Bakalım Roglic seneye hangi takımın formasını giyecekIneos mu Lidl mı?
Lidl trek hali hazırda Tao Geoghegan Hart, Patrick Konrad, Fabio Felline, Sam Oomen, Simone Consonni, Carlos Verona, Ryan Gibbons, Andrea Bagioli, Jonathan Milan imza attırdı. Bu yarışçılarından Jonathan Milan hariç ( Milan'da tırmanış yapabiliyor ama bir saf tırmanışçık gibi değil) hepsi tırmanışçı özelliğine sahip. Görünüşe göre önümüzdeki sezon daha iyi bir GC takımı oluşturma çabasındalar. Sizinde yazdığınız gibi Lidl Trek mantıklı olanı.Jumbo Visma'nın her iki sponsorunun da önümüzdeki sezonda çekilmesi söz konusu, bu durumda kontratının bitmesini beklemeden değişiklik yapma ihtimali güçleniyor.
Ineos ile Quicstep'in birleşmesi dedikoduları ortalıkta dönerken mantıklı tercih Lidl Trek olurdu.
Herkes el ele gidiyor bari biraz atraksiyon olaydı yaa 🤣Yılın son büyük turunu da bitiriyoruz.
Son etapların rahat ve kutlamalı geçit töreni, Madrid caddelerinde sprint finişi ile bitecek.
Yağmur beklentisi yüksek, son gün kaza olmasa bari...
309437 dosyayı görüntüle
Profil kısa olduğundan öğleden sonra başlayıp geceye doğru bitecek bir yayın aralığı var:
17:38-22.00 arası...
Adama helal olsun yarışı biraz hareketlendirdi. Yoksa şahsen beni bir ara baya baya baydı. Kortej eşliğinde yürüyüş yapan gösteri ekibi gibiydi bir ara 😁Tüm bisiklet camiasının yüzünde gülümseme bırakan bi tur oldu sanırım. Ben epey bi keyif aldım
Bu arada son etapta Remco'nun bütün tuşlara aynı anda basıp bişeyler yapmaya çalışması neydi öyle ya![]()
Şaka maka Remco olmasaydı çok sıkıcı bir tur izleyecektik.
Aynen öyle hocam. Bir de kaçışı son 50 km kala yaptılar. Umarım Lombardia'ya yetişir1 gün bacakların dönmemesi bambaşka bir Remco getirdi bize, küsüp bırakabilirdi de, güzel örnek oldu. Dünkü etap nefisti, kaçış grubu süperdi, 600 m'den sprinte kalktı RemcoReal Cyclismo
Aynen öyle hocam. Bir de kaçışı son 50 km kala yaptılar. Umarım Lombardia'ya yetişir![]()
movistarBakalım Roglic seneye hangi takımın formasını giyecekIneos mu Lidl mı?
movistar