Scudo Sports

LaPierre portatif bisiklet

tatata

Üye
Tepki
52
Biz nelerle uğraşıyoruz başkaları nelerle..
(link)
sayfadaki videoyu izleyin lütfen..

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
Scudo
Çok güzel. Ama ben araba üzeirndeki taşıyıcıyı tercih ederim..daha pratik:)

bisikelt çamurluyken bunu rahatlıkla kullanabilceğimi sanmam:)

• Beğen
Tepkiler: Volkan Bilirli
galiba video dediginiz bu görüntü;
http://www.lapierrebikes.us/upload/lapierre/Image/passport.gif

güzel bir durum denilebilir, bisikelti zorlayıcı olmayacak doga sürüsleri icin tabi =) yani bize gelmez =) ama arka catal'ın katlanır olması olayını yaratıcı buldum, saygılar

ve paylasım icin size de tesekkürler...

Arka kısımın katlanabilir olması ve birkaç noktadaki QR uygulaması dışında çokta fazla yenilik göremedim. Bilen insan normal bir bisikleti de aynı şekilde 5 dakkada toplayabilir. Ayrıca arkaşlarında dediği gibi çamurlu bir şeklide döndüğümüzde ne yapacağız? Portatif yıkama makinası nerde? :D

• Beğen
Tepkiler: Mert Bağcılar
Ama canta olması harika. Taşınabilirlik acısından otobusde, özellikle uçakda cok buyuk rahatlık. Ben bayıldım.

Tasarım süper.. Çok beğendim. Tabi ki yarışlarda vs. kulalnılacak bir bisiklet değil ama uzun yolculuklara çıkanlar ve yanında bisiklet götürmek isteyenler için süper bir sistem olmuş. Ayrıca dikkat ettiyseniz çantanın tekerleride var. Yani klasik çantalar gibi sırtınıza yükleyip taşımak yerine peşinizden sürükleyebiliyorsunuz.. Ayrıca modüler çanta sistemi de çok hoşuma gitti, bir takım sap ile iki farklı boyutta çantanız oluyor, bence çok yaratıcı..

@tatata

bu küçülmeyi sağlayan mafsallar ve eklemler bisiklette fazladan epey ağırlık yaptığı gibi zamanlada boşluk vs gibi sorunlar çıkartarak kullananı bezdirir.buna benzer icatlar her dönemde ve devirde çıkar ama hiç tutanını görmedim.yani biz nelerle uğraşıyoruz onlar nelerle diyecek kadar iddalı bir icat hiç ama hiç değil.gereksiz yere kafa yorulmuş bir dizayndan öteye gitmez. ayrıca konuda yanlış yere açılmış.

O araç bende olsa bisikletim katlanmasa da olur. Sonuçta koltuklar yatınca bisikleti sığdırırız.

Kullanış ve sürüş güvenliğini düşümezsek taşınılabilirlik bakımından oldukça yaratıcı ve başarılı. Olumsuz tönlerine rağmen mutlaka kullanıcı kitlesi geniştir diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: emreşen
Geri