@acumur
Linkini verdigin videodaki bisikletliler yayalar karşıdan karşıya geçerken aralarına dalıyolar, kendilerine kırmızı ışıgın yandıgı yerlerde yollarına devam ediyolar vs.. Böyle videoları buraya koyup hangi amaca hizmet ediyosun onu anlamadım. Demek istedigin 'bakın herifler çok teknik nasıl da sıyrılıyorlar' ise, bir sıyrılır iki sıyrılır üçüncüde seninle çarpışır, o zaman ne diyeceksin?
Ayrıca sana trafikte bisiklete binme diyen yok. Trafik demek düzen demek. O yollar sadece senin için yapılmadı. Kendi başına dagın tepesinde kaç bastıgın, kask takıp takmadıgın vs beni hiç ilgilendirmiyo, olacak olan sana (ya da bana, kime ne?). Ama sırf kendi zevkin için başkalarının hayatını tehlikeye atıyosan, kıssadan hisse, direk ölünüz lütfen.
Bu arada ne kininden söz ediyosun anlamadım. Başka işim gücüm yok burda bana zamanında laf atanları mı tutacam aklımda? Nasıl sen kimseden izin almadan o videoyu koyduysan oraya, ben de yorumumu yazıyorum, bu kadar.
Ayrıca olayı sadece bisiklet olarak ne diye algıladın onu da anlamadım. Biraz motosiklet forumlarına takıl, bi kaç beyinsizin trafige açık alanda neler yaptıklarını gör, sonra düşün onlardan biri senin sevdigin birine allah korusun çarpsa ne olur diye.. ok?