Scudo Sports

Kudret Kurtcebe Sağlığa Zararlıdır

Scudo
273831 dosyayı görüntüleYarıştan önce bir doz Kudret abi. Yarış boyunca yani zaman sınırına takılana kadar beraber sürdük. Süper gaz veriyor yanındakilere.👍

kendisi ile görüştüm ,sahilde denk geldik ,valla oldukça sinirli idi,uci lisanslı hakemin hatasına ,,53 yaşında yarışçıyı 60-64 lere vermesine kızgın idi,kürsüye ikinci olarak çıkarılmasınada tepkili idi ,normalde 60-64 yaş grubundakiler birbiri ile yarışır, bu kriteryum yarışında bu kural çiğnenmiş görünmekte ,sezonu kapattığını 2022 de beykoz gran fondoyu, istanbul formulayı ve bursa uludağ yarışını beklediğini söyledi.yarış başladıktan bir tur sonra yarış hakemler tarafından durduruluyor ve ortalık karışıyor ,motivasyon herkezin bozuluyor ,6 tur dönüyor kurtcebe derecesi 50 dakika 9 saniye ,ikinci olan arkadaş ile birlikte dönmüşler ,son anda atak yapmış partneri,kurtcebe kaldırıma çıkıyor finiş bandından geçmiyor nedenini sorduğumda zati yarış yarış olmaktan çıkmıştı dedi,,

Son düzenleme:
kudret abi niye üye listesinde yok? ben forumu 2017 de bırakırken kudret abinin 25 bin mesajı vardı.
forumdan ayrıldı mı. bir mevzu mu oldu

kudret abi niye üye listesinde yok? ben forumu 2017 de bırakırken kudret abinin 25 bin mesajı vardı.
forumdan ayrıldı mı. bir mevzu mu oldu
Bu Bisiklet forumu neden geyik muhabettine dönüstü? konuyu okursan Kudret abi ve onun gibi bisikletseverler üstatlarin neden gittigini anlarsin. Konuyuda nedense biz birseyleri düzeltmeye calisirken herkes yanlis anliyor. Konu aslinda asagilama falan degil, yapmayin etmeyin vs. de degil. Sadece aynikonular yani devamli bisikletle alakasiz konular dönmesinde bisiklet ile önemli konularda anilsin dedim ama yine yanlis anlasildim. Sonunda @mariokaldato da artik yazmiyor ve gidenler de cok olacak. Yakinda Bisiklet silinecek forumun bisiklet yazan kismi muhabette gel Forumu olacak gibi görünüyor.
Kudret abiyi forumdan attilar malesef, cünkü yeni muhabettci arkadaslarin ortamina uymuyordu galiba.

Son düzenleme:
Geri