Scudo Sports

Kudret Kurtcebe Sağlığa Zararlıdır

En son geçen hafta karşılaştık kendisiyle. Yeni 1300 gr'lık bir jant seti ve aero gidon almış giant'ına. Meret akıyor diyor :harika:
Kategorisinde tek olduğu için kürsüye çıkartmamışlar son yarışta yakınıyordu...
Hala çoğu gence taş çıkartır. Birde güzel azarladı bizi yarışlara niye gelmiyorsunuz diye :D

Scudo
En son geçen hafta karşılaştık kendisiyle. Yeni 1300 gr'lık bir jant seti ve aero gidon almış giant'ına. Meret akıyor diyor :harika:
Kategorisinde tek olduğu için kürsüye çıkartmamışlar son yarışta yakınıyordu...
Hala çoğu gence taş çıkartır. Birde güzel azarladı bizi yarışlara niye gelmiyorsunuz diye :D
Allezi sevdi ama :)

Kudret abi konuyu eksik anlamış 🤣
O belgede spor müdürlüğü, içişleri bakanlığına talepte bulunuyor. Son kararı içişleri alıyor. Nitekim bu talepten sonra 20 yaş altına izin çıktı. Şansınıza polis yumuşak huylu çıkmış Furkan 👍
20 yaş üstü için kaymakamlık veya valilikten izin almak gerekiyor.

@Özcan (link)

Şöyle bir yazı buldum. Lisans çıkartıp bu yazının bir örneğini yanımızda taşımak suretiyle yasaklardan muaf olabiliyor muyuz?

@Özcan (link)

Şöyle bir yazı buldum. Lisans çıkartıp bu yazının bir örneğini yanımızda taşımak suretiyle yasaklardan muaf olabiliyor muyuz?
Şu paragrafı kimse okumuyor sanırım;
Federasyonların takvimlerinde ilan ettiği Türkiye Şampiyonası müsabakalarına, tüm branşlardaki milli sporcu seçmelerine, olimpik branşlarda olimpiyat barajı almak üzere yapılan sportif faaliyetlere ve Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın spor projesine katılacak 20 yaş altı lisanslı sporcular, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü veya ilgili federasyonca düzenlenen durumunu gösterir belgeyi ibraz etmek kaydıyla, müsabaka veya seçmelere yönelik antrenmanlar da dahil olmak üzere bu faaliyetleri sırasında belirli saatlerde sokağa çıkma yasağından muaf olup ve yanlarında veli/vasi bulunmaksızın şehir içi ve şehirler arası seyahat edebilirler.

Kudret abi, bir şekilde yasakta dışarı çıkmanın yolunu bulmuşsun valla eli öpülecek adamsın

kudret beyin durumu belirsiz gibi,çıkan izne bakılır ise ,,60 yaş üstü lisanslı amatör sporcular ne yapacak,

20 YAŞ ALTI LİSANSLI SPORCULARIN BELİRLİ SAATLERDE SOKAĞA ÇIKMA VE SEYAHAT KISITLAMALARI MUAFİYETİNE İLİŞKİN DUYURU
25.11.2020
Federasyonların takvimlerinde ilan ettiği Türkiye Şampiyonası müsabakalarına, tüm branşlardaki milli sporcu seçmelerine, olimpik branşlarda olimpiyat barajı almak üzere yapılan sportif faaliyetlere ve Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın spor projesine katılacak 20 yaş altı lisanslı sporcular, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü veya ilgili federasyonca düzenlenen durumunu gösterir belgeyi ibraz etmek kaydıyla, müsabaka veya seçmelere yönelik antrenmanlar da dahil olmak üzere bu faaliyetleri sırasında belirli saatlerde sokağa çıkma yasağından muaf olup ve yanlarında veli/vasi bulunmaksızın şehir içi ve şehirler arası seyahat edebilirler.

forumda kudret beyin avatarında forum bağımlısı deniyor .istese yazabilirde, anladığım kadarı ile artık pek uğramıyor foruma.
kendisine face "den özelden ulaştım,bisiklet forumu sevdiğini söyledi ama bu aralar daha çok instagramda olduğunu yineledi,,

Kudret abi konuyu eksik anlamış 🤣
O belgede spor müdürlüğü, içişleri bakanlığına talepte bulunuyor. Son kararı içişleri alıyor. Nitekim bu talepten sonra 20 yaş altına izin çıktı. Şansınıza polis yumuşak huylu çıkmış Furkan 👍
20 yaş üstü için kaymakamlık veya valilikten izin almak gerekiyor.

sizin mesajı okuyunca durum anlaşıldı ,,kudret bey kaymakanlıktan izin alacak o anlaşılıyor .

araç ile kartepe otele gitmiştim ,aracım bile eğimli virajda teklemiş patinaj yapmıştı ,içimden ,63 yaşında bu performansa sadece maşallah demek geliyor .

Son düzenleme:
Bu başlık ilgimi çekmişti ve konuyu okumuştum.Bugün tesadüfen kendisiyle bir bisikletçide tanıştım. Kudret ismi geçince hemen aklıma bu konu geldi ve yoksa o “sağlığa zararlı olan Kudret Kurtcebe” sen misin abi diyerek başladığımız keyifli bir sohbetimiz oldu. 👍

acayip aktif adam bir günde ben gebze'de karşılaşmıştım sohbeti farklı hayatı bisiklet

Geri