Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

maks 600 tl bütçe ile bisiklet

Tepki
2
İsim
Ahmet Kahraman
Bisiklet
Carraro
öncelikle sitenizde yeniyim ve ilk mesajım. şimdiden hepinize yardımlarınız için teşekkür ediyorum..

başlıkta da belirttiğim gibi maksimum 600 tl bir bütçe ile işe gidip gelirken ve bulunduğum civarda ormanlık araziler vs. kullanabileceğim bir bisiklet arıyorum.
salcano astro en çok dikkatimi çeken bisiklet oldu. servis ve bayi ağı epey geniş.

tekirdağ çerkezköy'de oturuyorum ve burada mtb için epey alan mevcut
bana bu konuda (ekimdeki bütçemin kısıtlı olduğunu biliyorum) yardımlarınızı bekliyorum boyum 1,81 kilom 75

bugün sirkecide epey dolaştım bisikletleri inceledim ve kafam tamamen karıştı

bisiklet kullanması konusunda iyi ama parçaları konusunda çok acemi birisi olarak adam gibi bir dağ bisikleti seçmemde yardım ederseniz sevinirim....

saygılar...

bu arada aklım hala salcano astro da...

Scudo
Bütçeni biraz açıp 2010 sedona borla alabilirsin gayet iyi bisiklet

• Beğen
Tepkiler: Ahmet KAHRAMAN
Birazcık bütçeyi arttırıp Kron XC 1000 alabilirsiniz...Fiyatı 700tl civarındaydı...Bunun dışında whistli,sedona,carraro bisikletlere de bakabilirsiniz...

• Beğen
yardımlar için teşekkürler şimdi kron xc1000, sedona borla bunları araştırmaya başladım en geç 10-11 nisan gibi alacağım.

GEOTECH ASCENT ALIVIO
GEOTECH NEON ACERA
kron XC 1000
sedona borla

bu bisikletlerin fiyatları ortalama 700 tl. bunlar arasındaki + lar ve -ler nelerdir acaba.
tabi bunlardan birini seçince geriye almak için pazarlık yapmak kalıyor :)

2010 sedona borla bütçene uygun olanı 600 sanırım bu yıl. her gün fikir değiştiren ben, 711- V düşünüyordum kron xc1000 ile sedona 711-v yi kıyaslayabilen biri olursa sevinirim :) kron xc 1000 lerin peşin fiyatı ne kadar oluyor acaba bi de onu öğrenmek istiyorum.

• Beğen
teşekkürler açıkçası ikinci el bakmıyorum çünkü taksitle almak zorundayım bir anda o kadar parayı verirsem kendimi zor duruma sokarım açıkçası

GEOTECH ASCENT ALIVIO
GEOTECH NEON ACERA
kron XC 1000
sedona borla

bu dördünü inceliyorum bu aralar özellikle kron daha dikkat çekici gelmeye başladı taksitli verirlerse ve bir aksaklık olmazsa 11 nisanda alıcam.

son karar bütçeyi zorlayıp ya kron xc1000 yada WHISTLE MIWOK 1052 V alacağım 11 nisanda istanbulda son noktayı koymaya kararlıyım

Kron XC 1000 iyi bir bisiklettir...Taksitli satıyorlar.Ayrıca yapım aşamasında istediğin parçaları ekletip çıkarttırabilirsin bütçene göre.İyi bir uygulama:)Ya da hazır olanlardan alabilirsin...

yardımlarınız için teşekkürler 11 nisanı sabırsızlıkla bekliyorum

Sedona Ya Da Kron Alacağına , Geotech Almanı Şiddetle Öneririm.
Bildiğin Üzere Sedona ve Kron Türk Malı.
Biz Türklerin Yaptıgımızdan Çok Kazanacağımız Paraya Önem Verdiğimizi Bilirsin.
O Yüzden Geotech Diyorum.

@Ahmet KAHRAMAN

whistle aldım memnunum sende memnun kalabılırsın

@Emirhan Atasöz

Geotech de bir türk markasıdır.Yurt dısından gelen donanımlar Türkiye’de Delta Bisikletin montaj fabrikasında toplanmaktadır. :)

Bisiklet secimine gelince Whistle Mivok 1052 v güzel bir bisiklettir.Tavsiye ederim.. :rolleyes:

whistle mivok 1052v alacağım büyük bir ihtimalle inceledikçe daha da hoşuma gitmeye başladı yeter ki taksit seçenekleri keseme uygun olsun..

hocam hemşeri sayılırız anne tarafı saraylı şu anda eskişehirdeyim bende sedona borlaya taktım sedonanın en ucuzu o 600,00 tl ye sanırım bu bisikleti alacam...

Geri