Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

La Vuelta 2022 19/08 - 11/09/2022

Tur başından beri formsuz görünen ve genel sıralamada gerilerde olan Carapaz, son 2k. yaptığı atakla zirve finişini önde geçip kendinin ve İneos'un itibarını korumuş oldu.
Evenepoel, bir önceki gün Alaphilippe gibi inişte bir virajı alamayıp düştü.
Lulu omzu çıkıp yarıştan çelkilmişti, neyse ki Remco ufak sıyrıklarla atlatmış gibi..
Genel durum stabil, haftasonu zevkli etaplar belki heyecanı arttırır..

13.etap hafif iniş çıkışlarla dolu 168.k. ve sprint finişi vaad ediyor..

12eab.jpeg
Yayın devamda 19:00'a kadar sürecek...

Son düzenleme:
Scudo
Pedersen çok rahat kazandı ya. Yalnız bana mı öyle geliyor yoksa ben geçmişte izlerken bu kadar detaylı mı izlemedim bilemiyorum, sanki İspanya Fransa'ya göre baya düşük profilli sporcuların oyun alanı mı olmuş yoksa hep mi böyleydi.. 🤔

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
sanki İspanya Fransa'ya göre baya düşük profilli sporcuların oyun alanı mı olmuş yoksa hep mi böyleydi.. 🤔

Aynen öyle, sonrasındaki Dünya Şampiyonası planları bazı sporcuları uzak tutuyor bu yarıştan. Onun dışında Fransa Turu koşanlar zaten pek Vuelta'yı pek hedefe koyamıyor, yeterli toparlanmaya zaman kalmadığı için. Bir de Covid yine fena vurdu takımları

Pedersen son zamanların en rakipsiz/çekişmesiz sprintinde finişi çok rahat geçip Trek takımı adına önemli bir iş yaparken, yeşil mayoyu tesadüfen giymediğini de gösterdi..
Bu sonuçta Ackerman'ın erken sprint atağına kalkmasının da katkısı büyük oldu..

• Beğen
Haftasonu tırmanış/iniş şenliği başlıyor.
Bugün iki aşamalı bir etap var.İlk 82 k. yüksek hız ve sonrası sert tırmanış...Kaçan balık büyük olur, kaçamayan ızgara ..
5eebe.jpeg

c794a.jpeg
s14-sierradelapandera-62fd55e2afd6d.png
15:30 - 19:00 arası yayın aralığı...

Roglic bi miktar daha zaman koparabileceğini düşündü bugün muhtemelen, yarın zaten zor bi etap varken daha da zor bi işçilik yapması gerekecek. Remco gruptan kopmasa yeter gibi ama bakalım, baya zevkli olacak gibi. Sağlam tırmanma olmadan olmuyor yav, nası bi heyecan bi keyif geldi hemen :)

İki haftanın en güzel etabıydı.
Özellikle son 4k. defalarca izlenmeli.
Öncesinde Remco'yu yordular, son darbeyi Roglic vurdu ve yaklaşık 1 dakika kazandı...
Büyük balık ise harika yokuşçu Carapaz oldu...
Yarın daha zevkli olacak, kaçırmayın derim...

İkinci haftayı Vuelta'nın en sıkı tırmanış etabı ile kapatıyoruz..
Dünkü etapta yorgun düşenlerin bugün neler yapabileceği merak konusu ..
152 k. gibi kısa ama 4000 m. irtifa toplamı ve 2500 m.lik zirvedeki finiş..
1212b.jpeg
b2605.jpeg
s15-purche-62fd55eea960b.png

d2968.jpeg

s15-sierranevada-62fd55eeb9f0e.png

Bugüne özel yayın 13:55' de başlayıp 19:00' da sona erecek...Son tırmanış ömre bedel, mutlaka izlenmeli..

çok uzun yarışlar yazık adamlara ya onlarda insan🤭

• Hahaha
Bol tırmanışlı bi 50km tur yaptım sabah, toplam elevation gain 525m olmuş uh zalımın Strava'sı kesin yanlış hesapladı 😃

F1 de var bugün ama zannedersem son tırmanışa kadar biter sonra da bisikletten devam ederiz. Remco için tamam mı devam mı etabı gibi görüyorum ben, umarım beklenen mücadeleyi verirler bize ama son tırmanışı izlemek bile büyük keyif olacaktır.

• Beğen
Etap kaçışçıların ivmesiyle aldı başını gitti. Soler iyi durumda atağını yaptı ama günün ve belki Vuelta'nın sürpriz bisikletçisi Arensman, takımının tanıdığı özgürlükle son 7 k. müthiş bir eforla etabı aldı. Hem kendi kariyerine çok güzel bir zirve yazdı hem de gelecek için iyi bir tırmanışçının müjdesini verdi.
Genel sıralamada Roglic 15 saniye ile farkı azaltsa da Evenepoel için önemli bir kayıp olmadı..
1,5 dakika farkı yeterli görsek de hafta ortası ile haftasonu arası herşey netleşir..

Haftasonunu bekliyoruz, boş beleş 2 etap koymuşlar resmen.

• Beğen
16. Etapla kaldığımız yerden son haftaya başlıyoruz...
Önce "şan/şöhret/reklam" kaçışları olsa da güzel bir sprint finişi olur.
Pedersen alır gibi...
d0c44.jpeg
15:30 - 19:00 arası canlı yayın aralığı...

Off be Roglic :acpsnr:

Caleb Ewan ile kapışıyorlar kaza konusunda

Yav tamam artık dedim iştem eve dönerken kapatayım da eve gidince kim kazanmış diye bakarım dedim neler olmuş öyle 😱 Şanssızlık olur tabi ama kaza olmasa keşke, neyse ki ucuz atlatmış.

• Beğen
Her şey beklendiği gibi bitecek diyorduk, son 2.k hikayeyi bambaşka bir finale bağladı.
İlk hafta -Roglic kaza/belaya karışmazsa sonuna kadar iddasını sürdürür- diyorduk. Her yıl istisnasız bir kaza yapıp ( bisiklete geç başlaması en büyük etken elbette) ve bugünde 3-5 saniye için sprinterlerin arasına girmesine neden olan hırsına yenik düştü.Çok üzücü oldu; yarış onun için bitti, hatta sezonu da kapatmış olabilir..
Artık şampiyon ve mayolar belli gibi. Kürsünün sıralaması da Roglic bırakırsa bir sıra aşağı kayar..

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve lrfan
Her şey beklendiği gibi bitecek diyorduk, son 2.k hikayeyi bambaşka bir finale bağladı.
İlk hafta -Roglic kaza/belaya karışmazsa sonuna kadar iddasını sürdürür- diyorduk. Her yıl istisnasız bir kaza yapıp ( bisiklete geç başlaması en büyük etken elbette) ve bugünde 3-5 saniye için sprinterlerin arasına girmesine neden olan hırsına yenik düştü.Çok üzücü oldu; yarış onun için bitti, hatta sezonu da kapatmış olabilir..
Artık şampiyon ve mayolar belli gibi. Kürsünün sıralaması da Roglic bırakırsa bir sıra aşağı kayar..

Ah geri zekalı ah! Öndekinin arka tekerine dalmak nedir. Bu çocuğu takip etmek gerçekten çok şaşırtıcı ve bir o kadar üzücü olmaya başladı. Bu kafayla giderse bisiklet sporuna biraz erken veda edecek gibime geliyor. Umarım öyle olmaz.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve lrfan
Ah geri zekalı ah! Öndekinin arka tekerine dalmak nedir. Bu çocuğu takip etmek gerçekten çok şaşırtıcı ve bir o kadar üzücü olmaya başladı. Bu kafayla giderse bisiklet sporuna biraz erken veda edecek gibime geliyor. Umarım öyle olmaz.
Dostum yaşı zaten 32. 3 sene daha kontratı var. Ondan sonra devam etmek isterse genel klasmancı diye ancak İsrail gibi takımlarda kendine yer bulabilir zira gençler fena geliyor aşağıdan. Domestik olarak bir kaç sene daha devamda edebilir.

• Beğen
Geri