Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Lütfen 1 dakika ayırıp okuyun

OnurBurak

Üye
Tepki
3
İsim
Onur Burak
Bisiklet
Bianchi
arkadaşlar ben kendi şeridimde bisikletimle normal süratte bayır aşağı iniyodum karşı tarafdan gelen araba ters şeride girmiş virajda adamla çarpılştık çarpışma sonucu bisikletimin arka kaydırıcı ve aynakol zarar gördü ayrıca ön tekerimde büyük bi yamulma ve seleda kayma var anlayacağınız kullanılmaz durumda çarpma sonucu ayak bileğim kırıldı adam zararı karşılayacağını söyledi bizde kabul ettik(Bu arada adamı tanıyoruz) şimdi benim asıl sorum bisikletim bianchi speed 8400 tamiri ne kadara maal olur ve ayak bileğim kırıldı ileride bisiklete binemem de bi sakıncası olur mu (daha önce başına gelipde bilen varsa)?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Allahtan acil şifalar vermesini dilerim. İnşaAllah sağlığına kavuşursun. tamirdense sıfırını aldır akıllansın adam biraz

• Beğen
Tepkiler: OnurBurak
Bende ki bu tutkuyu bilemezsin 1 gün binmesem bisiklete kendimi boş hissederim artık kışları deliriyorum alışkanlık oldu bu arada bileğimden ameliyat oldum 1 tel ve 3 vida var ama teli alıcaklar gençlerin çoğunda alıyolarmış bende de alacağını söyledi doktor

Çok geçmiş olsun. En kısa sürede iyileşip tekrar pedallarsınız inşallah..

Sağlık sorularının cevabını ancak bir tıp uzmanı verebilir.

Gecmis olsun oncelikle.
Bisiklet konusuna gelirsek adamla konusun bu bisikleti ona verin ne yaparsa yapsin size sifir alsin derim tamirin pek uzun omurlu olacagini zannetmiyrem

Geçmiş olsun Onur kardeş. Bisiklet konusununda aranızda anlaşın.
Kırık için, özellikle de senin yaşında basit kırıklar hiç bir sekel (sakatlık), sorun bırakmadan iyileşirler. Komplike dediğimiz, açık, çoklu, eklem kemiklerini de içeren kırıklar ise ameliyat edilerek tedavileri yapılır. Böyle bir şey yoksa sadece 3 hafta sabretmen yeterli. Asla kırıkçı sınıkçı gibi kişilerle temas etme.

• Beğen
Geçmiş olsun kardeşim tamir ile falan uğraşma düzen tutmaz artık zaten yapacağın tek şey bisikleti vereceksin bunun sıfırından istiyorum diyeceksin. Zaten suçlu ayağında kırılmış şikayetçi olsan sana 100 tane bisiklet alsa yine kurtulamaz. Fırsatçı ol demiyorum önemli olan sağlığın ama daha iyi bir model de aldırabilirsin çünkü adam sonuna kadar suçlu tanıdık olmasaydı eğer çok büyük tazminatlar bile alabilirdin çünkü sağlık sorunun oldu.

Geçmiş olsun. Bisiklet elbet yaptırılır, o sorun değil. Onu dert etmeyin.
Benim ayak bileğim 3 yıl önce iki yerden kırılmıştı. Ameliyat olduktan 6 ay sonra bisiklete yeni başlamıştım. Zorlamadan rahatça bindim.
Sağlam bir şekilde iyileştikten sonra sıkıntısız bir şekilde binebilirsiniz. O yönden içiniz rahat olsun.

• Beğen
@OnurBurak Çok geçmiş olsun, en kısa sürede iyileşmeniz dileğiyle. Siz en iyisi bir (bianchi) bisiklet bayisine götürün size doğru rakamı söylerler.

• Beğen
Cok gecmis olsun! Acil sifalar dilerim...
Bisikleti iyi bir bianchi servisine goturun ve masrafını hesaplatın. Masraflar cok tutarsa yenisinin fiyatini kiyaslatin. Duruma gore aranızda anlasin.

Bir arkadasim arkadan carpan surucu nedeniyle kullanilmaz hale gelen bisikletinde anlasmaya vardi. Ancak ortada kusurun aracta olduguna dair polis raporu da vardi. Anlasma yoluna gittiler. Tamiri cok ciddi tutan bisikleti arac sahibi aldi ve arkadasim bisikletini yaklasik 1 yildir kullandigi icin ayni modelin 3/2 si bedel talep etti. Bu paraya biraz daha ekleme yaparak daha ust bir model almayi tercih etti.
Bu detayi da size bir fikir verebilir diye anlattim.

Umarım saglıgına kısa sürede kavusursun

• Beğen
Çok geçmiş olsun aktarıcı ve aynakol modelini yazarsan yardımcı olmaz ihtimalimiz artar

• Beğen
çok geçmiş olsun. çarpan adam sevdiğiniz biri herhalde. fazlasıyla anlayışlısınız. ben istediğiniz bisikleti aldırın. durumunuza çok üzüldüm. karşı şeritten gelen adamın çarpması ne demek ya!! en ufak uzlaşmadan uzaklaşma görürseniz verin mahkemeye.. verilmiş sadakanız varmış..

• Beğen
Teşekkür ederim herkese hesaplattık 500 lira kadar tutuyo bisikletin mormal fiyatının yarısı kadar bu yüzden tamir ettirmeyi tercih ettik

@Ozan Duran

Abi çok teşekkür ederim içimi rahatlattın :)

Kardeşim çok geçmiş olsun. Allah daha beter kazalardan korusun.

Doktorunuz izin verince binersiniz elbet. Yaşınız genç olduğu için de kısa zamanda iyileşirsinzi diye umuyorum.

• Beğen
Geri