Scudo Sports

Lütfen yardım !!

Selay Yaman

Forum Bağımlısı
Tepki
837
Arkadaşlar Hepinize SLM. kablosuz net ( wireless ) kullanıyorum fakat buna
dışardan erişilmemesi için şifre koymak istiyorum ama beceremiyorum.bana burdan yardımcı olabilecek bir arkadaş çıkarsa çok sevinirim.

Modemin markası ve modeli -->THOMSON SpeedTouch - 585 v6

Not: Modemin ayarlarına erişebilmek için şifreyide hatırlamıyorum. :D

Yardımcı olabilicek arkadaş bunuda göz önünde bulundurursa iyi olucak gibi.

Şimdiden teşekkürler.

Scudo
modeminin ara yüzüne ulaşmalısın.
genelde browser a 192.168.1.1 veya 1.2 gibi bi bi sayı olması lazım, en azından usr robotics de öyle..
kullanıcı adı ve şifrene hiç dokunmadıysan admin admin dir genelde.
oradan varsa wireless ap, yoksa security sekmelerinden birinden data encryption ı wep, shared key authentication ı required yapıp set encryption keys deyip şifreni belirlersen modemine şifre koymuş olursun..
128-bit koyacağın için biraz zorlanabilirsin ama sana tavsiyem 3harf3rakam3harf4rakam şeklinde yapman..neden bilmiyorum ben öyle yaptım:)
bu anlattım usr modem için geçerli ama genelde tüm modemler için standart ya da benzer olur.
şifreni unutursan modemine restart atarak sorunu çözebilirsin

telekom kullanıcı adını ve şifreni bilyosundur heralde:) modeme reset at modemin programını yeniden kur 128 bit hazır baya bi uzun şifreler vardır şifrelerden birini aktif hale getir.basit iş yaparsın!

• Beğen
Tepkiler: Selay Yaman
THOMSON SpeedTouch - 585 v6 olduğunu söylemiş

modeminin ip'si 192.168.1.254 . standart kullanıcı adı Administrator veya admin, şifre ise boşluk. sonra sanırım home network menüsünden wireless şifre koyucaksın

• Beğen
Modemin Kendi programına erişirsen Wireless Şifresini değiştirebilirsin. Program şifresi modem kurulumunda verirlir ve program fazla kullanılmadığından unutulur. Ama üreticiye başvurman herşeyi düzeltebilir şimdiden kolay gelsin...

• Beğen
Geri