Bana 3.5 ayda kadro kulağı yollamış olan Accell umarım yardımcı olur.Çatlağın, umulmadık yerden olması da sizinle pek alakalı olmadığını gösterir diye düşünüyorum.
@Yılmaz Uyar yılmaz bey açıklama mantıklı yalnız aklıma bir şey takıldı. Kablo yenilerken bu kapağı cikardigimizda boya zarar görmeyecek mi? Biraz garip bir yöntem değil mi bu kapağı da kadro ile aynı ayna boyamak...
kompozit materyaller de olsa gücleri kompozisyonlarından ileri geliyor. noktasal yüklere karşı dayanımları düşüktür. bence ciddi bir problem değil. ancak yaklaşım olumlu ise belki bir kolaylık gösterirler. güzel kadroymuş bu arada.
benim tarmacın başına da aynı bu olay geldi ve kadro değişti. vites/fren telinin montajını yaparken dikkatli olmak lazım. en küçük bir baskı bile çatlatabiliyor bu bölgeyi.
içinizi ferah tutun, büyük ihtimalle değişim olur.
@mehmet.ali Genelde Accell Bisiklet satış sonrası destek konusunda çok iyi zaten -en azından ben hiç sorun yaşamadım, yani bence böyle-, gelişmelerden haberdar edin lütfen!
Degişim kararı yerinde olmuş accell bisikleti kutluyoruz. Yalnız neden sensium değil de pulsium merak ettim. Pulsium kadroların üst borusunun tasarımı biraz marjinal. Gerçi siz beğeniyorsunız problem yok tabiki.
@Mehmet Çetinkaya Abi iş kesinleşsin 105 düşünüyorum zaten. Sonrada binmeden satarım artık
Bu arada ev ahalisininde çok selamı var, evin içi gül bahçesine döndü mis gibi
@Yılmaz Uyar kesinlikle katılıyorum. Çok garip bir dizayn yapılmış.
Şu fotoğraftan çok net anlaşılıyor ki, gidonu sağa doğru büyük bir açıyla döndürdüğünüzde kablo, bu çatlayan bölgeye ciddi bir basınç yapacaktır. Çatlak da muhtemelen böyle oluştu.
@mehmet.ali sonuçları merakla bekliyoruz mutlaka bizimle paylaşın. Türkiye'den sonuç alamazsanız lapierre ile iletişime geçin.
(link)
Daha anlamadan cevap hazır millette. Darbe almıştır, Arkadaş orasının darbeyle olmayacağını 3 yaşındaki bebe bile anlar, ama bizdeki genel insan profili bu maalesef. Al incelemeye gönder rapor çıkart ne bilim bi çabala be..