Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kuyruk sokumunda kıl dönmesi

Fatih Y.

Üye
Tepki
0
Arkadaşlar ben bu ay ameliyat olucam kalcamdan kıl dönmesi ameliyati kucuk çaplı bir ameliyat benim merak ettiğim bisiklete ne zaman başlayabilirim

Scudo
bende de var galiba arada iltihap toplayıp patlıyor ,ortası delik sivilce gibi sizinde öylemi

Geçmiş olsun

Deride dikişlerin kavuşması 6 ay sürüyor,muhtemelen 5-6 ay sonra başlarsınız..

evet benim de öyle lokum ve kara merhem çkarmasına yardımcı oluyor istersen dene

@alper Ku
Evet arkadasim kullaniyorum sende bir an once ameliyat ol sonra buyur sorunu artar bak istersen ilerlemis durumlarina.

@alper Ku
Ben genel cerraha gidicen bugun farkettim acile gittim pazartesi genel cerraha gidicem.

Geçmiş olsun. Kışın bisiklet binmezseniz sorun olmaz. Kışın bence dinlendirin. Yeni sezonda rahatça çıkartırsınız tadını.

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
@Sehzade43

Haklisin arkadasim zeten tur bisikleti almayi dusuyodum ama sedona 321 cok zor bulunuyor sence aliyim kisin beklesin mi bi sorun olurmu cunku yeni sezonda bulamiyabilirm

@Fatih Y.

Bisikletlerin satış zamanı aralık - ocak biraz daha beklemeni tavsiye ederim..

• Beğen
Tepkiler: Sehzade43
Böyle üyelik alıp, reklam yapmak amatörlüktür. 10 dk önce foruma kayıt olup hemen bu mesajı atmanız içler acısı. Böyle ucuz reklamlar yapan birine ben asla tedavi olmazdım.

Edit: yönetim bir üstteki mesajı silince benim mesaj anlamını yitirdi.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Cihan Ali
Ben de 2009 da 4 yıllık kıl dönmesi ameliyatı oldum. Kapalı ameliyat daha iyi olur demişler di. Açık olanlar için farklı sıkıntılar oluyor. 20 gün kadar dikişler gergin olduğu için rahat oturmamıştım. Siz siz olun sert zeminde mekik çekmeyin. Ben askerde pöçük kemiğinin üstündeki deriyi sıyırmışım kıl da düşüp için de uzayınca baya sorun yarattı. Bisikletin herhangi bir sakıncası yok. Dediğim gibi sert zeminde deriyi tahriş etmeyin.

Hort olmuş ama şunu yazayım belki faydası olur birilerine.
Kıl dönmesi için illa ameliyat olmanız gerekmez. Kıl dönmesinin sebebi tıbbi olarak tam olarak açıklanamamıştır ama o bölgede bulunan bir apse ile kendisini belli eder. Şanslı iseniz apsenin boşaltılması, antibiyotik tedavisi ve gümüş nitrat ile o bölgenin yakılması ile ameliyatsız da tamamen kurtulabilirsiniz. Tabii sonraki süreçte özellikle işte-büroda-ekran başında sürekli oturan biri iseniz yuvarlak bir simit minder edinmenizde fayda var

@SEL PER sizin dediğiniz erken teşhis de benim gibi 4 yıllık bekleyenler de iç kısımda kütle oluşuyor. Onu operasyon la almak gerekiyor.

2 hafta önce flap yöntemi denilen yöntemle ameliyat oldum, dikişler hala duruyor, haftaya alınacak inşallah. Epey büyük bir kesi atılmış. Doktor yaklaşık 6 ay bisiklete binmeni önermem dedi.

Benimkine benzer ameliyat olanlar ne kadar süre sonra bisiklete döndü çok merak ediyorum, tecrübelerini paylaşacak olan varsa sevinirim. 6 ay ya da 1 sene sonra hiç bir şey yokmuş gibi bisiklete binebiliyor muyuz? Performansı etkiler mi acaba. Artık eski haline dönmeyecekmiş gibi hissetmeye başladım.

Nüks etmesi çok yaygın bir rahatsızlık bu. Büyük kesik olması iltihabi durumun oluşma ihtimalini de arttırır.
Doktor tavsiyesine uymanızı tamamen iyileşmeden sürmenizi tavsiye etmem. Yara tamamen kapansa, kurusa bile aceleci olmayın derim.

21 yaşında ameliyat olmuştum.Doktor en büyük sebebi enseden dökülen saçlar ve vücut kılları sebep oluyor demişti kuyruk sokumu hamur gibi yumuşak bir deriye sahip dediğini hatırlıyorum.O zamandan beri kazırım saçları ve bedeni...

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
18 yaşında olmuştum, 27 dikişim var :)

Geri