@Murat B. internette lastik alınabilecek birkaç site var..Bu sitelerde de her ebatta lastik yok..Ben 28 almak istiyorum..Ya 50 liralık lastik alabilirim,ya da bu belirttiğim 140 lira civarındaki lastikleri..250-300 lira bir lastiğe ver(e)mem..
50-150 civarında 28 mm olarak alabileceğim iki lastik bunlar
Continental'ın sayfasını baz alırsak,TPİ oranı Scwalbe'den daha iyiymiş..
Siz Continental'a ''çok sert'' diyorsunuz ya,mesela şu lastik nasıl o zaman;
(link)
Giriş seviyesi deniyor..Patlamaya dayanıklı..50 TPİ..61 lira da fiyatı var
84 TPİ çok sertse,50 TPİ ne olur?
Ya da şu lastiğe bakalım;
(link)
27 TPİ..Fiyatı da az değil..90 lira..
Aynı soruyu bu lastik içinde sorayım..84 TPİ çok sert bir lastikse,yani performansı düşük bir lastikse,27 TPİ nasıl bir lastiktir?
Konuda da belirtilmiş,sizde salt TPİ oranının bir şey ifade etmediğini söylüyorsunuz..Yalnız lastik hakkında nerdeyse başka bir bilgi alacağımız bir veri yok..Ya ağırlığı yazıyor,ya TPİ oranı,ya da hava basıncı filan..Benim gibi bu konulardan bihaber birisi,hangi lastiğin nasıl olduğunu nereden anlayacak?
27 TPİ olan lastik 90 lira,50 TPİ olan lastik 61 lira..Tam bir kafa karışıklığı
50-150 civarında 28 mm olarak alabileceğim iki lastik bunlar
Continental'ın sayfasını baz alırsak,TPİ oranı Scwalbe'den daha iyiymiş..
Siz Continental'a ''çok sert'' diyorsunuz ya,mesela şu lastik nasıl o zaman;
(link)
Giriş seviyesi deniyor..Patlamaya dayanıklı..50 TPİ..61 lira da fiyatı var
84 TPİ çok sertse,50 TPİ ne olur?
Ya da şu lastiğe bakalım;
(link)
27 TPİ..Fiyatı da az değil..90 lira..
Aynı soruyu bu lastik içinde sorayım..84 TPİ çok sert bir lastikse,yani performansı düşük bir lastikse,27 TPİ nasıl bir lastiktir?
Konuda da belirtilmiş,sizde salt TPİ oranının bir şey ifade etmediğini söylüyorsunuz..Yalnız lastik hakkında nerdeyse başka bir bilgi alacağımız bir veri yok..Ya ağırlığı yazıyor,ya TPİ oranı,ya da hava basıncı filan..Benim gibi bu konulardan bihaber birisi,hangi lastiğin nasıl olduğunu nereden anlayacak?
27 TPİ olan lastik 90 lira,50 TPİ olan lastik 61 lira..Tam bir kafa karışıklığı