Scudo Sports

Lombak Dergisi Stand-up Gösterim

@tnt

Sağ ol. Gösteri çok başarılı geçti. Gerçekten çok güldük ve çok eğlendik. Benim için unutulmaz bir gündü. Gösteri ile ilgili geri dönüşler, mutluluk verici. Çok kalabalıktı. Yaklaşık 200 kişiyle başladığım gösterinin bitiminde, neredeyse 300 kişi vardı orda. Kitle muhteşemdi ve çok iyi niyetliydi.

Scudo
@Sercan

Sercan'cım gösteri çok iyi geçti. Yukarı da da yazdım zaten. Kemik dergisi bundan sonra, Lombak dergisinin içinde 16 sayfa olarak çıkıcak. Yuvaya geri döndü yani. Açıkçası, çok dağılınmıştı. Daha derli toplu bir görünümün ortaya çıkacağını düşünüyorum. Tabi bu benim fikrim. Önemli olan, senin gibi, süper sevgili okurun ne düşüneceği. Sevgiler.

Arkadaşlar. Size yeni bir haberim var. Ben de de haber bitmiyor valla. Kadıköy KargART, yeni sezonu Eylül'de açıyor. 8 Eylül Cumartesi, saat 21:00'da, "Ömür Boyu Haşarı" adlı stand-up gösterimle, ilk göz ağrım, Kadıköy KargART'tayım. İlk gösterinin üzerinden, tamı tamına, 4 ay 10 gün geçmiş olacak. Gün saydım valla. Çok heyecanlıyım. İlgilenen arkadaşlar için; Kadıköy KargART Tel: 0216 330 31 51, "www.kargart.org". 18 yaş sınırı vardır. Yer sayısı hakikaten de çok sınırlı olduğundan, ilgilenen arkadaşların, bir an önce rezervasyonlarını yaptırmaları önerilir.
Ayrıca, her Perşembe, Taksim Old City Comedy Club' daki gösterilerim,hız kesmeksizin sürmektedir.
Sevgiler.

Kemik artık yine Lombak'da mı? :( Bence ayrı bir dergi olarak çok daha iyiydi. Ama öyle uygun görüldüyse tabi birşey diyemem. Demek ki Eylül'de bayiye gidip ''bi Kemik versene abey'' demek yerine, Lombak isteyeceğiz. Doğru mudur? Neyse, hayırlısı neyse o olsun.

İyi oldu iyi, masraf azaldı:p .Her ay bi Lombak, bi Kemik zor oluyordu..

Şaka bir yana son zamanlarda neler oluyor bu mizah aleminde Alpay Abi'cim Penguen'den 6 kişi gitti, Kemik Lombak'da filan nedir yani??

Haa bir de, Kemik, Lombak'ın içinde olacağına göre, İlik'de, Lombak'ın içinde olan Kemik'in içinde mi olacak?

Bak onu hiç düşünmedim :) İlik sevdiğim bir ekti, umarım yok olmaz :)

@Bulunmaz

Valla doğal devinim devam ediyo. Hiçbir şey aynı kalmıyo. İlik zannedersem olmıycak.

Hadi bakalım... Bugün dergilerimi aldığım bayinin vitrininde göremedim, sanırım yarın gelecek yeni sayılar. Yarın göreceğiz nasıl olmuş. Okuyuculara ve yazar/çizerlere hayırlısı olması dileğiyle...

Biraz önce Kemik'in ağustos sayısında birşey ararken gözüme çarptı, dergiden Tolga (soyadını hatırlayamadım :)) Kadıköy'de tişört dükkanı açmış. Doğru mu acaba? Eğer doğruysa tam olarak yeri nerede ve tişörtler şu piyasada son derece ünlü olan ''esprili'' tişörtlerden mi? Biraz bilgi verirsen sevinirim Alpay Abi.

Memo Tembelçizer, Umut Sarıkaya ve Yiğit Özgür artık kendi dergileri Uykusuz'da yazıp çiziyorlar, tabi daha birçok kişi. Bu üçünü söyledim çünkü, Memo'yla Umut en beğendiklerim ve sürekli takip ettiklerim, Yiğit Özgür'ü de sürekli okumasam da beğeniyorum.
Alpay ağabey, umarım sizi de Uykusuz'da okuruz bundan sonra.Çünkü sizi de sürekli takip ediyorum. Böylece birsürü dergi almaktan da kurtulurum. Yani benim en çok işime gelen kombinasyon; Memo, Umut, Alpay, Yiğit dörtlüsünün bir dergide toplanması. Elbette benim temennimle Uykusuz'a geçmenizi beklemiyorum, ama eğer zaten böyle birşey düşünüyorsanız ve kararsız kalmışsanız, okurlarınızın bu konudaki fikirlerini alabilirsiniz. İşte ben de bir okurunuz olarak bu konudaki fikrimi söyledim.

@KÂMİL

Fatih Solmaz 'ın bulunduğu dergiyi terketmekle büyük bir risk aldılar.
Leman 'dan ayrılanların Penguen 'i yayımlaması gibi olmadı bu... Penguen hala güçlü. Sönmez Karakur, Selçuk Erdem, Galip Tekin, Bahadır Baruter, Alpay Erdem, Metin Üstündağ... Sağlam isimler. (Erdil Yaşaroğlu da demek isterdim, ama diyemiyorum)...

İki hatta üç (Can Barslan için Leman) dergi almak zorunda kalıyorum... Olsun, içiçe yerleştirince süper bir dergi oluyor!

Yeni çizerlerle biraz daha güçlenmesi lazım. İki derginin de...

@Sercan

Evet doğru. Tolga Sümer Kadıköy'de bir tişört dükkanı açtı. Ama nerede olduğunu bilmiyorum maalesef. Öğrenmeye çalıştım ama bulamadım.

Sevgili arkadaşlar. Ben Penguen ve Lombak'ta çok mutluyum. Uykusuz'u çıkaran arkadaşlara başarılar diliyorum. Ben ilk sayısını oldukça beğendim Uykusuz'un. Daha da iyi olacaktır.

Teşekkür ederim. Öğrenebilirsen sevinirim abi, bir ara uğrayıp ''aradığımı bulursam'', bir iki tişört almayı düşünüyorum.

Aslında Dergiyi her kim yönetiyorsa çok iyi fikir Kemik in yuvaya dönmesi ama Kemik ve Lombak ın bence gittiği çizgi farklı yani Kemik Onca sayfa olmasına rağmen hiçbirşey anlatmayan bir dergi. Bi de ilik eklenince baştan aşağı dalga bir dergi.Biz onu öyle sevdik. Lombak ise daha ağır abi. Çizgi roman tibi içinde öyküler olan bir dergi. Penguen hala kendi kalitesini koruyan bir dergi. Çok usta çizerler var. Uykusuz gayet güzeldi. Engin Günaydın da vardı. Vedat Özdemiroğluna da gülüyorum. Ama Memo Tembelçizer (gerçek adı ve soyadı ne acaba) Lombakta iyiydi bence :) Ersin Karabulut un Sandıkiçi köşesi aslında ayrılma sebeplerini ipucu işle vermiş. Yiğit Özgür ün "orda ben de olabilirdim" köşesi çok güzel ama daha bir düzen kurulamamış dergide. Hayırlısı olsun.Onlarada başarılar diliyorum. Ama benim en akıllıca bulduğum dergi Penguendir. LeMan son günlerde çok saçmaladı. Bel altı espri çok. Kapakları olay olan bir dergi. O yüzden en iyisi Penguen bence.

alpay erdem okumak bir ayrıcalıktır...
hatta şu forumdaki yazılarını bile okumak o kadar güzel geliyor ki..
her hafta penguende ,her ay da lombaktaki yazıları beklemek zorunda kalmayacağım :) buradaki yazılarını okumak gerçekten çok mutlu etti beni

Sevgili Alpay,

Konu ile ilgisiyok ama, yapmayı düşündüğün bisiklet turunun Muğla ile Uşak arasında olmasının bir nedeni varmı acaba, çok merak ettim, Merakımı bağışla lütfen.

Atilla

@gezgin35

Daha önce İstanbul'dan Muğla'ya kadar gitmiştim. Bu sene de Muğla'dan Dalaman'a gittim bisikletle. Sadece o arayı tamamlamak istiyorum. Haritada bisikletle gittiğim yerlerin üzerinden siyahla geçiyorum. Orası niye boş kalsın değil mi.

• Beğen
Tepkiler: gezgin35
Geri