A
Anonim
Silinmiş hesap
Sibob sökme için küçük bir alet var onunla söküp takabilirsin... Yada ince sert bir cımbız gibi bir alet iş görür 119245 dosyayı görüntüle
Bir miktar iner genelde ama sürülemeyecek kadar inmesi normal değil. Iç lastiğinizi kontrol edin.bende yeni iç lastik değiştim ama sürdükten bi kaç gün sonra lastik tam yere yapışmasa bile sürülmeyecek kadar iniyor koyduğum zeminde mermer ve soğuk normal midir ne yapmalıyım?
Siboptan kaçıyordur. Sibop iğnesini değiştirip tekrar deneyin.Konuyu hortlatıyorum ama benimde böyle bir sorunum var.
Bugün 52 psı bastım 1 saat sonra kontrol ettim ve 45 di
Düzelttim diğer bsnzinlikte durdum 39 çıktı. Bisikletciye gittik adam baktı patlak yok dedi. Ardından havuzu küçük bulamadı diye araba lastikcisine rica ettim büyük havuzda baktı o da bulamadı. Acaba neden kaynaklanıyor
Akşam değştirttim hocam bakalım birazdan inmşmiSiboptan kaçıyordur. Sibop iğnesini değiştirip tekrar deneyin.
En sağlıklısı iç lastiği yenileyin, biraz da kaliteli lastik kullanmaya özen gösterin...Fiyatlar her geçen gün artıyor malum ama ileride daha büyük sorunlar olmaması için lastik hem iç hem dış olarak bence önemli diye düşünyorum...Akşam değştirttim hocam bakalım birazdan inmşmi
...
4- İç lastiklerimizin daha uzun hava basınçlarını koruyabilmeleri için özel iç lastikler almalıyız. Michelin airstop iç lastik gibi.
...
Presta'da fark etmese de schrader'da fark ediyor hocam. Ben artık haftada bir hava basıyorum Michelin AirStop'lara geçtikten sonra. Bisiklet üzerinde gelen ile her sürüş öncesi mecburen hava basıyordum; bir günde 65 psi'dan 60'a düşüyordu.Diğer iç lastikler 1 haftada %20 basınç kaybediyorsa Michelin AirStop'lar 7 günde %20 basınç kaybediyor
İşin şakası bir yana, 3 farklı tür ve farklı lastik ölçüleri kullanan bisiklette bir süre Michelin Airstop kullanıp hiçbir faydasını görmedikten sonra yolda Vittoria'ya*, turda Continental'e geçtim, her ikisi de basınç azalması konusunda vaatleri olmayan iç lastikler ve bu konuda Michelin Airstop'lara göre hissedilebilen bir fark olmadı.
*: Vittoria tercihi sadece tanınmış markanın kutusuz ürünleri ucuz olduğu için. (link)'da ~40 lira. Daha ucuzu (link), 30 lira.
Presta'da fark etmese de schrader'da fark ediyor hocam. Ben artık haftada bir hava basıyorum Michelin AirStop'lara geçtikten sonra. Bisiklet üzerinde gelen ile her sürüş öncesi mecburen hava basıyordum; bir günde 65 psi'dan 60'a düşüyordu.