Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

LA VUELTA 2024

Dün sabah 7.00 gibi Trilye'ye yapacağımız tur için evden çıktıktan sonra hızlı bir yokuş inişinde birden yola fırlayan kediye çarparak sol tarafıma fena düştüm. Asfalt yanıkları ve yumuşak doku zedelenmeleri ile atlattığıma şükrediyorum.
Tabi günün kalanı evde kantaron yağı, buz ve ağrı kesici ile geçti...
20.etaba arada göz ucuyla bakabildim. Genel klasmancılar etabın ve 3 haftanın birikimi nedeniyle kaçanlara yol vermiş gibiydi. Kırmızı belli iken tırmanışçı ve genç mayosu rekabeti daha sıkı bir mücadeleye sahne oldu. Soler başlarda iyi puanlar toplasa da Vine sonradan geçtiği kapılardan topladıkları ile 78 puan ile tırmanışçı mayoyu sırtına geçirdi.
Gençler kategorisinin en iyi zamanını yapan Skjelmose, Lipowitz'in 1.08' önünde birinci oldu.
VUELTA finali son 5k.başını alıp giden Dunbar'ın harika eforu ile zor tırmanışı birinci bitirmesine sahne oldu. Roglic yarışı kazandı sayılır ama 2. O'Conner ile 3. Mas arasında sadece 9 saniye var. Carapaz Mas'ın 49' gerisinde 4. ...

Scudo
Dün sabah 7.00 gibi Trilye'ye yapacağımız tur için evden çıktıktan sonra hızlı bir yokuş inişinde birden yola fırlayan kediye çarparak sol tarafıma fena düştüm. Asfalt yanıkları ve yumuşak doku zedelenmeleri ile atlattığıma şükrediyorum.
Tabi günün kalanı evde kantaron yağı, buz ve ağrı kesici ile geçti...
20.etaba arada göz ucuyla bakabildim. Genel klasmancılar etabın ve 3 haftanın birikimi nedeniyle kaçanlara yol vermiş gibiydi. Kırmızı belli iken tırmanışçı ve genç mayosu rekabeti daha sıkı bir mücadeleye sahne oldu. Soler başlarda iyi puanlar toplasa da Vine sonradan geçtiği kapılardan topladıkları ile 78 puan ile tırmanışçı mayoyu sırtına geçirdi.
Gençler kategorisinin en iyi zamanını yapan Skjelmose, Lipowitz'in 1.08' önünde birinci oldu.
VUELTA finali son 5k.başını alıp giden Dunbar'ın harika eforu ile zor tırmanışı birinci bitirmesine sahne oldu. Roglic yarışı kazandı sayılır ama 2. O'Conner ile 3. Mas arasında sadece 9 saniye var. Carapaz Mas'ın 49' gerisinde 4. ...

Geçmiş olsun vuelta'da son güne rogliç liderliğinde girdik dün verdiği demeçte uzman değilim diyor ama arşiv unutmaz..

• Hahaha
  • Beğen
Tepkiler: Özcan ve lrfan
Roglic meydanı boş bulduğu için şanslı. Yarış programına Vuelta'yı almayan uzmanlar ile yarışsaydı bu ironiyi yapamazdı.

Son günümüz başkent Madrid klasiği bir "Bireysel zamana karşı" etabı. Ununu eleyip eleğini asmaya hazırlanan herkes için veda günü.
Tek merak edilen şey kürsünün ikincisinden itibaren sıralamada olabilecek değişiklik.
Sıcak bir günde karşıdan gelecek rüzgâr ve ufak eğimler dışında düz bir 25k.

f0f01.jpeg

17.00-21.45 arası izlene bilir...

21 etaplık üç büyük turun sezon finali...
Yıllardır zamana karşıcı olduğunu bildiğimiz ama bir türlü etap kazanamayan Küng nihayet muradına erdi. Kürsü ve mayolar değişmedi ve Roglic 4.kez yarışı kazanarak tarihe geçti.
Thomas De Gendt ve Robert Gesink kariyerlerine hepimizin takdirini kazanmış biçimde noktayı koydu.

Geri