Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Lastik hakkında sorular ve cevaplar

İyi günler gomax illusion 29 jant bir bisiklet aldım ama sağa dönüşerde teker kenara değiyor ve yalpa yapıyor normal durup salladığım teker oynamıyor bile sadece dönüşlerde sebebini bilen var mı?
Jant akort ayarında sorun olabilir mi acaba? jant tellerini elinizle kontrol etmeyi deneyin gevşek mi değil mi diye.

Scudo
Teller sert atabilirsem bir video atayım
Bisikletle düştün mü peki? Eğer düştüysen jant çemberi yamulmuş olabilir. Açıkcası aklıma gelen sebepler bunlar. Ha birde aklıma gelmişken söyleyeyim; dış lastik janta ters takılmış da olabilir..o_O

Yok hiç düşmedim

Yok hiç düşmedim
Yalpa yapmıyor teker yerinde sallanıyor acaba mil gevşemiş olabilir mi onu kontrol et diyeceğim fakat bu çok garip gözüküyor çözemedim..🤔

merhaba
yeni bir dış lastik alacağım siz hangisini seçerdiniz benim bisikletimin üzerinde aldığımızdaki lastikleri var 26x2.10

1.https://www.ozceylanbisiklet.com/urun/michelin-26x2-25-wild-racer-ust-tubeless-dis-lastik

2.https://www.ozceylanbisiklet.com/urun/michelin-26x1-85-dis-lastik-xc-a-t

3.ss-ready-dis-lastik-www.ozceylanbisiklet.com/urun/michelin-26x2-10-wild-gripr-tubele1

merhaba
yeni bir dış lastik alacağım siz hangisini seçerdiniz benim bisikletimin üzerinde aldığımızdaki lastikleri var 26x2.10

1.https://www.ozceylanbisiklet.com/urun/michelin-26x2-25-wild-racer-ust-tubeless-dis-lastik

2.https://www.ozceylanbisiklet.com/urun/michelin-26x1-85-dis-lastik-xc-a-t

3.ss-ready-dis-lastik-www.ozceylanbisiklet.com/urun/michelin-26x2-10-wild-gripr-tubele1
Ben 2.'yi seçerim çünkü 1.85 asfaltta kullanım kolaylığı sağlar dişli yapısı ise arazide. 3. Lastiğe bakamadım link bende açılmadı fakat ilk attığın lastik tubeless (iç lastiksiz) umarım bunu bilerekten atmışsındır eğer konu hakkında bilgin yoksa araştırmalısın.

Ben 2.'yi seçerim çünkü 1.85 asfaltta kullanım kolaylığı sağlar dişli yapısı ise arazide. 3. Lastiğe bakamadım link bende açılmadı fakat ilk attığın lastik tubeless (iç lastiksiz) umarım bunu bilerekten atmışsındır eğer konu hakkında bilgin yoksa araştırmalısın.
evet iç lastiksiz ile bilgim var yanlız benim jantım uyumsuz o yüzden iç lastikli kullanıcağım
sizce hangisini almalıyım

Söylediğim gibi 2. linkte olanı alırdım 3. linkteki de 2.25 kalınlığında eğer bisikleti yolda da kullanacaksan yorar fakat sağlam bir yol tutuşu sağlar sana kalınlığından dolayı. Ve tekrar tekrar söylüyorum 1. ve 3. tubeless lastik yani iç lastik gerektirmiyor ve bunlar her janta uymuyor eğer konu hakkında fikrin ve bilgin yoksa lütfen araştır.

Söylediğim gibi 2. linkte olanı alırdım 3. linkteki de 2.25 kalınlığında eğer bisikleti yolda da kullanacaksan yorar fakat sağlam bir yol tutuşu sağlar sana kalınlığından dolayı. Ve tekrar tekrar söylüyorum 1. ve 3. tubeless lastik yani iç lastik gerektirmiyor ve bunlar her janta uymuyor eğer konu hakkında fikrin ve bilgin yoksa lütfen araştır.
bilgim var ama ben iç lastikli kullanıcağım

Anladım hocam o zaman sorun yok. Bilginizin olmamasına karşı uyarmak istedim ben. :harika:
teşekürler resimde gözüküyor diş yapıları birde be şöyle söliyim ben hem yolda asfaltta hemde böyle toprak yolda kullanıyorum o zaman hangisi uyumlu olur (sizide yorduk ama ¯\_(ツ)_/¯)
Anladım hocam o zaman sorun yok. Bilginizin olmamasına karşı uyarmak istedim ben. :harika:
tubless jantlardan alıp taksam bu sefer çok pahalı oluyor

teşekürler resimde gözüküyor diş yapıları birde be şöyle söliyim ben hem yolda asfaltta hemde böyle toprak yolda kullanıyorum o zaman hangisi uyumlu olur (sizide yorduk ama ¯\_(ツ)_/¯)

tubless jantlardan alıp taksam bu sefer çok pahalı oluyor
Aşırı araziye girmeyeceksen 2.00 - 1.75 arası dişsiz lastiklere bakabilirsin.
1- (link)

2- (link)

3- (link)

Mosso legarda 2021 mdm v bisikletime maksimum 150 TL ye alabileceğim zırhlı lastik önerisi yapabilir misiniz ?

Dostlar selam. Bugün ilk aldığımdan beri kullandığım iç lastik siboptan çatlayıp indi biz de yeni lastik bulduk bi mahalle bisikletçisinden. 700x35/38C yazıyordu üstünde tamam dedim uyar zaten lastik 700x35 benim. Yenisini taktık falan derken şişiriyoruz ama sibopun olduğu kısım biraz fazla şişiyor gibi sanki dış lastik o yerden sağ tarafta biraz daha açık gibi duruyor ama iç lastik görünmüyor o kadar açık değil. Yine de tereddüt ettim acaba lastik uyumlu değil mi diye. 2-3 kez indirip şişirdik işten eve döndüm geldim hala aynı duruyor. Yerine oturur değil mi? Yoksa uyumsuz mu geliyor?

• Beğen
Tepkiler: DogukanKyn
Arkadaşlar iyi forumlar , 300-400 aralığında 700x25 yol lastiği önerisi olan var mı ?

selamın aleyküm bu lastikleri almayı planlıyorum ikisini birden sizlerin düşünceleri çok önemli kullanan arkadaşlar yorumlarını beyan ederse çok sevinirim saygılar

Tufo Calibra Plus kullanıyorum. Henüz 3000km kullandım ancak lastik yanaklarında ipler soyulmaya başladı 1000km daha belki gider belki gitmez. Lastik ömrü önemliyse önermem.

lastik ömründen ziyade patlamaya karşı dayanıklı mı o daha önemli benim için ben yarışçı değilim zaten günlük kullanım için 50 -150 km arası sürmek için almayı planlıyordum bu lastikleri birde alırken 700x25 mi 700x23 mü almalıyım lastiğin avantajları var mı varsa nelerdir

dış lastik alacağım 4 tane 1 karbon bisikletim bir de alu bisikletim için kafam karıştı bir video da 23mm daha hızlı denirken başka bir yutub kanalında daha geniş mm lastikler daha hızlı deniliyor sizlerin düşünceleriniz nedir izmir yollarında kullanmak amaçlı alacağım lastikleri teşekkürler

Geri