Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Letgo'da ürün satma satamama saçmalığı

Tepki
67
İsim
Enes
Bisiklet
Salcano
İki ayda 550-650'e satamadığım ürünü (salcano ciry spoet 30 v 2015) benden 480'e alan kişi 2 günde 600-650 (tahminim ama daha aşağı değil). 2 ayda şuraya getir 400 vereyim çıktı. Başka ne teklif eden ne göreyim diyen çıktı. Temizle yıka bakımını yap sonra başkaları kazansın. Çok koydu. Bu işin nasiple falan alakası yok bence. Ya ilanları herkes görmüyor bu tarz şeyler oluyor ya da başka işler.

Scudo
Ekşi sözlükte de buna benzer bir konu açılmıştı. Biraz sabırlı olmak, güzel fotolar çekip, iyi açıklama yazmak lazım (çoğu kişi okumuyor gerçi)

Letgodan 3 bisiklet satıp 2 bisiklet aldım. (Bir dolu alıp sattığım ürün de var)

Satarken, acil para ihtiyacınız yoksa belirlediğiniz makul fiyatta ısrarcı olun, ölücülere göz açtırmayın. ;)

Doğru başlık letgo' da ürün satmaya çalışma saçmalığı olmalı :D

Forum ve facebook gruplarında 1.5 vites seti sattım, bir o kadar da aldım. Hem referans derdi de olmuyor. mesela benden daha önce bir şey alanlar, satış ilanıma güvenebilirsiniz yazarak referans oluyorlar. veya "Mustafa Zeybek' ten ürün alan var mı?" diye post açıp güvenirliğim sorgulanıyor. Ben şimdiye kadar sorun yaşamadım şükür.

Tabi şöyle bir durum var:
Her satış grubunda mutlaka bulunan tipler

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
@specific
ÖLÜCÜ diye bir kelime yok ama birileri icat etmiş..Saçmasapan bir kelime..Hiç duymamış,bilmeyen birisi,mümkün değil anlayamaz bu kelimeyi:D

@ahlaksız

Ölü fiyatına almaya çalışanlar işte. Örnek olarak Donanımhaber ölücüleri. :komik:

Arkadaş fiyatı ölü koysam bile ne mesaj atan var ne birşey. Sürekli fava ekleniyor, görüntüleme almış başını gidiyor ama yok yok yok. Arkadaş kıçı kırık saat koydu şak sattı. Başka arkadaşım kaçtane saçma sapan aletini sattı. Ben kask, ön ışık, bisiklet, çamurluk hiçbirisini satamıyorum anlamadım gitti...

Aynen katılıyorum bende ürünümü satamıyorum letgoda duruyor sahibinden de var orada mesaj atanlar oluyor biri alacaktı niyetlenmişti telden görüştük fiyatta anlaştık kargoyu bile konuştuk ne olduysa sonra yok oldu mesaj attım geri dönmedi şans işte :)

Arkadaşlar sabırlı olun eğer ürününüzün değeri piyasa değerlerinde ise sorun yok sadece biraz sabırlı olmanız lazım.

memlekete göre olduğunu düşünüyordum değilmiş letgo'da ilanı gören herhalde adamın ihtiyacı yok bedava alayım diyor en iyisi sahibindene ilanı vermek çoğu ürünümü sahibinden üzerinden sattım.

Geçen gün letgoya 82 tl ye aldığım 1 aylık powerbankimi koydum adam 20 lira vereyim dedi sanırım ölücü bu oluyor:D

• Beğen
Tepkiler: MossoM
letgo yerine bisikletin hakkını verecek,bisiklete saygı duyan bir toplulukta ilan vermen daha sağlıklı olur diye düşünüyorum

@tekin17 işte sizden 3 kuruşa aldıkları malı 5 kuruşa satıp para kazanıyorlar, bunun adına da ticaret diyorlar. Malı, olması gerekenden fazla fiyata bir şekilde satıyorlar (ve bunu yaparken mutlaka yalan söylüyorlar emin olun, ya modelini daha yeni gösteriyor, ya kullanım süresi konusunda yalan söylüyor, ya beden bilgisini yanlış yönlendirerek uygun olmadığı halde “uyar bu sana” diyor)
Yani yalan söyleyerek, insanları kandırarak para kazanıyor! Sizin içiniz rahat olsun, siz insan gibi Şeref’inizle namusunuzla, doğru drüst sattınız. O üçüncü şahıs ise kendisine sorsak “satış kabiliyeti” veya “ticari zeka” gibi son yıllarda kılıfına uydurulmaya çalışılan saçma zihniyetle, yalan söyleyerek ve insanları kandırarak bu işten para kazandı!

Sizin yerinizde olsam ne üzülürdüm, ne de pişman olurdum. Boşverin

Hiç sevmiyorum böyle insanları.

Geri