Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Lapierre Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Öncelikle merhabalar ,

Ben de Lapierre Audacio 300 almayı düşünüyorum kullanan kişiler bilgi verebilir mi ? Ve bisikletin liste fiyatı 1000 küsür euro yaklaşık 4000 tl bu fiyata değer mi ? Şimdiden teşekkürler.

Not : Bisikleti alırken illa ki indirim olacaktır ancak liste fiyatı üzerinden düşünelim.

@Onur YCL mesaj atınca hatırladım ki buraya epeydir resim koymuyordum. Yeni gidonum ile çektiğim bir foto'yu paylaşayım:

G0MV4N.jpg

merhaba
orman ve patika yollarda kullanmak üzere bir dağ bisikleti alma arefesindeyim tecrübesiz biri olarak fikrinize ihtiyacım var
istanbul eminönünde bir kaç bisiklet baktım buraya link ve fiyat yazıyorum içlerinden beğendiğim lapierre:

(link) fiyat:3500 tl yanlız benim boyum 165 cm bu bisikletin ise kadro boyu 48 cm

(link) fiyat:3200 tl

(link) fiyat:4000 tl karbon ama bir türlü içime sinmedi bilmiyorum

(link) fiyat:2200 tl

(link) fiyat:4000 tl

sizin bunlar haricinde önerileriniz de olabilir yardımlarınızı bekliyorum hayırlı akşamlar

Merhaba arkadaşlar...bir süredir sensium 500 le ilgileniyorum.benim merak ettiğim,2016 modeliyle 2017 modeli arasında bir fark varmı...biraz inceledim 2016 modelinde lastikler mıchelın dynamic sport,2017 modelinde continental ultra sport gözüküyor tek fark olarak...
Yaşadığım şehirde 2016 modeli var o yüzden soruyorum,fiyat aynı ama başka şehirden getirtmek zahmetli geliyor bana,o bakımdan soruyorum.

@mazhar bende audacio 500 e bakıyorum ancak dediğiniz gibi tek fark renk ve lastik olarak gözüküyor.Eğer arada fiyat farkı yoksa bence 2017 tercih edin.

@fahrikagan16 Yaşadığım şehirde 2016 modeli var,dışardan getirmek hem zahmetli hem de riskli o yüzden bir fark yoksa 2016 modeli tercih edicem...

• Beğen
Tepkiler: fahrikagan16
Biri Sensium 500 mü dedi :) görür görmez aşık olduğum ve uygun fiyata Kuşadasından getirttiğim makinem.

@ceycey84
Hayırlı olsun...:) ilk izlenimleriniz nasıl...sanırım sıfır aldınız,sakıncası yoksa kaça aldığınızı sorabilirmiyim.

Arkadaşlar benim pulsium satılık. Kendisine, eşine, dostuna ihtiyacı olan varsa sıfır gibi duruyor 300 km kullanıldı.

• Beğen
Tepkiler: Groims
Aklımı karıştıran bir konu var Lapierre’in Sensium 500 modeli karbon ve üzerinde ki kompenanatlarda gayet tatminkar fakat 9 kilogram olduğu yazıyor (2016 model) bu ağırlık karbon bisiklet için fazla değil mi? Giant marka aliminyum bisiklet bakıyorum 8.8 kilogram yine aliminyum Mercida scultra 400 8.7 kilogram olduğu yazıyor. Lapierre neden ağır kalıyor?

Geri