Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Lombak Dergisi Stand-up Gösterim

@Başar

Bilemiyorum ki. Bence en doğru kararı yine sen vereceksin. Ben de şu sıralar Chris King furç yataklarına taktım. Almanya'dan getirtsem mi diye düşünüyorum. Yine bir gezi düzenleyelim en yakın zamanda. Sevgiler.

Scudo
@Sercan

Girişte kimlikleri pek o kadar detaylı incelemiyorlar. Bence çok istiyorsan gel izle. Ben de sana yardımcı olurum.

Kısmetse Ağustos'da geleceğim Alpay Abi. Görüşmek üzere.

Arkadaşlar. Bu Temmuz ayının sonlarında, bisikletle, yaklaşık bir hafta sürecek, bir Karadeniz gezisi yapmayı düşünüyorum. Bu geziyi, Lombak dergimize de yazıcam. Katılmak isteyenler, benimle buradan iletişime geçebilirler. Sevgiler.

Büyük cesaret.
Ama eğlenceli olur. Benim yaş küçük olduğu için Lombak tan takip ederim ben..
Ha bu arada ben de Beatles hayranı sayılırım :D Ringo Starr ı çok seviorum özellikle..
Lombak ı bugün aldım. Baştan aşağı hepsini okudum. Bisikletinle gezdiğin yeri okudum (Tren olayı süpermiş:D) Yine güzel kompozisyonlar vardı..

Ya noldu ya.. Bi kanalda tesadüf gördüm. GENCO diye film çıkmış..
Penguen den mi özenmişler ya.. gıcık oldum

Ben kişisel fikirlerimi yazmayım boşverin :D kendinize iyi bAKIN

@eskisehir
Sadece, bir şeyi çok istemek yeterli. Uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediğim bir geziydi. Çok büyük bir terslik olmazsa, 26 temmuz Perşembe günü yola çıkıyorum. Öyle gözüküyor ki, yine tek başımayım. Bu ay başı Dalaman'a da tek başıma gittim. Çok sıcaktı. Karadeniz, daha makul geçecektir diye düşünüyorum. Bir hafta içinde Sinop'a gitmeyi hedefliyorum. Bir gün de dinlenebilirim hatta. Ringo çok başkadır tabi. Eşsiz bir davulcudur. Beatles dağıldıktan sonra bile, Ringo'dan vazgeçilemedi. Genco konusunda bir fikrim yok. Aşırma bir şey yapıldığını tahmin etmiyorum. Sadece bir isim benzerliğidir. Sevgiler.

Dalaman da güzelmiş bak :D o sucuyu ben de kötü buldum şimdi öyle yazınca. Terbiyesizlik resmen.

Kemik Magazinde Kamuran abinin çizimleri gerçek mi. Yani sizin dergi hakkatten dağınık mı o kadar ya :D

Penguen de çok değişik çıktı geçen hafta. 2 kişi dikkatimi çekti gidenlerden...
Önümüzdeki sayı Karadeniz i de bekliyoruz hadi pedalına sağlık

@eskisehir

Kemik Magazin'de tabi çoğu uydurmasyon. Dergimiz hiç de öyle dağınık değil. Bence çok düzenli, pırıl pırıl bir dergi. Karadeniz gezimi, tam da bu dergiden ayrılan arkadaşlar yüzünden iptal etmek zorunda kaldım. Ama olsun, Mudanya'ya gittik. Bir dahaki ay, sıkı bir gezi daha düşünüyorum. Bir aksilik olmazsa tabi. Sevgiler.

Arkadaşlar. Size güzel bir haberim var. Ben yarın, 25 Ağustos Cumartesi oluyor, saat 17:00'da, "Ömür Boyu Haşarı" adlı stand-up gösterimle, Barışarock'ta sahne alıcam. İçimde, çok eğlenecekmişiz gibi bir his var.

• Beğen
Tepkiler: cado
Aa Alpay Abi, bu mükemmel bir haber ama ne yazık ki tatil nedeniyle barışaROCK'a gidemiyorum..Sana bol şans diliyorum:)

Size başarılar dileriz. Gösteri istediğiniz gibi olur. Bugün kütüphanede çekmeceme koyduğum "Kemik" dergisini otobüse binerken yanıma alacaktım ve mesai bitince dışarı kendimi aniden attım fakat dergiyi yanımıza almadık.

Keyifli sürüşler, günler dilerim.

Yeni okudum haberi, yok mu bisikletle Barışa Rock'a giden???
Geçen sene orda çadırın dışındaki ayakkabılarımın başına gelenin (yerinde yeller
esmek, hacı olmak , çorrr vs vs.) bisikletimin başına gelmesi...
düşünemiyorum bile. Kalabalık gidilmesi hatta nöbetleşe beklenmesi
bile gerekebilir, ne yazıkki...
Geçen sene otobüsle gidip dönmüştüm,
bisikletle gidenleri görmüştüm özenmiştim ne diyim :) , rastlayamadım
böyle bir duyuruya :(... Neyse yine otobüs yolu gözüktü galiba...

@Bulunmaz

Teşekkür ederim. İlk kez bu kadar çok insanın önüne çıkıcam. Ama hazırım.

@abdullahabdullah

Teşekkürler. Bugüne kadar, Bisiklet Forum'dan arkadaşlar, hep bana destek oldular. Bu bile bana yeter. Sevgiler.

@Atacan

Ayakkabın için çok üzüldüm. Hacı olması. Çok komik. Barışarock'ta görüşürüz.

Gene kaçırdık :( Arkadaşlarım gidelim de gidelim, gidelim de gidelim dediler, dedim işim olmaz. Bileydim çıkacağını, kaçırır mıydım abi :) Sağlık olsun. Nasıl geçti peki? Senin ağzından yorumları alalım bir de.

Abi bu arada, Kemik ne zaman çıkacak yeni sayı? Bazen ayın 1'i olmadan evvel çıkıyor da, ondan sordum. Zira yine yazlığa gidiyorum, yine bulamayacağım erken çıkmazsa. Kaç yeri aradıysam yok, yok... Bir tane bile yerde bulamadım. En son bisikletle Gümüşyaka'dan Silivri Maxi'ye (Maxi Market) pedal bastım, Kemik dergisi için.

Geri