Scudo Sports

Küçükçekmece

Scudo
Merhabalar
Bugün Moi decathlon'dan jelli Kılıf zil yüzme için gözlük vs aldım ama kilit almayı unutmuşum.Yarın da yazlığa geçeceğim. Bilen varsa kucukcekmece'de hem iyi bir tamirci hemde kilit vb. bulabileceğim biryer söylemesini rica ediyorum.

Ben küçükçekmece sefaköy taraflarında oturuyorum küçükçekmece de ki arkadaşlarla hafta içi akşamları hafta sonraı hem sabah hem de akşamları kısa turlar yapabiliriz.

Merhaba altinsehir de ikamet ediyorum bu ay sonu bisikletime kavusucam cekmecede pedallari cevire biliriz

Merhaba arkadaşlar bende Sefaköy Gültepe mahallesinde oturuyorum, Küçükçekmece bisiklet kulübünde 2 senedir pedallıyorum.dileyen arkadaşlar her perşembe günü akşam saat 20 de Küçükçekmece meydandan start alıp İstanbul içi çay çorba muhabbet turumuza katılabilirsiniz,kask ve ışıklandırma mecburidir .Bütün bisiklet tutkunlarını beklerim .Hasan Çapuk.

• Beğen
Tepkiler: Cako92
Arkadaşlar Merhaba,

Ümit accrue 2656 2d aldım ve aranıza katıldım. Kondisyonum sıfır Bisiklet hakkında bilgim sıfır. Bilgi ve tecrubelerinizden faydalanmak isterim. Şehiriçi ve şehirler arası turlariniza katilmak isterim. En kısa zaman da gorusmek dilegiyle, saygılar.
20170422_132344.jpg

Küçükçekmeceye bi bisiklet daha kazandırdık Ama biraz kondisyona, bilgi ve tecrubeye ihtiyacım var20170423_215939.jpg

Selam dostlar. Halkalı 3.Etaptayım. Bende aranıza yeni katılıyor olacağım. En kısa sürede tanışmak ve pedallamak üzere. Sevgiler.

Geri