Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Küçük dokunuşlar, büyük mutluluklar, bekler beni uzun yollar. Brooks Sele ve Kelebek Gidon!

Renk ve marka tercihlerimi beğendiniz mi?

• Toplam katılım
    21

muratturan2121

Aktif Üye
Tepki
268
İsim
Murat Turan
Başlangıç
2014—15
Bisiklet
Sedona
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Uzun zamandır yapmayı düşündüğüm bisiklet turlarımı gerçekleştirmem için geriye sadece bir adım kaldı; 'Yola çıkmak'.
Ama öncesinde bisikletim üzerinde birkaç değişiklik yaptım. Öncelikle seleyi #brooks 'ladım.
Daha sonra da bisikletimin kanatlarını taktım ve onu boyadım; kelebek gidon. Görüşlerinizi, fikirlerinizi merakla bekliyorum. Saygılar, selamlar.

2.jpg8EB718B1-B111-432F-86BC-25887AD4EDB1.jpg1.jpg

Son düzenleme:
Scudo
Sele Brooks
Gidon Satori Zone
Fizik Red Handlebar Tape
İsteyen arkadaşlara fiyatlar konusunda da bilgi verebilirim.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Bu şekilde sıkıntı çekersin hocam. Ben kendi gördüğüm eksikleri yazayım. Yolda perişan olma sonra.

alt boruya extra aparatla 1 adet suluk
arkaya bir adet reflektör ya da aydınlatma
bagaj
öne ya da arkaya tur çantası

Bunlardan hariç kadro üstü çantanın içine

plastik kelepçe
cımbız
pişik kremi
yedek lastik

vs gibi yolda lazım olacak ekipmanlar koyman gerekir.

Kendi detaylı listem var . Süreceğin mesafeyi de söylersen ona göre yardımcı oluruz. Ucu bucağı yok bu işin çünkü. Hafif yapan da var , römork takanda var , şeytan dorse bağlayanda :)

@Tolga Özdemir Evet hocam aynen dedikleriniz temel ihtiyaçlarım. Çoğu elimde mevcut onları henüz monte etmedim. Bu konuda daha önceden tecrübelerim var. Küçük bir sakatlık geçirdiğim için uzak kalmıştım. Teşekkür ederim, değerli yorumunuz için.

• Beğen
@Tolga Özdemir Evet hocam aynen dedikleriniz temel ihtiyaçlarım. Çoğu elimde mevcut onları henüz monte etmedim. Bu konuda daha önceden tecrübelerim var. Küçük bir sakatlık geçirdiğim için uzak kalmıştım. Teşekkür ederim, değerli yorumunuz için.

Rica ederim. Ben ilk kez çıkacaksınız gibi anladım. Yollarda perişan olmayın diye yazdım. Geçmiş olsun bu arada. En kısa zamanda eski halinize dönmeniz dileği ile.

• Beğen
Çok güzel görünüyor bisiklet hayırlı olsun, şimdiden iyi yolculuklar. Fotoğraflara bakarken gözüme çarptı gidon bandını yukarıdan aşağıya doğru bantlamışsınız, çok çabuk yıpranmasına sebebiyet verecektir. Eğer yapışkanlı değilse yada hala çıkarabiliyorsanız düzeltin derim.

• Beğen
Tepkiler: muratturan2121
Yola çıkmaya hazırlanmak ve ekipman seçmek de bence keyifli bir uğraş, iyi yolculuklar.

İyi yolculuklar kazasız belasız .
Eksik hiç bitmez ya kullandıklarımız eskiyor ya da yeni bir malzemede gözümüz kalıyor.:harika:

muratturan2121
Şimdiden iyi yolculuklar,turunuz eylül ekime kalırsa yağmurların çoğalacağını hesaba katın derim,yok ise bir çift hafif çamurluk edinmenizde fayda var,malum yağmur çamur olunca uzun yollar ızdıraba dönüşür :harika:
Teşekkür ederim, Van bu aralar oldukça serin.
Çok güzel görünüyor bisiklet hayırlı olsun, şimdiden iyi yolculuklar. Fotoğraflara bakarken gözüme çarptı gidon bandını yukarıdan aşağıya doğru bantlamışsınız, çok çabuk yıpranmasına sebebiyet verecektir. Eğer yapışkanlı değilse yada hala çıkarabiliyorsanız düzeltin derim.
Çok teşekkür ederim. Yapışkanlı fizik marka bant kullandım. Oldukça sağlam oldu.
Yola çıkmaya hazırlanmak ve ekipman seçmek de bence keyifli bir uğraş, iyi yolculuklar.
Kesinlikle.
İyi yolculuklar kazasız belasız .
Eksik hiç bitmez ya kullandıklarımız eskiyor ya da yeni bir malzemede gözümüz kalıyor.:harika:
Teşekkür ederim. Brooksu bir başkasından görüp aldım bende. Kesinlikle göz kalıyor.

• Beğen
Tepkiler: gyunbie
@muratturan2121 , hayırlı olsun...
Gidilecek mesafeye/rotaya göre yük oluşacağı için "minimalist" olup az ve öz yükünüzün olmasına dikkat ediniz...

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Geri