Yazmayacaktım ama neyse...
Mash daha doğrusu Mash Sf. Amerikanın en sağlam fixed gear gruplarından biridir.
Bir çok grup mevcut bu kıvamda :
macaframa - trackstarnewyork gibi gibi saymakla bitmez...
Aralarında eski pist bisikletçileri mevcut(Az sayıda da olsa) ve mash'in lance ile arası çok iyi. bir çok vvideo çekimlerinde lance 'de oynamıştı...
Çünkü adamlar benim tabirimler - gerçek bisikletlere biniyorlar.
Bende uzun zamandır üzerindeyim fixed gear'ın.
Video ve resimlerde gördüğünüz gibi frensiz olarak her gün koca istanbul trafiğinin içindeyim...
bana eşlik eden varmı , maalesef yok , forumda fazla göremesenizde sevdiğim dostlarım var istanbulda fixed kullanan, isim vermek gerekmez...
O trafiğin içinde alınan hazzı tarif etmek imkansızdır , altınızda o tek vitesli ve fixed hareket eden bisiklet ile...
İnsanlar mesaj yazarken . nasıl yapıyorlar , nasıl biniyorlar , istanbulda imkansız diyorlar. Yok öyle birşey , Ölme yada arabanın birine ön camdan girme riskin varmı ? Evet kesinlikle var...
İzlediğiniz videodaki adamlar'da kaç tane kırrık çıkık olduğunu tahmin bile edemezsiniz...
Ama o bisiklet sizi alıp götürüyor , göztepeden fenerbahçeye doğru o kocaman caddede kayarken ve yer yer arka tekerleği deli gibi kitlerlen sizi alıp götürüyor..
Forumda onlarca insanın mtb ve hidrolik disc fren delisi olduğu bir zamanda biz yada biz demiyelim çünkü 2 yada 3 kişiyiz zaten biz demek bile fazla o zevkin dibine vuruyor ve bisiklete biniyoruz...
Forumdaki herkese o binlerce vitesleri , hidrolik disc frenleri carbon gidonları ve binlerce dolarlık carbon bisikletleri ile mutlu hayatlar diliyorum !!!
he unutmadan buda yeni düştü sokaklara...
Saygılar...
http://i218.photobucket.com/albums/cc25/zoeturkey/Rust.jpg
Not : Ahmet'e sonsuz teşekkür , arada outof... sanada teşekkür edeyim single speed 'in keyfine varan az insandan biri olduğun için...