Scudo Sports

Küçükyalı

Scudo
merhaba arkadaşlar ben mehmet maltepede oturuyorum bianchi xc kullanıcısıyım bende yeni üyeyim süper bi site olmus
herkese iyi sürüşler

kendine yeni bi konu açarsan iyi olacaktır arkadaşım!

Merhaba
Gidiş: Küçükyalı- moda
Tur: moda ve heryer
Dönüş: moda -küçükyalı

hergün yapılcaktır.
sabah 10 da cıkılıp
ertesi sabah dönülcektir.

dönüş saati şaka
akşam 10 11 gibi

keşke anadolu yakasında ikamet etseydim.avrupa yakasında pedalcılar pek pasif:)

@TREK7.3

Kanka,
sana ne dedim taşın sen Anadolu yakasına ,,ama sakalımız yokki laf dinleyesin.:)

ben bu sene taşındım ve hemen bisiklet aldım şiddetle tavsiye edilen bir davranıştır:)

• Beğen
Tepkiler: TREK7.3
Selam Arkadaslar,gezi planlarınızı,organızasyonların bi coğunu okudum gerçektende çok hoş.Yeni bir forum üyesi ve bisiklete yeniden dönmüş biri olarak memnun oldum açıkçası böle diyaloglar görmekten.benimde bir teklifim olucak pedal çevirmekten ziyade(tabiki bunuda yaparıs:D,) ANADOLU YAKASI VEYA GELEBİLEÇEK ARADASLAR İÇİNDİR TABİKİDE TEKLİFİM.

motorsikletçi arkadaşlarımız ve abilerimiz caddede veya fenerde toplanır h.sonlari gazlamaktan ziyade muhabbet etmek tanışmak için,bilakis S virajında toplanan otomobil tutkunlarıda( S in eski hali en azından)BİZDE BÖYLE GÜNLER YAPSAK?VE BUNU FİKS HALE GETİRSEK.

bayağı bi kurcaladım böyle bir konu goremedım forumda eğerki daha once açılmış ve gozumden kaçmışsada affola.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Boran
hoş bulduk teşekkürler.Yalnız pek bi katılım görmedi bu teklifim sanırım,sağlık olsun:)

Merhabalar.
Sahil yolu üzerinden Küçükyalı'dan Kadıköy'e gitmek istiyorum. Bisiklet yolu bildiğiniz üzere Caddebostan'ın sonunda bitiyor. Geçen gün ilerleyip aralardan geçip sahil yolunun devamına ulaşmaya çalıştım [varsa öyle bir yol] , bir kayboldum ki sormayın çok ilginç yerlerden çıktım. Yanlış hatırlamıyorsam Moda sahilinde bisiklet yolu vardı. Olmasa bile trafiğe kapalı bir sahili var.. Yani bu iki yol arası hangi yolu kullanmalıyım sorun bu.. Bağdat Caddesi'ne çıkarak ilerlenebilir sanırım. Eğer trafiği çok fazla kullanmadan bu istikamette gidilebiliyorsa büyük ölçüde işlerimi bu yoldan yapıcam. Rahatlamak için sürüyorum, trafiğie çıkınca sinirlerim oynuyor da ondan bu trafikten kaçışım.. Google Earth, Google Maps hepsine baktım ama sonuca ulaşamadım. Pek de bilmiyorum oraları. En iyisi bilen birilerine sormak dedim ben de, şimdiden teşekkürler :)

Merhaba,

Maalesef sormuş olduğun güzergahda, sahil yolundaki gibi özel ayrılmış bisiklet yolu yok. Sahilden Caddebostan'a kadar bisiklet yolundan bisikletle gidip - ki bisiklet yolu tam bu noktada bitiyor- Fenerbahçe ordu evininin önünden Kalamış Marinaya doğru ilerlemen en iyi yol seçimi olur. Bu yolu devam ettiğindede Fenerbahçe Dereağzı tesislerini geçtikten sonra stadın ordan sağa dönmeyip Kadıköy'ün curcuna trafiğine dalmadan solda Yoğurtçu Parkının içinden söylemiş olduğun deniz kenarındaki Moda bisiklet yoluna ulaşırsın.
Son çevre düzenlemelerinden sonra sahilde Kadıköy'ün en uç noktasındaki deniz otobüsüne kadar gidebiliyor sanırım.

Kolay gelsin, iyi pedallamalar.

• Beğen
Tepkiler: emiralan
evet sedatın da dediği gibi fenerbahçe orduevi başlangıcında sahil yolundaki kırmızı şeritli bisiklet yolu bitiyor. burdan sonra kadıköy modaya kadar yaklaşık 1.5km trafikten ilerlemeniz gerekiyor daha sonra modaya gelmeden tekrar dediğiniz trafiğe kapalı sahil yolu var yaklaşık 800mt. daha sonra derenin ordan köprünün üstünde bitiyor zaten daha da bisiklet yolu yok diye biliyorum. ayrıca İstanbul Maltepe Grubu bir göz atın sizi de aramızda görmek isteriz

• Beğen
Tepkiler: emiralan
yeni çalışmalarla yoğurtçu parkı kalamış parkı bisiklet yolu birleşti caddebostan-dalyan sahilini bitirdikten sonra kalamış marinanın hemen ileriki bitişiğinde olan kalamış parkına girip tamamen sahilden giderek stadın ordaki köprüye köprüden de yoğurtçu parkına ulaşıp moda sahiline ilerleyebilirsin moda-kadıköy arası yapıcaksanız da sahil bittikten sonra modaya çıkıp moda deniz kulübünün yokuşundan inip sahili takip ederek sorunsuz kadıköye ulaşabilirsiniz :)

Geri