Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Liseliler ve öğrenciler bu konu sizlik

Ozan Yavuz

Üye
Tepki
24
İsim
Ozan Yavuz
Bisiklet
Merida
Merhabalar. Lise öğrencisiyim. Okula nisikletle gitmek istiyorum fakat ne yaparım bereye koyarım delan bikmiyorum. Benim gibi liseye bisikletle gidenler var mı? Ne yapıyorsunuz bisikletleri? Tayt forma ayakkabı sorun olmuyor mu? Sağolun. Lütfen herkes gikrini belirtsin

Scudo
@Ozan Yavuz Ben gidiyorum okula bisikletle fakat tayt yada sipidi kullanmiyorum giderken normal okul kiyafetimle gidiyorum okul bahçesinin biraz dış tarafına kadrodan kilitliyorum bisikletimi bi sıkıntı olmadi şimdilik :)

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
@Canince yprumun için çok sağol. Peki bisikletin nedir? Okulda çok dikkat çekip kurcalayan olmuyor mu? Ve normal saatte mi gidiyorsun yoksa okul saatinden önce mi?

@Serkan Mıstınoğlu evet kurcalayan olmuyor mu derken demek istediğim oydu aslında. Yine de cevaplarınızı bekliyorum

@Canince maalesef bende mtb yok. Yol bisikleti kullanıyorum. Onun için çözüm önerisi istedim

@Ozan Yavuz okula tam saatinde varıp kitliyorum, kurcalayan olmadi simdilik cok dikkat çeken bi bisiklet degil biraz eski :)

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
dikkat çekecek bir bisikletle gitmeyin, sıradan bişey olsun. ilgi çekmesin. sokakta gördüğümüz o bisikletlerden olsun. 50-100 lira için pek uğraşmıyolar hırsızlar da zeki artık :)

@Ozan Yavuz gözlerden uzak bir yerde minimum 3 kilit bile kullansaniz çalınma ihtimali var sonuçta bu yol bisikleti dikkat ceker ne yazıkki :(

• Beğen
Tepkiler: Okan POLAT
@Canince evet haklısın. Yarın okula normal gidip müdür ve beden eğitimi hocaları ile görüşeceğim. Fakat bu konuyu üstte tutarsanız ya da kendi fikrinizi paylaşırsanız belki benim gibi bu konuda yardıma ve tecrübelere ihtiyacı olan kişilere yardımcı olabilirsiniz... :)

@Ozan Yavuz 50/100 lira bandında kendinize eski bir amortisör'suz bisiklet alıp onla gönül rahatlığıyla gidip gelirsiniz ,En azından aklınız bisiklette kalmaz :)

• Beğen
Tepkiler: Ozan Yavuz
2.el 50-100 liraya market bisikleti olarak adlandırdığımız bir bisiklet alabilirsin okula gidip gelmek ayak işleri vb için.

aliexpresten 100 dolara bir fixie alınabilir. kargosu bedava olanlardan seçilip. düşünmüyo değilim aslında

14 kilo olmasalar

• Beğen
Tepkiler: olympos ve Turan
Ya da okul girişinde güvenlik görevlisi varsa O'na emanet edeceksin.Yoksa sınıfa sokacaksın,hoca bunun burada ne işi var diye sorarsa da diyeceksin hoca hal böyleyken böyle bu işte bu para,dışarısı malum falan fıstık.O da olmadı moleküler transportasyon

Liseye giderken iyi bir bisiklet kullanmak biraz sıkıntı zaten :D Apartmandayken bile viteslerle filan oynanmış oluyor...
@Serkan Mıstınoğlu SERKAN ABEEYY

zor iş. boş bi oda yada malzeme deposu gibi bi oda ayarlicaksın okulda. hademeyi kafalayıp o odaya koycaksın bisikleti :) hademelerle aran iyiyse yardım edebilirler aslında

benim dedem hademeydi rahattım. okulda tanıdık hademe oldumu her işin rasgider he :D

Ben de ilk gün olduğu için yarın yol bisikletiyle gideceğim. Malum servisler sabah almıyor[emoji20] Mtb de var da 20 km gitmek sıkıntı.Ben de kazan dairesine falan koymayı düşünüyorum(İnşallah yağmura denk gelmem[emoji1] )

@THE DAME bence sende yarın bir git müdürle hademelerle konuş ne yapabiliriz diye..

Geri