Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kudret Kurtcebe

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Bugünlerde aramız limoni ama biz onu yinede sever sayarız. Yaşadıklarımızdan sonra kendisine olan hürmetimiz bir kat daha arttı. Şöyleki; bizim buralarda abimizin yaş gurubunda bisikletçi büyüklerimiz var. Kendilerinede iyi bakmışlar, formlarıda iyi hani. tamam bisiklet işine yeni girmişler ama öncesinde dağcılıkları var, akut geçmişleri var, trekking, kampçılıkları var. Yani alt yapı sağlam. lakin ne zaman tura çıksak epey bir geride kalıyor sonrada neden bizi geride bıraktınız diyerekten gönül koyuyorlar. Bir gün böyle bir ana denk gelmişken abi dedim bak istanbulda kudret kurtcebe var, can şakarcan var, ali rıza fırıncı, ahmet hidayet akyürek var, feridun tezbaşaran var. Hepside senin yaşlarında, bu adamlar yarışlarda 39 ortalama çıkarıyorlar. Biz senide zıpkın gibi fişşek gibi bisikletçi görmek istiyoruz ama sen dede bisikletçiliğini tercih ediyorsun. Sözün özü her ilden bir adet kudret kurtcebe çıksa yeter. Şehri stanbuldakiler elinizdekinin kıymetini bilin. Bilirsiniz "o gidene kadar neyi kaybettiğini bilemezsin."

Scudo
beni neden engellediğini bilmediğim ve fakat çok soru sorup açıklayıcı cevaplar aldığım, bisiklet dışında da mesajlaştığım sayın abi. hakikaten niye engelledin ?:)

Not (özelden yazmanı tercih ederim :) )

emeğine sağlık.

• Beğen
Tepkiler: mahrettin
Engellediyse yazdığını göremez, haberi bile olmaz. Alıntı yapalım da görebilsin, isterse sana dönüş yapar ;)

• Beğen
Tepkiler: mahrettin
Kudret abi değerli bir büyüğümüzdür, 61 yaşına girdi galiba birkaç gün önce ama 22 yaşındayım yarışlarda tozunu yutarım ki forumdada çok sayıda kişi tozunu yutar. :)

Keşke bizde o yaşlarda o kadar dinç olabilsek, yalnız hep merak etmişimdir aile ile bisiklet ikilisi arasında sorun çıkmıyor mu diye. (Özel hayat kısmını değil sadece kabataslak bisiklet kısmını tabiki.)

Hep böyle kal Kudret abi, bizlere örnek ol. :)

Kudret abimiz, benim çok derin saygı duyduğum, örnek aldığım, takdir ettiğim bir büyüğüm. Gitar çaldığını bilmiyordum, öğrendim. Ben de senelerce gitar çaldım klasik gitarla başlayıp elektronik, bass gitara döndüm, stüdyoya girdim. Sarmadı. Hepsini bırakıp tekrar klasiğe döndüm yetmedi flamenkoya geçtim. O dönem hbb televizyonu vardı. Bir kaç programa da çıkmıştım. Taksimde bir barla anlaştım, orada sahne alacaktım sonra üzerine düşmedim iş gitti. Konservatuvara girecektim çok iyi çalardım fakat araya askerlik girdi kafam bozuldu çektim gittim. Gelince de gitarıma bir daha elimi bile sürmedim, sonra bir dönem bedava parasına sattım. Bitti gitti.

Son bir iki aydır bisiklete merak saldım, öylece gidiyor.

İzindeyim Kudret abi :) dibine kadar...

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
@Kudret Kurtcebe abim. Bir gün nasip olursa seninle düet yapmayı çok isterim. 26 senedir profesyonel bağlama çalarım. Türkü bar-cafelerde çok sahne aldım.
Gerçekten bunu tüm yüreğimle isterim ellerinden öper saygı ve sevgilerimi sunarım.

Yollarımızın bir olması dileğiyle :)

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
Kudret abi, sana yazdığım mesajların uzunluğu burdan sana yol olur, cevap alamadım 2 yıldır. sen şimdi beni engellemedin mi ? yani yazdıklarımı görüyor musun ? zeki müren de beni görecek mi:D

lütfen her ihtimale karşı mesajımı alıntı yapar mısınız ?

saygılar sevgiler..

• Beğen
Tepkiler: makifir
@KitapSever

ailemi :eek::eek::eek::eek:evlenmedim çocuk yok 7 çocuğum vardı yani bisiklet
hepsini eskittim sonunda 8 inci ile yola devam ,,,,

@Anonim

biz tiyatro yaptık yahu huhuhuhu mehmet sunu ile :islik::islik::islik::islik::islik::islik:

@Anonim

yav adam dediki,
bize ne dedi attila bisiklet takımından
derken haklı yönü vardı tabi ama o yönü açıklamayayım ben anladım onun isyanını ,rotalar terso olunca aynen peloton istanbula transfer oldum

@mavi albatros

görüyorum ,,,aynen,,teşekkürler

bu dünyaya gelmiş ender insanlardan biridir kendisi...büyük bir değerdir benim için..

Baştan söyleyeyim çok sevip saydığım bir abimdir Kudret abimiz. Buradaki herkesin samimiyetinden şüphem yok lakin mesajları görünce aklıma da şu geldi :D

5636ff9d17f07.jpg

Kudret abinin yaşı daha genç
Eskişehirde 71 yaşında abimiz var altında 20 yıllık çelik yol bisikleti ile 100 kmlik turlar yapıyor
O yüzden Kudret abi bam bam bam durmak yok binebildiğin kadar bin abi

Kudret abi bisikletçiliğin sırrı evlilikten uzak durmak galiba. :D Kudret Kurtcebe, Hasan Söylemez, Gürkan Genç... Birçok örnek var önümüzde, şimdi ayıklayın pirincin taşını. :)

@Kudret Kurtcebe

yahu ne haklı yönü olacak onun, yediği fazla pastırmaların gazıdır o, bakma sen ona, pedalına kuvvet abi.

eyvallah dostum 71 dedinde valla saim tatlıcılar ile aynı parkurda yarıştık yaşı o zaman 79 idi eski milli bursanın süper dedesi beyaz formalı olan ,53 km 'yi 2 saat 5 dakikada gitti 5 km eğim çıktı asla durmadı çünki eski milli idi ,hemen önümde gene milli formayı giymiş mete taşkın millileri geçmek bana yakışmaz idi ama yarışta durum farklı tabi birde mete taşkın 1960 doğumlu 2016 'da 2 dakika sonra arkamdan gelerek 3 'üncü olmuş idi,bu 2017 marmara etapta arkada kırmızı formalı orhan meşeli 12 dakika sonra arkamdan gelerek ikinci olmuş idi,,açıkça saim bey benden 20 dakika sonra geldi ama ben geçen sene 60 yaşımda idim saim bey 79 yaşında idi saim beyin katagorisi aynen 70 artıdır türkiyede bir tane daha saim tatlıcılar yoktur ,ikinci yarışçı selahattin sertcandır o da 70 yaşındadır ve de yüksel kılıç 1949 doğumludur,esas 2017 marmarada müthiş rekor yapan yüksel kılıçtır 111 km 'de ortalama dehşet 33.1
ve aynı etapta recep tatlıcılar ikinci oldu ortalama 31 ,1954 doğumlu

2017 marmara fırtına mustafa 55 /59 katagori,mustafa sevinçel aynı parkurda idik katagori ben 60 mastırda idim altın madalyayı kaparken 37.8 ortalama ile mustafada kendi katagorisinde altını aynen kaptı türkiyenin fişeği şimdi 60 yaşında

Rınat akhmetbekov ,birinci,72 km kısa mesafe,akra gran fondo antalya 2018

Ortalama 34.73

Zaman 02.04

Ikinci mustafa sevinçel,ortalama,32.99,
Zaman 02.10

Üçüncü,ersan kaçan,ortalama,31.05

Zaman,02.19

akra gran fondo 2018 dehşet iki, rınat ahmetbekov ortalama müthiş, yaş 63 bu yaşta 72 km 'de ortalama 34 her babayiğidin harcı değil bunu rınat dostum yapıyor ise kesin geçmişinde bulgar takımında idi başka izahı yok bunun, efden püften bir adam değil henüz rınat ile ve de mustafa ile aynı etapta koşmadık ve ersan kaçanda sıkı, bu adamlar beni aynen zorlar görünen köy kılavuz istemez idmandan düşmeyen işi bitirir recep tatlıcılar sıkı bir uzuncu ama son zamanlar yarışlardan çekildi

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri