Scudo Sports

Kuzeyden Güneye Avrupa

@Ali Aşkar

Tahminen siz Mehmet Değirmenci'yi gördünüz. Mehmet'e de aynı benim ki gibi siyah bir Surly yaptık. Ve o taraflarda oturuyor.

Scudo
Sizi çok tebrik ederim nefis bir iş çıkarmışsınız
tam Carpe Diem lik bir insansınız
mutluluklar ve başarılar dilerim hayatınızda

Merhaba, öncelikle turunuz ve paylaşımlarınız için teşekkürler, çok imrendirici bir tur olmuş.
Ufak bir sorum olacaktı; 1.5 lt'lik su şişenizin üstünde bir kılıf var gibi ya da şişenin kendisi o malzemeden sanırım. Marka bilgisi verebilirmisiniz rica etsem?
Genelde mataralar 500ml ya da 750ml olduğundan 1.5lt bulmak çok zor oluyor. Normal uzun pet şişe kullanıyorum ama onda da ısınma derdi mevcut.

Cok guzel bir rota, fotograflar da cok guzel.
Benim dusuncem, bisiklet yollarindan once yasam sekli ve dusunce olarak bizim bu asamaya gelmemiz gerekiyor millet olarak. Bizden kastim, toplumun cogunlugu elbette. Gerisi sonra gelecektir. O ulkelerin yesil kalmasi, bisiklet yollari, insanlarin birbirine olan saygisi, bunlar butun olarak o toplumlarin eseridir. Henuz orada degiliz maalesef.

1 hafta Almanyanın Hanover kentinde kalmıştım bana biraz köy gibi gelmişti ama her sokak da bisiklet yolu vardı ve herkes kendi yolundan gidiyordu bizde öylemi fotoğrafa dikkat 11234051_1888925724665372_8227057860819502024_n.jpg

abi helal olsun sana :) dibim düştü manzaralara:booo:

Geri