Ahmet KAHRAMAN
Üye
- Tepki
- 2
- İsim
- Ahmet Kahraman
- Bisiklet
- Carraro
öncelikle sitenizde yeniyim ve ilk mesajım. şimdiden hepinize yardımlarınız için teşekkür ediyorum..
başlıkta da belirttiğim gibi maksimum 600 tl bir bütçe ile işe gidip gelirken ve bulunduğum civarda ormanlık araziler vs. kullanabileceğim bir bisiklet arıyorum.
salcano astro en çok dikkatimi çeken bisiklet oldu. servis ve bayi ağı epey geniş.
tekirdağ çerkezköy'de oturuyorum ve burada mtb için epey alan mevcut
bana bu konuda (ekimdeki bütçemin kısıtlı olduğunu biliyorum) yardımlarınızı bekliyorum boyum 1,81 kilom 75
bugün sirkecide epey dolaştım bisikletleri inceledim ve kafam tamamen karıştı
bisiklet kullanması konusunda iyi ama parçaları konusunda çok acemi birisi olarak adam gibi bir dağ bisikleti seçmemde yardım ederseniz sevinirim....
saygılar...
bu arada aklım hala salcano astro da...
başlıkta da belirttiğim gibi maksimum 600 tl bir bütçe ile işe gidip gelirken ve bulunduğum civarda ormanlık araziler vs. kullanabileceğim bir bisiklet arıyorum.
salcano astro en çok dikkatimi çeken bisiklet oldu. servis ve bayi ağı epey geniş.
tekirdağ çerkezköy'de oturuyorum ve burada mtb için epey alan mevcut
bana bu konuda (ekimdeki bütçemin kısıtlı olduğunu biliyorum) yardımlarınızı bekliyorum boyum 1,81 kilom 75
bugün sirkecide epey dolaştım bisikletleri inceledim ve kafam tamamen karıştı
bisiklet kullanması konusunda iyi ama parçaları konusunda çok acemi birisi olarak adam gibi bir dağ bisikleti seçmemde yardım ederseniz sevinirim....
saygılar...
bu arada aklım hala salcano astro da...