Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Lapierre kadro çatlağı

Bana 3.5 ayda kadro kulağı yollamış olan Accell umarım yardımcı olur.Çatlağın, umulmadık yerden olması da sizinle pek alakalı olmadığını gösterir diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: mehmet.ali
Scudo
@Yılmaz Uyar yılmaz bey açıklama mantıklı yalnız aklıma bir şey takıldı. Kablo yenilerken bu kapağı cikardigimizda boya zarar görmeyecek mi? Biraz garip bir yöntem değil mi bu kapağı da kadro ile aynı ayna boyamak...

@Ozan k. Yok hocam benimki ile yılmaz bey in gönderdikleri arasında fark var bende o kapak siyah olan yer. Çatlayan yer kadronun kendisi.

• Beğen
Tepkiler: mywashere
O çatlak vida sıkma çatlağı muhtemelen işçi fazla sıktı ve çatlak oluştu sizde satın alırken görmediniz

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Accell güzel firma :D

• Beğen
Tepkiler: OguzK
kompozit materyaller de olsa gücleri kompozisyonlarından ileri geliyor. noktasal yüklere karşı dayanımları düşüktür. bence ciddi bir problem değil. ancak yaklaşım olumlu ise belki bir kolaylık gösterirler. güzel kadroymuş bu arada.

• Beğen
@mehmet.ali Bu konuşmanızı burada paylaşmasaydınız keşke. Accell müdürünü zor durumda bırakabilirsiniz.

benim tarmacın başına da aynı bu olay geldi ve kadro değişti. vites/fren telinin montajını yaparken dikkatli olmak lazım. en küçük bir baskı bile çatlatabiliyor bu bölgeyi.

içinizi ferah tutun, büyük ihtimalle değişim olur.

hata sizden kaynaklı değil gibi duruyor. kaza bile olmuş olsa sanmıyorum onun olabileceğini. muhtemelen değişim alırsınız

• Beğen
@mehmet.ali Genelde Accell Bisiklet satış sonrası destek konusunda çok iyi zaten -en azından ben hiç sorun yaşamadım, yani bence böyle-, gelişmelerden haberdar edin lütfen!

Degişim kararı yerinde olmuş accell bisikleti kutluyoruz. Yalnız neden sensium değil de pulsium merak ettim. Pulsium kadroların üst borusunun tasarımı biraz marjinal. Gerçi siz beğeniyorsunız problem yok tabiki.

Tiagra kompenentlerde yerini 105 2*11 e bıraksa tadından yenmezdi vallahi

@Mehmet Çetinkaya Abi iş kesinleşsin 105 düşünüyorum zaten. Sonrada binmeden satarım artık :D
Bu arada ev ahalisininde çok selamı var, evin içi gül bahçesine döndü mis gibi :)

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Çetinkaya
@Yılmaz Uyar kesinlikle katılıyorum. Çok garip bir dizayn yapılmış.

29925156002_062dbbff70_b.jpg

Şu fotoğraftan çok net anlaşılıyor ki, gidonu sağa doğru büyük bir açıyla döndürdüğünüzde kablo, bu çatlayan bölgeye ciddi bir basınç yapacaktır. Çatlak da muhtemelen böyle oluştu.

@mehmet.ali sonuçları merakla bekliyoruz mutlaka bizimle paylaşın. Türkiye'den sonuç alamazsanız lapierre ile iletişime geçin.
(link)

@mehmet.ali
Hocam ne güzel gül gibi bisikletin kadrosu değişiyor niye satıyorsun? :)

@Serkan Mıstınoğlu
Kadrosunu üst modelle değiştirmişler hocam :)

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
accell bisikletten okuyan varsa öldüm fiyata o bölümü çatlak kadro alınır :)

Daha anlamadan cevap hazır millette. Darbe almıştır, Arkadaş orasının darbeyle olmayacağını 3 yaşındaki bebe bile anlar, ama bizdeki genel insan profili bu maalesef. Al incelemeye gönder rapor çıkart ne bilim bi çabala be..

Geri