Scudo Sports

Küçükyalı

Merhaba, Küçükyalı için halihazırda tur grubu var mı acaba?

Scudo
İzmir için Perşembe Akşamı Bisikletçileri var, ayrılabiliriz :) İstanbul Küçükyalı da bulsun birbirini :)

İstanbul için de Pab Perşembe akşamı bisikletçileri grubu var.

Kasksız katılım kabul etmiyorlar. Ben de kask takmayı hiç sevmem. Onun için hiç katılmadım.

İstanbul Küçükyalı'dayım bende, havalar yavaş yavaş ısınıyor, çoğumuz bakımları vs. yapmışızdır. Kimler var Küçükyalı, İdealtepe' den?

merhaba herkese. küçükyalı maltepe bölgesinde bisikletçi önerileriniz var mı? uzun zamandır kullanılmayan bir bisiklet için komple bakım yaptıracağız.

edit: konuyu doğru yere mi sordum bilmiyorum ama bisikletçi öneri/paylaşımla ilgili bir başlık göremedim.

@rasitfd bostanci'da "bisiklet sepeti" , kucukyali'da "tandem bisiklet" , suadiye'de "star bisiklet" var. benim tavsiyem , daha once bir cok kez gittigim icin , "bisiklet sepeti" olacaktir.
bostanci lunapark'tan E-5 Bostanci koprusune cikarken sag kolda. "star bisiklet"ete de bir cok kez ufak islemler icin ugradim , yasca cok tecrbeli bir ustasi var. (Zeki Usta) eski suadiye lisesi civarlarinda.

@a.valverde çok teşekkürler. bilgi olsun diye de yazayım, tandem bisiklet'te shimano bakım seti uygulanıyormuş genel bir bakım ve temizlik, ücret olarak 100 tl dediler.

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
Geri