Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Küçük bir Hız makinası...

Scudo
@serkan hilal

öncelikle hayırlı olsun zamana karşıların karizması her zaman başkadır :) 56-42 aynakol.hiç merak etmeyin zaman içinde çok güzel çıkacaksınız yokuşları :) ben de xrs 030 kullanıyorum 39-53 aynakol var yokuşlar konusunda baya yorum almıştım 56-42 yi merak etmiyor değilim fırsatım olursa 23 ruble ile deneyecem bakalım yokuşlar daha ne kadarr zevkli hale gelebilir bu aynakolla :)

• Beğen
Tepkiler: Onat GÜRSOY
bence türkiye şartları için gereksiz, sonuçta kaymak gibi asfaltlarımız yok. Ama yine de harika bir bisiklet tabi. bence bir an önce yurtdışına kaçın bununla:)

• Beğen
Tepkiler: serkan hilal
@fatihaydın

Benim yokuş performansımın sıkıntısı bisiklet yada Aynakol değil :) yanlış anlaşıldım sanırım. zaten iyi bir yokuşçuyum :) sadece 6 ay önce kaza yapmıştım, dizlerim ağrıyor... Bu yüzden zorlanıyorum :)

@Sait Hislioğlu

YOL bisikleti nasıl ise, zamana karşıda aynıdır... bir fark yoktur. sizin söyledikleriniz sadece kulaktan dolma şeyler... YOL bisikletinden farkı yoktur.

Offf be. Artık ışık hızında giderken Einstein'e selam edersiniz.

@İbrahim Ensar KÖK

bazı şeyler sır olmalı :in:

Hocam biraz bilgi verseniz. Bu olay nedir? Kadro nerden alındı, parçalar nereden alındı? Toplam maliyeti ne oldu? Marka, model nedir? Ankara'da size uzaylı gözüyle bakıyorlar mı mesela :) Biraz bilgi paylaşırsanız seviniriz?

Bisiklet hakkındaki bilgiyi sana msj attım. Ankara da uzaylı gibi bakanlar oluyor :) genelde duyduğum ama duymamazlıktan geldiğim cümle "Bisiklete bak la nasıl birşey" yada "Yok artık" yada İng. bilenlerin kurduğu cümle ise "Really WTF" :) gibi türden şeylerdi...

ben bu bisikletle evden çıkar üstünden hiç inmeden yine eve dönerdim valla:D..sonuçta bi yere bırakılmaz bağlanmaz :) şaka bi yana bisikletiniz gerçekten çok güzel gözalıcı..ancak bu zaman makinasını sürebilcek yağ gibi asfalt yol bulabilmek mesele..bende yol bisikleti kullanıyorum ama istanbulda yolların durumundan bıktığım için tercihimi gözden geçircem :(

• Beğen
Tepkiler: serkan hilal
görünüşü bana çok hitap etmemekle birlikte, işin uzmanları için ne kadar değerli bi bisiklet olduğu yazılanlardan belli oldu =) herkes ona hayran =)
güle güle kullanın =)

ama anladığım kadarıyla çok güle güle de kullanamamışsınız...

@serkan hilal

ayrıntıları paylaşırsanız sevinirim...

bir de bu bisikleti hangi yol koşullarında kullanıyorsunuz....

bir de... maksimum ne kadar hıza (ne kadar süre devam etti bu) ulaştınız..

bir de... (allahıııım... sorular geldikçe geliyo =) tamam tamaaam sustummm =) )

Mesajınız için teşekkür ederim. Bu arada konuyu saptırmak istemem ama ben yıllarca kendi ilçemde iken beyaz eşyacılardan alınan hi-ten kadrolu, markası bile olmayan bisikletlerle büyüdüm. Atladık, zıpladık, uçtuk. Uzak bir yere gidince lastik patladığında elimizde geri getirir, olmadı patlak lastik biner dönerdik. MTB neymiş, yol-yarış-tur bisikleti neymiş hiç bilmedik. Fren, vites, lastik, ruble, sele-gidon- ki koltuk-direksiyondu bizim için onlar- sadece isimdi. Sorun oldumu git tamirciye halletsin.

Hasılı sözün özü üniversiteye gelince kendime bir bisiklet almaya karar verdim ve araştırınca deryayı gördüm. Karar aşamasında MTB vs. YOL tartışmalarında beynim sulandı. "Bu neymiş arkadaş, eskiden böylemiydi ya, babayla beyaz eşyacıya git, bisikleti parmağınla göster, al, çık idi olay" dedim kendi kendime. Sonra da "kalbini dinle, ne olacaksa olsun" dedim ve hep televizyonlarda gördüğüm bisikleti yani yol bisikletimi aldım. Tedirgindim. Şimdi jantların ayarı kaçar, lastik patlar, tel kırılır, yamulur, bozulur bu narin alet dedim. Kibar kibar yol aldım ilk başlarda. Şimdi ise geçmişi saymazsak "ilk bisikletim" diyebileceğim altımda ki alet bir "yol bisikleti" ve söylenenlere kulak asmadığım için mutluyum. Avrupa'yı Amerika'yı görmeden burası Türkiye diye diye birçok şeyi öğrenilmiş çaresizliğe çevirmenin yanında adam gibi bir bisiklete bile binmiyoruz/binemiyoruz. Burası Türkiye ise, burada yaşayan bizlerle standartlar yükselecek. Üzerine gideceğiz, isteyeceğiz. Bu bisiklet de anlattığım olayın bi bakıma tavan yapmış hali. Oldumu oluyor. Elindeki ile "burası Türkiye" dediğimiz yerde ne yapman gerektiğini bir süre sonra çok iyi öğreniyorsun zaten. Sadece zamana bırak yeter...

@halil fatih akbaş

@Sait Hislioğlu

Geri