Scudo Sports

Küçükyalı

Gördüğüm kadarıyla yol bisikletiniz var. Performans odaklı sürüşler yapıyorsanız Atilla bisiklet takımı var. Turların başladığı yer cts 8:00, pazar 8:30 bostancı.

Scudo
Çok teşekkürler arkadaşlar hoş buldum:), tavsiyeleriniz için de.

@Alexandra.Tuniel

ben de bir rampalava üyesiyiz
çarşamba akşamları buluşup turluyoruz sonrasında çay kahve geyiğimizi yapıp dağılıyoruz
normalde hafta sonları uzun turlarımız oluyor fakat malum hava buz gibi
senide aramızda görmeyi çok isteriz

Ben yeniyim..Yakınmışız. Hoşgeldin diyim dedim :)

Selamlar...Aklıma takılan bir soruyu paylaşıyorum..Merida kadrolarının ömür boyu garantili olduğunu duydum...bu garantiden yararlanabilmek için fatura gerekli mi..ve ikinci el olarak alsam durum ne olur...bilenler lütfen yardımm..teşekkürler

forumda önceden vardı böyle konular.bazı arkadaşlar 2. el olduğu için garantiden yararlanamamıştı bazıları yararlanmıştı.
ama yararlananların çoğunda ürünün faturası vardı ve ürünü alırken ürünün sahibiyle birlikte bayiye gidip bilgi almışlardı.
yani bisikleti alırken sahibinden faturasını falan alırsanız ve bayii den tam bilgi alırsanız garanti durumuyla ilgili sorun olacağını sanmam.
ayrıca sedona kron salcano gibi türk firmalarında bayii yle konuşmak işi baya çözer gibi

Garanti belgesi yeterli olmalı. İkinci el bisiklet alıyorsanız garanti belgesini ve faturasını da istemeyi unutmayın.

"Ömür boyu garanti"nin anlamı bisiklet için 10 yıldır, zaten kullanıcı hatası ya da kaza olmadığı sürece 10 yıl içinde sorun çıkartan bisiklet kadrosu yok denecek kadar azdır (Sprintte kırılan çakma Pinarello'lar hariç)...

• Beğen
Tepkiler: Enes Gürel
Güzelmiş,hayırlı olsun güle güle kullanın..

• Beğen
Tepkiler: Berge Çelik
Limar kasklar oldukça kaliteli, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...

• Beğen
@Cemali Avcı

@BF Okuru

@Çağlayan

Herkese çok teşekkürler...Kaskı 120 tl'ye bostancı'dan aldım...Alana kadar kaçkar,velespit,ileri ve delta bisiklet şeklinde bir tur yaptım fakat bostancıda bisiklet evim diye ufak ama etkili bir dükkandan aldım :) Şahsen konuşurken diğer yerlerde olduğu gibi bir mağazacıyla değilde bir bisiklet kullanıcısıyla konuştuğumu hissettim ve gerçekten memnun kaldım ..Hem kasktan hem de aldığım yerden...

numaralı gözlük kullanıyorum. acaba bu kask da gözlüğü takmak mümkün mü? kulak kısmında aşırı bir sıkıştırma olur mu?

@sabihavni
Çok teşekkürler...Herkes daha güzellerine sahip olur umarım :)

@Cemali Avcı
Gözlük kullanmıyorum ama sıkıştırma yapacağını düşünmüyorum..Sonuçta arka tarafındaki ayar düğmesinden sıkılığını kişi istediği gibi ayarlayabilir..Siz de ona göre ayarlarsanız pek bir sorun çıkmaz diye düşünüyorum...Ne olursa olsun bence bir an önce kask edinmeye çalışın...Çok önemli...

Yakında almayı planladıgım kask cok guzel gorunumu var bırde MTB kullanıyorsanız daha da cok guzel gorunur

iyi sürüşler umarım hiç gerek kalmaz kaskın korumasına

• Beğen
Kafan kaşındığında amma rahat kaşırsın. Kocaman hava delikleri var :D

• Beğen
@Tahir Keskin

Evet baya büyük ..Bakalım daha hiç kafam kaşınmadı :) İlk fırsatta kaşıyıp test edicem :p

@Caner Kartalgöz

Çok teşekkürler..Gerçekten dediğim gibi 2 saat içinde bütün büyük bisikletçileri dolaştım pek çok kaska baktım ama bu kadar güzel ve fiyat olarak nispeten diğerlerine oranla uygun bulamadım...Tek temennimiz kimsenin kaska ihtiyacı olmasın..Yani takalım ama iş düşmesin :)

Geri