımda inşallah :)

sayın @tolga akyol
öncelikle teşekkür ederim.
evet bisikletim 2015 model. renginden dolayı bu modeli tercih ettim. lastikler gördüğüm kadarıyla çabuk eriyen tiplerden pek güven vermedi doğrusu. bu yüzden bir de sizin görüşlerinizi almak istedim. schwalbe lastikler kalite açısından iyiler tabiki de fakat bazı sitelerde indirim ile 35-40 liradan satıldığını gördüm rapid rob'ları.

• Beğen
Tepkiler: tolga akyol
Geri