Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kullandığınız sele marka ve modelleri

bdemirkiran

Aktif Üye
Tepki
92
Bisiklet
Sedona
Malumunuz bir çoğumuz selelerden çok çekiyoruz :) Eğer memnun olan arkadaşlar kullandığı seleleri yazarlarsa popolar rahata kavuşur belki :ssrtcbya::ssrtcbya:

Scudo
Fizik arione r3 carbon kullanıyorum, çok kişisel bir konu olduğu için kesin tavsiyelerde bulunmak doğru değil ama genel olarak rahat hissediyorum sürüşlerde.

Selle royal dardo. Oldukça memnunum :)

Ritchey Marathon WCS V2
images.jpg

Çok rahat. :)

SQlab 604 Air

https://static.bike-components.de/cache/SQlab-604-Air-Sattel-schwarz-140-mm-e38368c1048d357d49168e7fd738ddc0.jpeg

Brooks b17 ;)

• Beğen
Tepkiler: Ali N.
Yol bisikletimde (btwin 520) kendi selesini kullanıyorum ve 1 , 1.5 saat sonra cinsel organda ciddi uyuşma oluyor .Başlık madem sele üzerine tavsiyelerinizi bekliyorum.

selle royal lookin athletic . sanırım artık heryerde bulunmuyor. çok sevdiğim ekstra rahat olduğu söylenemez. idare ediyor. dış katmanın sürtünme direnci bence çok yüksek olduğu için sanki yanma gibi bi acı yapıyor uzun süre kullanmadıysam. işin komik tarafı benim oturma kemiklerim 160 küsür mm ve selede 160mm iken 140mmlik prologo yol selesiyle çok daha rahat ettim. oturma kemikleri, jel falan kim diyosa yalan.

Uyusma yasayanlar sqlabs markasini arastirsin derim...

Ben dik oturdugum katlanir bisikletimde sqlabs 602 kullaniyorum çok rahat ettim.

Yol bisikletimde de sqlabs 611 kullaniyorum yine kusursuz...

Selle Royal Avenue almayın derim.

Riçi trail kullanıyorum ama sele o kadar dar ki hiç bir insanın oturma kemiğinin o kdar dar olduğunu düşünmüyorum

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@pohuman Çok rahat duruyor ancak estetik değil yol bisikletinde çok garip durabilir :)

Selle itali X1 cube dizayn ;)

@Osman D. Türkiye'de bu tür seleleri bulmak pek kolay değil sanırım. Yazılanları arıyorum da genelde yabancı sitelerde satışı var.

• Beğen
Tepkiler: Osman D.
Selle Royal. Dahon ile birlikte gelen.memnunum.

Geri