Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kubbe Dağı 27 Şubat

Scudo
Bu forumda çok güzel yorumları ile bize destek olan ve moral veren büyüklerime ve bisikletsever tüm dostlarıma bu güzel yazıları için tek tek teşşekkür ederim.
bir dahaki güzel aktivitelerde buluşmak dileğiyle.

Nuri bey, harbiden güzel bir gezi olmuş, demek bir Nemrut antrenmanı... Kolay gelsin şimdiden, bekliyorum merakla... :in: Kazanın hızdan olduğu anlaşılıyor, geçmiş olsun... Murat beye geçmiş olsun dileklerimi iletiniz, paylaşım için teşekkürler.

O hafta sizlerle birlikte pedal çevirememiştim, forumdan resimlerle yetiniyorum. Murat arkadaşımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum, bugün İnek pınarı turunda "kahve ikramını" özledik arkadaşım en kısa sürede tekrar pedallamak dileklerimle herkese çok çok selamlar olsun

• Beğen
Tepkiler: M.Nuri TEKE
@Ahmet Salih Özenir

Ahmet abi turdan sonra güzel yorumların ve bizleri takip etmen gerçekten bize moral veriyor.Yorumların için teşekkürler. Evet Nemruta 3 günlük kalmalı tur planlıyoruz. bu tırmanışlarda antreman niteliğinde...:in:
Mersine selamlar bizde sizleri takip ediyoruz...
Menute

@M.Nuri TEKE

Sağol Nuri kardeşim, çok memnunuz bundan... Kolay gelsin, antrenman çok faydalıdır, ben esas turunuzu merak etmeye baştadim tabii... :in: Arkadaşlarınızada selamlar.

Geri