Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kullandığınız Harita

YavuzAkbay

Aktif Üye
Tepki
43
İsim
Yavuz
Bisiklet
Salcano
Arkadaslar sizce en iyi harita uygulamasi hangisi. Daglari tepeleri egimleri vs. Gosteren Androidde kullandiginiz varsa burda paylasirsaniz sevinirim.

Scudo
Arkadaşlar merhaba, günlük hayatımda hep google maps ve yandex maps kullanıyorum. Fakat bisiklet üzerinde bu uygulamalar beni çileden çıkartıyorlar. Sadece bu hafta bile defalarca bu uygulamalar yüzünler kilometrelerce yokuş çıkmak zorunda kaldım. GPS'leri çok başarısız ve bana bulunduğum konumu gösterdiklerinde onlara inanıp ilerliyorum. Fakat 2dk sonra bi anda beni farklı bir yere ışınlıyorlar. O yolu geri dönmek zorunda kalıyorum. Artık dayanılmaz bir hal aldı. En azından GPS'i adam akıllı çalışacak, birkaç saniye içinde bana doğru konum verecek uygulama arıyorum.

Not: Vodafone kullanıyorum ve bahsettiğim olaylar levent, beşiktaş gibi yerlerde oluyor. Yani sinyal düşüklüğü gibi durumlar söz konusu değil

@etkiliadam bu durum uygulamadan da olabilir telefonunun gps alıcısından da olabilir diye düşünüyorum . Eski telefonumda benzer zorunlar vardı, bazen gps bi gidip bi geliyordu falan, daha sonra aldığım telefonun maşallah gps olayı çok iyi , hiç böyle bir sorun olmadı.
Ayrıca belki sizin işinize yaramaz ama dağ tepe gezenler için tavsiyemdir AlpineQuest adlı programı kullanıyorum, ufak bir ücret ödemiştim sanırım programa ama tam olarak istediğim tüm özellikleri yapmışlar, çok memnunum, şimdiye kadar bir sürü program kullandım, bu en iyisiydi

@ratm
Hakan Bey, sorunun benim telefonumda olduğunu sanmıyorum. Bu telefonu 7 ay önce aldım ve eski telefonumda da aynı sorun vardı. Ayrıca genellikle bir arkadaşımla birlikte dolaşıyorum. Onun telefonunun da benden iyi olduğunu söyleyemem. Ayrıca bu AlpineQuest uygulaması, standartlara artı olarak ne işe yarıyor

@etkiliadam

Çok basit bir yapıda istediğim özellikleri karşılıyor. Ben ufak detaylara dikkat eden biriyim. Oruxmaps de kullandım mesela, güzel hoş da çok detay var, çok karışık mesela o. Kafa karıştırıcı şeyleri sevmiyorum . Aradığım ufak bir detayı verdiğini gördüğüm zaman bir de sorunsuz çalışıyorsa tamam diyorum. Şuan diğer uygulamalarla arasındaki tüm farkları sıralayamam ama bana en uygunu buydu. Deneyip kişinin kendi karar vermesi lazım. Bu uygulamayı bende Iohan Gueorguiev in bir videosunda soru cevap kısmında duydum da öyle denedim.

" (link) " adinda birsey kullaniyorum. Cok SIK degil ama kullandigim zamanlar da bana yetiyor. Daha iyi seviye de kullanmak icin parali uyelik istiyor. Ama parasiz da gayet yeterli bence. En azindan ben gibi arada bir acanlar icin :D

@CmlCLK
Runtastic'in pro versiyonuna sahibim. Ama sorunumu bu da çözmüyor. Gönlüm gps almaktan yana ama onlar da 600 liradan başlıyor

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Bikeroll.net sitesini kullanarak önceden rotayı çizip indirebilirsiniz sonra da uygulama yardımı ile haritayı kullanabilirsiniz.

Google haritaların web versiyonu üzerinden rota çalışması yapılır, orada önerilen farklı rotalardaki eğimler görülür, en uygun olan rota seçildikten sonra kaydedilir. Runtastic gibi bir programda o rota oluşturulur ve emin olunan rotadan devam edilir:)
Yandex, Google gibi gps türevlerinde "araç" seçerseniz o an en uygun yola iteceği için bir anda everest bile çıkabilir karşınıza:)

@mahden

Yemin ediyorum 10 dakkada bir kendimi otoyolda buluyorum :D

Geri