Scudo Sports

Lombak Dergisi Stand-up Gösterim

Scudo
Alpay abi... sen bisiklet gezilerini fotoğraflayıp kitap olarak piyasaya sürdürebilir misin? Mizahi bir dilde anlattığın için çok zevkli oluyor okuması... Genelde dergilerden bahsedilmiş. Bende birazıcık konuşayım bari.. Kemiğin altına İlik koymanız çok çok mükemmeldi... Ayrıca başlıklarınızla dalga geçildiğini görmek yerlere yatırdı beni gülerken.. İlik te sanırsam şu başlıklar vardı: <<çoçuğunu tüfekle dürbünle izleyen adam dörtlemesi>> Çağatay abinin.. veya ne bileyim <<maşayla dolaşırken>> çok iyi olmuş.. İşlerin çok yoğun gibi görünüyor.. Çok da neşeli, heyecanlı ve istikrarlı devam ediyorsun. Başarılar diliyorum.. dergiye gittiğinde kendine, Erdil (amca diyeyim artık büyük usta ) Yaşaroğlu, Ersin Karabulut ve Yiğit Özgüre selamlarını iletirsen çok sevinirim. Ama sen bunlarla uğraşma be abi.. dergiyi en iyi şekilde hazırlamanız bana daha çok mutluluk verir. Hadi çok yazdım şunlarıda yazayım içimde kalmasın. Konuya nasıl başlayacağımı da bilemiyorum ki.. ne desem espri olarak çizdiniz. Neyse söyliyeceğim. Bende birkaç şey çiziyorum. Hatta Eskişehir Haller Gençlik Merkezinde sergim vardı siyasıi ve müstehcen içerikler var diyerek son anda iptal edildi. Yine çok yazdım galiba.. kendine, kuşlarına, çizimlerine,bisikletine ve Özlem'ine iyi bak.. iyi günler... (gerçi sen gece yazıyorsun ama neyse:)

@alpay erdem

Ne zaman nerede olduğunu daha önceden nasıl öğrenebiliriz? İlk gösteriye yer olmadığı için gidememiştim...

@Başar

Sevgili Başar. Ben her Salı gecesi, Taksim OLd City Comedy Club'da saat 22:00'da sahne alıyorum. Dün geceki gösterim çok eğlenceliydi. Gülme krizine girdiğimiz anlar oldu. KargART sezonu kapattı. Eylül itibariyle yine çıkmaya başlıycam kargART'da. Valla ben de Bisiklet Forum'dan niye hiç kimse gelmiyo diye tam da sitem etmek üzereydim. Şöyle üç beş arkadaşımız gelse, ortamda bir sinerji yaratsak fena mı olur yani. Sevgiler.

@eskisehir
Çizimlerini dergiye gönderebilirsin. Değerlendirilebilir. İlik'i beğenmen çok güzel. Demek ki doğru bir şey yapmışız. Selamlarını iletirim. Bisiklet gezilerimi ileride kitaplaştırabilirim tabi. Ama en az 2 senesi var bence. Sevgiler. İlgin için teşekkürler.

@alpay erdem

Bisiklet forum olmasa da gelecektim tabii. Gösterinin harika olduğuna da eminim. Umarım haftaya gelebilirim.

(şimdi aklıma geldi.... 95 miydi 96 mıydı... cem yılmaz leman daki köşesinde "şu gün bi olayımız olacak leman kültür'de" diye yazmıştı.... öyle başlamıştı... vay be...Bir de "amman sabaholar olmasın" diyen teyze karakterini özledim ben... bu da geldi aklıma...)

@Başar

Şahane. Bu hafta bekliyorum o zaman. Gelemesen de canın sağ olsun. Birazdan Şevki Teyze çizmeye başlıycam. Aman sabahlar olmasın'ı not aldım bile. Görüşmek üzere.

öncelikle merhabalar.

penguen'deki 'ben' adlı köşeni ilgiyle takip ediyorum. penguen'i alma sebebim zaten o köşe , gerçekten çok başarılı buluyorum. kullanmış olduğun üslup ve mizahi anlatım , cümlelerindeki mübalağa çok hoşuma gidiyor.

bir de bir şeyi itiraf etmek isterim , eskiden çok bisiklet kullanırdım. çok bir yerimi kırmışlığım oldu , her gün en az 8 - 9 saat bisikletimle beraberdim. daha sonra bırakma kararı almıştım. fakat sizin o köşede anlatmış olduğunuz olaylar benim içimde tekrar o bisiklet sevgisini kazandırdı ve 1 ay öncesine kadar bir bisiklet satın aldım. şuan arkadaşlarla beraber pedallıyoruz. bunun için de ayrı bir teşekkür etmem gerekir sanırım.

her daim bu şekilde başarılı olman dileğiyle. yazılarından bizi mahrum bırakma sakın. sevgiler.

@Darius
Bir kişiye bile bisikleti sevdirebildiysem ne mutlu bana. Ayrıca güzel sözlerin için de teşekkür ederim. Yazmaya çizmeye aynı hızla devam.

İlik dergisi derdime deva oldu:Kamil Seven Adam'ı Seven Adam var artık.Düşmanımın düşmanı dostumdur.Kamil Seven Adam'ı Seven Adam'ı da Kamil sever.Ben yani.(Kemik'i henüz alabildim.)

@KÂMİL

Eyvallah Kamil'cim. Ben de seni severim. Ben de oldum Kamil Seven Adam sayende.

Arkadaşlar salı günü gösterideydik. Ben hasta ve uykusuz olduğum için zor ayakta duruyordum ama iyi eğlendik. Daha sonra da gideceğiz...

Bir de mizah dergilerinden bahsetmek istiyorum. Bana göre karikatür ve mizah sanatının en iyi örnekleri ülkemizden çıkıyor. Fakat sanatçılar kendi kendilerini taklit etmek istemedikleri için zaman içinde espriler çok değişik hallere giriyor ve uzun süre kopuk kalmış kişiler bazılarını anlayamayabiliyor. Bu yüzden sürekli takip etmek daha fazla tad alabilmenizi sağlıyor.

Bu ayki Lombak da Şevki Teyze de yine çok iyiydi... Teşekkürler Alpay...

Mizahla ilgili ancak bu kadar sıkıcı yazılabiliridi... Kestim

@Başar
Başar'cım ayağınıza sağlık. O gece beni çok mutlu ettiniz. O gece ile geri dönüşler çok iyi. Yaptığım işin kalitesinin herkes farkında. Mizah dergileriyle ilgili tespitin bence çok doğru ve yazın bence hiç de sıkıcı değil. Şevki Teyze'yle ilgili güzel sözlerin için de ayrıca teşekkür ederim. Sevgiler.

Şevki Teyze'ye ben de hastayım. Okulda sırama çizmiştim asetat kalemiyle, hocalar bile gelip geçerken gülüyordu :D (abi umarım kızmazsın :)) Fiti fiti efektine de bayılıyorum :)

O fiti fiti efektleri benim de çok hoşuma gidiyor. Özellikle efekt ustası biri var Lombakta.. :D:D Furkan Özçoban abi de Kemikte.. süper ya.. Şişe yere düşse efekt olarak "şişe yere düşer", adam bebeği bıraksa " adam bebeği koyar" gibi .. çok güzel ya..
Birde Alpay Abi sana sorum olacaktı. Acaba bu gösterilerinin bazıları video CD olarak çıkabilir mi.. Hem şehir farklılığı, hem yaş dolayısıyla izleyemiyorum. Merak ediyorum. Umut abi de dönmüş askerden hayırlı olsun. iyi günler...

Serkan, ben de Karışan'ın ''ziv ziv''lerine çok gülüyordum.

Karışan da güzel, ben kendimi Karışan'a benzetiyorum muntazaman. Okulda olsun, evde olsun, yoldaki insanlara olsun, ara ara durup dururken karışıyorum. Hatırlarım da, mtb ile yakından ilgilenmeye başlamadan önce, cahiliye dönemlerimde Castello Terminator'ümün ayaklık/taşıma ayağı takılan kısmından sele borusuna paralel şekilde yukarı doğru uzanan bir şekilde Haydar taşıyordum. Ama bizim mahalle çok karışıktı yahu. Şarttı bir yerde... Yoksa eziliyorduk mahallenin büyük çocukları tarafından :)

Bir de aklıma gelmişken, Kemik'e İlik'i eklemişsiniz, pek de güzel olmuş... Ama g.t cebinden çok taşıyor bu sefer de. Birisi çekip alırsa diye paranoya yapıyorum kendime. Yazık günah, 2 YTL... O paraya iki yarım ekmek tavuk döner yeniyor yahu!

@Sercan

Kızar mıyım hiç. Biz de zamanında senin yaptığının aynısını yapıyorduk. Bir gün belki birileri de bizim çizdiklerimizi çizer umudu ile.

Geri