Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Lapierre Urban Shaper 400 - kısa ön inceleme alet nalet:)

Yapmayın sevgili dostlar, alan var alamayan var. Yapmayın, insanı hayattan soğutuyorsunuz böyle güzellikleri ifşâ ederek. Moralim bozuldu yine, lütfen...

Scudo
ben de sedona 410 mu alsam diyordum :( şimdi 1470(2017 model).. değer mi?
bu bisiklet ise 2200 civarında. uygun bulabileceğim bir yer var mı ki?

Tek tek satan yerler ile görüşün hocam ben accell bisiklet ile görüşüp o şekilde bulmuştum 2015 model kalmıştı bayide o şekilde belki uygun bir tane bulabilirsiniz
@Rüzgara Karşı

kazasız belasız bol pedallı günler dilerim. Hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: war3z
@war3z çabuk sıkılmışssınız :(

@1dost sıkılma değilde hocam pek kullanmıyorum, nakit ihtiyacından dolayı satıyorum

hocam güzelmiş satıyor musunuz? kaç kg alet

14 civarı satıyordum vazgeçtim kıyamadım :)

@war3z bu gidona takılan aynadan nasıl arkayı görebiliyoruz? tam olarak nereye takdınız? uygun fiyata bir ayna çözümü arıyorum da

@Desert Fox
Hocam ben aldığım aynadan hiç memnun kalmadım hatta gözlüğe takılanlardan aldım ondanda memnun kalmadım en garanti gözümle arkaya bakıyorum :)

@war3z bunu yazdıgınız iyi oldu fıldır fıldır ayna bakıyordum ancak uzun zamandır da pek kullanmıyorum aynayı ama arkaya bakma 1-2 sn ligine önde olan akışı kaçrmaya neden oluyor bu beni acaba bir şey olur mu diye korkutuyor

@war3z hocam aktif kullanıyor musunuz hala. memnun musunuz. bunun 2015 modelini bulabilir miyiz yav aşık oldum resmen..

Bunun 2015 modelini bulur muyuz ki

Geri