Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Macera Mühendisi

Çok geçmiş olsun

• Beğen
Tepkiler: İsmail Selçuk
Scudo
@İsmail Selçuk çok geçmiş olsun. umarım en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz.
Yazınızdaki şu paragrafta o kadar haklısınız ki, çoğu zaman bu gerçeği hepimiz unutuyoruz.
“Ölecekmiş gibi yaşamalı, elden geldiğince hayattan keyif almalı ve hiçbir şeyi ertelememeli. Hayat çok kısa ve pamuk ipliğine bağlı.”
Çok teşekkür ederim. Bir ibret olması açısından da paylaşımı yaptım. Genelde yalnız antrenman yaparım ve ölüm hep hatırımdadır. Bu sefer kendime hatırlattığım gerçekle yüzleştim.

Geçmiş olsun.
Çok sağ olun.

Ölümden dönmeli kaza sonrası psikolojiyi az çok bilirim, maalesef ben de tecrübe ettim. Hele ki o anları hatırlıyorsanız 1, 2 sene gözünüzün önünden gitmez.

Gördüğümde gerçekten üzüldüm. Youtube kanalı da gayet iyi gidiyordu. Umarım en kısa zamanda iyi olursunuz. Allah büyüğünden korusun. Sezonda beraber güzel güzel rotalar yapalım kendinize iyi bakın, hızlı iyileşin :)
Youtube kanalı yavaştan büyüyordu ama nazara geldim sanırım. Kader böyle imiş. İnşallah hele bir nefes alabileyim de.... Çok teşekkür ederim. :)

Geçmiş olsun kral. Allah beterinden saklasın. Acil şifalar.
Amin, hepimizi korusun inşallah. Çok teşekkürler.

Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın,siz daha tecrübelisiniz o yüzden şunu sorucam,kaskınız normal kask değilde fullface kask olsaydı hasar daha az olabilirmiydi sizce? dağ bisikleti kullananlar fullface kullanması daha sağlıklı diyebilirmiyiz?
Amin, çok teşekkür ederim. 2017 de fullface kullanan bir arkadaşımdan gördüklerime dayanarak şunu söyleyebilirim: 1-2 saat ve üzeri antrenman yapan bisikletçiler için fullface kask hem ağır hem de terlemeden dolayı bunaltıcı olabiliyor. Dolayısı ile normal kasklar ya da daha iyisi dağ bisikleti için siperlikli kasklar daha kullanışlı. Fullface kasklar aslında freestyle yada downhill'ciler için daha uygun. Ama kullanacağım diyene de neden denmez :)

Geçmiş olsun, her zaman kaza riskiyle bisiklet sürüyoruz. 150-200 km şehirlerarası sürüş yaparız, başımıza hiç kaza gelmez ama markete ekmek almak için giderken çok büyük bir kaza yaşayabilir ya da atlatabiliriz.. Sizin ve çevreniz MTB konusunda bilgisi olması ve kaza yaşama riskini biraz daha fazla düşünüyor olmanız muhtemel ve belki de daha kötü bir sonuç çıkmasını engelledi ancak esas önemli konulardan biri de kazadan sonraki psikolojik durumunuz.. İnerken kaza geçirdiğinizde, eski inişlerinize göre bu sizi sonraki inişleriniz için ne derece etkileyecek, bu da önemli... En kısa zamanda toparlamanız ve son kazanız olması temennisiyle 🙋🏻‍♂️
Tedbir her zaman şart. Aslında bu bir kısır döngü. Düştüğünüz için korku oluyor, o korku binince geçiyor ama binmek için yine olayı unutmanız gerekiyor. Zaman çözecektir artık bekliyorum. Yarış bisikletine normalde daha az binerim. Çevredeki cam kırıkları, sıkıştıran araçlar, tırlar, hava kirliliği vs. Dağlar her zaman daha temiz ve dinlendirici gelmiştir bana. Kazanın teknik parkur içinde ama düz bir yerde gerçeklemesi garibime gidiyor. Hiç bir sebep yokken bir anlık mevzu ile ön teker hakimiyetini kaybettim.

Geçmiş olsun, dilerim en hızlı ve eskisinden çok daha iyi bir şekilde sevdiğiniz bisiklete dönersiniz.
Üzüldüm. Umarım bu hayatınızdaki son kaza olsun.
Çok teşekkür ederim. Garip bir duygu sevdiğinden darbe yemek :) Umarım tez vakitte dönebilirim.

Geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız diyeyim. En kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanız ve parkurlara dönebilmeniz dileğiyle..

Yalnız videoda dikkatimi çeken bir nokta oldu. "Sıkı bir dağ bisikleti binicisi" dediğiniz Ahmet Yıldırım isimli arkadaş kask ve eldiven kullanmıyor. Umarım sizin başınıza gelen kazadan sonra koruyucu ekipman kullanmaya özen gösterir.
Kesinlikle çok haklısınız. Tüm tecrübesine rağmen olabilecek %1 kaza ihtimali hayatına mal olabilir. Kaç kez söylendim, kızdım kendisine ama nafile inatçı bir keçidir o. Ciddi bir kaza geçirmiş olmasına rağmen...

Geçmiş olsun. Allah beterinde korusun. Ucuz atlatmışsınız.

Yazdığınız gibi ekipman çok önemli. Biraz da dikkat ve şans belki de...

Sağlıklı pedallar.

Kazasız ve keyifli turlar.

five
Amin, Hakikaten ucuz atlattım. Allah hepinizi korusun. Çok teşekkür ederim, sağ olun.

Çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim.

Herkese merhaba. 2023 yılı Kasım ayında aktif yayın hayatına geçirmiş olduğum Youtube kanalımla ilgili paylaşımlarımı bu başlık altında yapacağım. Videolarımda bisiklet, dağcılık, doğa ve doğa sporları ile içerikler bulabileceksiniz. Yer yer hakemlik anılarımı da paylaşacağım. Destekleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.
- ACIDAN GEÇMEYEN ROTA EKSİKTİR ! -

(link)

Konunuz umarım "Şu anda hangi bisiklet videosunu izliyorsunuz" konusuna taşınmaz. :)
Yok sanmıyorum. Yöneticimize danışıp onay aldıktan sonra başlığı açtım. Çok teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: specific
Büyük geçmiş olsun, tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz umarım.

• Beğen
Geçmiş olsun.

• Beğen
Geçmiş olsun

• Beğen
Büyük geçmiş olsun, en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz inşallah.

• Beğen
Geri