Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Look Cycle Türkiye pazarına giriyor

Scudo
bu fiyatlara Türkiyede satılması biraz şüpheli illa olacaktır ama kastırır baya :) alabileceklere Hayırlı olsun şimdiden :)

hayalimizdeki bisikletler. özellikle yol bisikletleri nefes kesiyor..

Pist ve TT kadrolarını istiyorum.Alacağım onları bu sene olmaz,2 senede olmaz ama benim olacaklar

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
Bu safkan yarışçıyı Türkiye'ye getirdiğiniz için teşekkürler...

2 senedir kullanıyorum elimde 2001 model hibrid bir kadro var
yenisini almak için sabırsızlanıyorum !

Demektir ki para biriktirme isine agirlik verip trek yerine bir sonraki kadroyu look yapmak gerek. Tabi umarim bir omur beklemem gerekmez ogrenci halimle :)

üniversitede forum sayfaları engellendi geç yazıyorum kusura bakmayın öncelikle...

bazı markalar vardır sizi yansıtır ve gençken hep hayalini kurarsınız: Mercedes-Benz, Casio sonra Rolex olur, Ray-Ban...

Benim için de 3 tane marka vardır. Bunlara tutkum hep daimdir. Sebebi ise sizden bir parça vardır sizi yansıtan.

Bisiklette de dolu marka adı vardır ama LOOK başkadır. Saatte Tag-Heuer, kalemde Visconti ve bisiklette de LOOK. Şu an TREK var elimde ama gönlüm LOOK'da kendine hedef koyan samimi bir sporcu parasını biriktirir ve bunu alır.

Delta mağazalarında LOOK model varsa , birkaç resim koyarsanız memnun oluruz

Look'un bu modeli var mı Delta'da?

yok böyle bir mutluLOOK çok sevindim bu habere modellerini her zaman beğendiğim bir markaydı yakın bir zamanda edinmek isterim

bana hayallerinden biri ne deseler kesinlikle bir look kadroya sahip olmak derim

Şuan Look var mı Delta'da?

Çok hoş olduğu kesinde replika oluşu sıkıntı işte. Ben alıp ta kullanmazdım galiba o kadroyu. Replika yol kadrolarına bile güvenemiyor insan replika mtb kadroya güvenip te araziye girmek büyük cesaret.

• Beğen
Tepkiler: Süleyman GÜNGÖR
Look'u çok sevdim, gerçekten bastığını yola aktaran bir kadrosu var.

Değişiklikler :
- Pro Stealth Sele
- Look Keo Blade Carbon Pedal
- Campagnolo Shamall Mille Jant
- KMC Super Light Zincir

347ef5c3-b465-438e-b5b6-b586090ce87b.jpg

Geri