Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kullandığımız bisiklet markaları

Hangi Markayı Kullanıyoruz ?

• Toplam katılım
    612
Scudo
Bir adet (yeni aldım) dahon katlanır,bir adet btwin rockrider dağ bisikleti,birde toplama yol bisikletim var.

2 sene salcano ng 650 kullandıktan sonra (kadro boyu boyumla alakasız), 1 hafta önce aldığım KTM ultra 1964 uçak gibi geldi :)

@cyclopath
bana tercihten ziyade maddiyet gibi geldi fiyat uygunluğu olarak bende carraro aldım memnunum ama bütçem fazla olsaydı başka marka alırdım herhalde

Bide Eddy olaydı dadından yenmezdi valla :)

Anket bu kadar şıkka izin veriyordu. Daha önce bir kere bu anket silindi ve yeniden bu şekilde oluşturuldu. Bütün markaların olmasını bende isterdim. @Anonim şuna bir el atsana :)

Merhabalar, bu bisikleti yillar once almistim, depoda duruyordu epeydir... Markasini bilen var mi?

Dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    112 KB · Okunma: 73
  • Beğen
Tepkiler: TuralCule
Orbisplus+ locura 21-26"

Ben salcano city support 40 aldım gayet memunum ancak yinede insan merak ediyor örneğin 2 bin tl civarına satılan bisikletlerle arada gerçekten çok keskin farklılıklar varmı gerçekten 2 bin tl + bir bisiklete geçmeye değermi ?

Bu işe hobby olarak başladım ancak sanırım ufaktan ufaktan merak salmaya başladım henüz 5 gün olmasına karşın şimdiden daha iyi bir bisiklet almalımıyım alırsam çok şey fark edermi diye düşünmeye başladım...

Isırırım Triban 3'ü, yalarun bile :)

Geri