Scudo Sports

Led Işıklı Sibop

Scudo
Bence o zaman gittigidiyordan almayın hem kargo hemde +kargo fiyatı
Yurt dışından da almayım çünkü yaklaşık 1 ay kargo(biraz sabırsızımdır heves ettiğim şeyler için bekleyemem:))
En iyisi ankarada makul bir fiyata satan bir bisikletçiden almak...:D

Ben de gittigidiyordan aldım
İşeyarardan aldım
Yanlış anlaşılmasın işeyaraşeyler değil sadece işeyarar
Gittigidiyordan :)

Yarın isterseniz mahalledeki bisikletçiden fiyat alayım, toplu alırsak indirim yapabilir :D

@massaget kardeş tam olarak bende bilmiyorum ama ya sibop kapağı olarak ya da sibop olarak...:)

Biraz çocuk ya da apahçi işi gibi durur mu acaba? ben gece farkındalığı daha iyi olsun belki işe yarar diye düşündüm ama...

@massaget bana kalırsa çocukca değil neden dersen veledler daha bunun ne işe yaradığını bile bilmezler hatta böyle bir şeyin var olduğunu bile bilmezler:)

Hocam bildiğim kadarıyla sibop kapağına takılıyor. Ayrıca bencede çocukça değil çünkü hem çok güzel görünüyor hemde @Gökhan06 hocamın dediği gibi...

• Beğen
Tepkiler: Gökhan06
Ankarada ulusta her şey ucuz ve çok bisikletçi var.
Ulustaki yiba çarşısından alabilirsiniz büyük ihtimal yani %99 orada vardır.
Çünkü tüm bisikletçiler orada:)

• Beğen
Tepkiler: berkex
Bisikleti bakıma götürdüğümde alırım o zaman bir hafta sonra falan :)

Bu konuyu kuzenimle paylaştım ve bana ev yapımı jant ledi yaptı.:)
1-Ledin kapalı hali.
IMG_20150827_205318.jpg IMG_20150827_205323.jpg
2-Ledin açık hali.
IMG_20150827_205346.jpg
IMG_20150827_205351.jpg
3-Hareketli hali :SS:p
IMG_20150827_210806.jpg
IMG_20150827_210808.jpg
IMG_20150827_210843.jpg
IMG_20150827_210845.jpg
4-Buda video:harika::harika:

edit1: Kullanılan malzemeler:1 adet 9 volt pil,2 adet led, biraz kablo, çokça koli bandı, biraz el işi ve aşkla bu hale geldi :hhhhhh::hhhhhh:

edit2:%100 ev yapımıdır.Evde anahtar olmadığı için 2 teli birbirine bağlayıp çözerek geçici anahtar yapılmıştır.:islik::D

hocam sıkıntı çıkarmasın sonra :D

Yahu elimdeki ledi kullanayim dedim , duzgun calismadi , elimde salliyorum yaniyor , sibopa takiyorum , tekerlek donerken yanmiyor , cin mali cok kalitesiz bir urunmus.

@Gökhan06 aynısını şerit led ile yaptım bende anahtarsızlıktan bağlamıştım direk güzel oluyor

Pili kaç kilometre dayanıyor bu cihazın? Ayrıca 3 küçük pilin mâliyeti nedir?

Harika ya adeta şu tron motorlar gibi Porscheme Motosikletime hatta bisikletime bu siboptan takıcam.Porsceye yakışırmı ? Foto attım.

Geri