Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Liseliler ve öğrenciler bu konu sizlik

Bizim okul rahat biraz sıkıntı olacağını sanmıyorum ama yetkili biriyle konuşurum kesin,sağol

Scudo
Ben mtb yi işyerine kilitliyorum, herkes biliyor 3 yıldır yine de hergün viteslerle oynuyorlar, geçen çalışanın biri yamuk duruyor diye arka pabucu aşağı eğmiş.

• Beğen
Tepkiler: Ozan Yavuz
Geçen sene okula bisikletle gittim salcano ng650 kullanıcısıyım. Bisikleti sınıfın camından baktığımda görebileceğim bir yerde demire bağlıyorum kalın bir kilitle Ankara'nın soğuğuda okula gitmek çok zor oldu ama olsun okul en kalabalık zamanında giderdim okula iştiklal marşı vs okuncağı anda giderdim kesinlikle bu ne yapıyor diye bakmayan yok. bir kaç kez alt sınıflardan öğrencilerin bisikleti kurcaladığını görmüştüm camdan bağırınca onlarda uzaklaşmıştı. Bu arada okulum tenha bir yerde onun için çalınma konusunda bir nebze rahattım.

• Beğen
City bike var bende dikkat çeken bir bisiklet ama şuana kadar hiç vites teli kesen olmadı. Bugün yarın gitmeyecğim ama. Bu arada spd kulanmıyorum. Taytı pantolon altına giyerim hep tayt insanın haram bölgelerini açıkta bırakıyor biliyorsun.

aynı dertten muzdaribim triban 3 ile gitmek nekadar mantıklı orası tartışılır

• Beğen
konuyu up önceden deneyimi olan yokmu

bende bir özel üniversitede burslu okuyorum herkes otoparka bmw parkederken kendi paramla aldığım bisikleti park etme hissi çok güzel oluyo :D

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
@Ozan Yavuz Okul idaresi ile konuşup bir yer isteyebilirsin.Tabi okul müdürü anlayışlı biri çıkarsa :ckskc:

Ben bu sene temel liseye geçtim hedefim çok yüksek olduğu için.. Bisiklet mevzusunu bizzat gidip müdür ile konuştum, girişte merdiven altı gibi bir bölge var oraya kilitleyebilirsin dedi, orda tekeri falan indirebilirler hocam dedim. Bir kere bakarız tekeri falan indirirlerse pompa falan alırız biz siz merak etmeyin, yine de tekrarlanırsa üçüncü katta boş bir sınıf var oraya koyabilirsiniz sonra da kilitleriz demişti.. Ben ilk defa bir müdürden bu kadar güzel bir yaklaşım aldım, bilmiyorum bisikletle gitmek için sabırsızlanıyorum sakatlığımı atlatayımda ;)

180 dolardan başlıyo şuan ya :( yazın görmüştüm

@serdarkoc düşünceleriniz harika fakat bugün ben o işleri halletmeye çalıştım sizlere de anlatayım. Öncelikle müdür yardımcısı ile görüştüm. Yarışlara hasırlandığımı söyledim ve olula bisikletle gelip gitmek istediğimi söyledim. O da bana sana yer veremem dedi. Bende gittim okulun girişindeki güvenlim Murat abiye. Kendisi bizim okulun kahramanıdır. Sağolsun bana çok güzel yer gösterdi ne yapabilirim nasıl yapabilirim hepsini söyledi güzelce. Yer olarak ben de hâlâ çok kararsızım ama pes etmeyeceğim bu sene minibüse binmek istemiyorum. Şimdi geldik bir diğer sorunumuza. Kışın okula giderken ıslanmamak için ya da çanta ıslanmasın diye neler yapıyorsunuz? Nasıl giyiniyorsunuz? Bu arada spd takmama kararı aldım okula giderken. Onun dışında kask takayım mı kararsızım çünlü onu koyacak yerim yok. Ama takacağım büyük ihtimal olsun canımdan daha mı değerli. Tekrar sağolun

@Ozan Yavuz
Migros 199,90 :)

Bende city sport 40 la gidiyorum.Başlarda ilgi çekiyodu ama şimdi alıştılar :) Okulun geniş bir bahçesi var.Bahçeden spor salonuna geçilen bir kapı var.Oraya kitleyince bi'şey yapmıyorlar.Hırsızlarda okul dışından hiçbir açıdan göremiyor bisikleti :)

Tabiki o kapı hep kitli oluyor

Kaskıda kesinlikle tak.Okulda askılığa asarsın :)

• Beğen
1000 tl ve üzeriyse yürüyerek git ama yinede sağa sola bağlama

kask deyip geçme hepsinden önemlisi yasadığım bir olay bana çok iyi ders oldu.ihmal etme.yine kaskı güvenliğe bırak:)

Benim okul karaköyde gidemiyorum pisikletle 100 km yol :(

Geri