Scudo Sports

Lapierre sensium 400

Baktığınız büyük ihtimalle budur. Arkadaşlar zaten hatalı olabileceğinizi belirtmişler. Eğerki dediğiniz modeli o fiyata verdiklerinde ısrarlıysanız direk alın hiç vakit kaybetmeyin.

(link)

Scudo
Reklam kokan hareketler bunlar.. Benim görüşüm kullanıcı o bisikleti almazsa forumda reklam yapıldığı için ceza almalı..

Reklam kokan hareketler bunlar.. Benim görüşüm kullanıcı o bisikleti almazsa forumda reklam yapıldığı için ceza almalı..

@Halil Barış Çaldıran kimin neyle reklam yaptığından sizene anlayamadım. Malı olan veya malıyla hava atmak isteyen istediği gibi atabilir. Yönetim bunun lüzumsuz olduğunu görürse zaten uzaklaştırma kararı alır. Bu tür karşıt görüş belirtmekte hoş değil.

• Beğen
Tepkiler: Eibec
Arkadaşlar şimdi aradım gülcenbay bisikleti. Ellerinde bu model zaten yokmuş. Audacio 400 varmış. Sensium serisinden de sadece 300 ve 500 varmış. Yani başlığı açan arkadaşımız muhtemelen karıştırmış. Gülcenbay'da görüştüğüm adamda çok şaşırdı zaten ;)

@enqinHLC
Bende böyle düşünüyorum.yani bi lapierre yetkili satıcısının o bisikleti o fiyata satmasının mümkünatı yok.%100 audacio 400 diyorum o bisiklet için. Zaten 800 euro gibi fiyatlar çıkıyo audacio 400 için türkiyeye gelişiydi vergisiydi derken fiyat tutuyo bisikletin bayiiye gittiğinizde fotosunu atarmısınız konuya.

o zaman ben size şöyle sorayım arkadaşlar aynı model renginde lapierrenin başka bisikleti var mı
ben bu bahsettiğim modele baktığıma eminim

@mustafa üzümcü audacio 400'ün renk kombinasyonlarından birisi sizin attığınız fotoğrafa yakın. Fakat aynısı değil. Belki o modelle ile karıştırmış olabilirsiniz. Audacio 400 için belirttiğiniz fiyat makul. Hatta daha bile indirimli alabilirsiniz nakitte. Tekrar giderseniz bisikletin modeline bir daha bakın, o zaman her şey dahada netleşir dostum.

Şu linkteki benziyor renk olarak. (link)

@caesar
aynen gidip bir daha bakarım yanlış anlaşılmak istemem.

• Beğen
Tepkiler: caesar
Abilerim bir dinleyin şehir merkezinde bulunan lapierre yetkili servis fiyat sorcaginiza daha ucrada kalmış yerler fiyat sorun arada uçurum gibi fark olcak ürünler aynı 2 servisede asli bisiklet malları veriyor ama satici farklı dikkat edin

@enqinHLC Kesinlikle haklısınız yönetim uygun görürse istediği cezayı verebilir, nasıl siz kimin neyle reklam yaptığından bana ne olduğundan bahsedebiliyorsanız sanırım ben de sizin hakkınızda benzer yorumlar yapma hakkına sahip oluyorum, lakin amacım tansiyonu yükseltmek değil ve bu iyi niyetli olmayan troll kokan konu tüm web aramalarını sadece bir bisiklet firmasına yöneltiyorsa yönetim ilgilenmelidir. Orada beni eleştirebileceğiniz tek nokta klişe 'reklam kokan hareketler bunlar' iabersini kullanmam olmalıdır.. !!!size ne!!! yönergenizi aynen iade ediyorum sonuçta bu bir forum ise düşünceler kırıcı ve kaba olmadıktan sonra yazılabilmelidir...

@caesar bu bisikletler 2014 eylül ekim kasim euro kuruyla aliniyor ama musteriye o günün kuruyla satıyor bence nornal fiyati bu ama size anormal geliyor çünkü olanlarin farkinda değilsiniz asli bisikletten geliş fiyati ne kadar acaba

@Halil Barış Çaldıran trol olup olmadığını bilmiyorum ama bazı bayiler bisikletleri pek tanımadığı için yüksek modelli bisikletleri yanlışlıkla ucuza verebiliyorlar. mesela forumdan bir arkadaş salcano xrs 030 u aksiumlu olması gerekirken ksyrium jantlısını aynı fiyata aldı. bayiler bakmıyor ki bu aksium mu ksyrium mu. onlar için önemli olan jant olması.:)

@Hakkı can AYDIN kur artışından haberim var doğal olarak. Eski kurla satılsa bile fiyat çok az dostum. Örnek vermek amacıyla söylüyorum, eski kura göre Lapierre sensium 200 ün bisiklet mağazasına geliş fiyatı 2700 küsür. Yine eski kura göre bu bisikletin satış fiyatı 4500. İndirim olsa maksimum 3900 olur. Kaldı ki biz ultegralı sensium 400 den bahsediyoruz. Uzun lafın kısası bu fiyata bu bisiklet bulunmaz dostum. Yukarıda belirttim zaten. Ben arkadaşın dediği bisikletçiyi aradım. Onlarda bu bisikletin ellerinde olmadığını söylediler. Teyit edebilirsin dostum.

• Beğen
konu çok farklı yerlere taşındı çok fazla bisikletten anlayan biri değilim ben modelin sensinum 400 olduğunu düşünüyordum burda bir marka yada model reklamı gibi bir durum yok sadece iyi bir bisiklet almak için sizden yardım istemiştim.

• Beğen
Tepkiler: caesar
@mustafa üzümcü dostum farklı bir yere taşınmadı aslında :) İnsanlar (bende dahil) şaşırıyor doğal olarak bu bisikletin bu fiyatına :) neyse sana seçiminde kolaylık diliyorum ve aldığın bisikletin hayırlı olmasını diliyorum kardeşim.

• Beğen
Geri