Scudo Sports

Lapierre sensium 100 hakkında

@Uptown Cyclist açıkcası daha önce karbon deneyimi yaşamadım. bayiden aldığım fiyat güzel fiyat evet. aynı bayi @mehmet.ali arkadaşa da aynı fiyatı verdi. 2016 ürünleri getirmek için de böyle bişey yapmış olabilir. ancak erciyes bisiklet genelde piyasaya uygun bisiklet veriyor özellikle de accell grup ürünlerini.

Scudo
@Uptown Cyclist Pedalla serkan beyle bu konuyu görüşmüştüm. Sensium 100 aslında 2015 model o yüzden ben getirmedim demişti.

@Bekir EREN

Ulan bu bisiklete simdi ben bir nazar deydirmezmiyim.

• Beğen
Tepkiler: Bekir EREN
Bende de sensium 100 var çok memnunun fakat model yükseltmek için satışa çıkaracağım ilgilenenler yazabilir kadro 55

@mehmetsunu özellikle mavili aldım ki nazar boncuğu olsun diye. :) hatta plan yapıyorum anneme söyledim gidonun üstüne bir tane dantelli olya yapacak, selenin altına da kocaman bi nazar boncuğu. :)

Lapierre'in en beğendiğim modellerinden birisi, hayırlı olsun... :)

Güzel bisiklet, gayet iyi bir fiyat . Güle güle kullanın renkleri de çok hoş gerçekten

• Beğen
hayırlı olsun kazasız sürüşler ben de kısmetse yakında selsium 300 almayı düşünüyorum bakalım

• Beğen
scott speedster 30 mu beyler bu mu arada 500 gram var geriye kalan herçey aynı nerdeyse kısaca scott speedster 30 mu lapierre sensium 100 mü bu kadroların esneme olayı bakımından çok bilgim yok o yüzden yardım lütfen

@Bekir EREN @mehmet.ali bi bakar mısınız ancak fikir değiştirdim scott speedster 30 değilde artık 20 bakıyorum sizce hangisi

@Mert Akça dostum ben memnunum. bir sıkıntı çıkarmadı şuana kadar. bir defa lastik patlattım onun dışında hiç bir sorunla karşılaşmadım. eğer speedster ile karşılaştırmaktan bahsediyor isen kullanmadım ancak mavi kırmızı rengini sevmiştim eski modellerinde. onun dışında nasıl olduğu ile ilgili açıkcası bir fikrim yok. ancak karbon kadro keyfini sensium 100 de yaşadığını söyleyebilirim.

Geri