Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Maksimum 800 liraya alınabilecek dağ bisikleti

ÖmürY

Üye
Tepki
7
Bisiklet
Mosso
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1 yıldır salcano ng650 v kullanıyorum. Bisiklet üzerindeki birçok parçada değişikliğe gitmek zorunda kaldım ancak hala devam eden sorunlar ve zaman zaman trafikte beni tehlikeye düşüren arızalar nedeniyle bisikletimi değiştirme kararı aldım. 800 lira gibi bir bütçem var, disk fren kullanmayı düşünmüyorum, bisiklet seçiminde yardımcı olmanızı rica ediyorum, şimdiden teşekkürler :)

Scudo
Bu bisikleti inceleyin derim.
(link)

Ayrıca dağ bisikletini, dağ bisikleti olarak kullanacaksanız disk fren tercih edin derim.

Teşekkürler Burak Bey, B'TWIN ürünlerin kalitesi hakkında net bir bilgim yok bu konuda bir fikriniz var mı?

Bence Salcano NG650 kullandıysan 800 TL lik bir bisiklet seni mutlu etmeyebilir. Limitim kesinlikle bu diyor isen Sedona 700 V öneririm. Ama bana sorarsan limiti 200 TL daha arttırıp Merida MATTS TFS 15V almak daha mantıklı. Ben olsam Merida alırdım. Aşağıda iki modele ait bilgilerin linki mevcut.

(link)

(link)

@ÖmürY

Forumda B'twin ile ilgili bir sürü başlık var. Bir çok sonuca ulaşabilirsiniz. Ben sık sık Decathlon mağazasını ziyaret ediyorum. Gerçekten fiyatına göre kaliteli ürünleri var. Ayrıca müşteri memnuniyeti çok iyi olan bir mağaza. Bir çok bisikletini deneme fırsatım oldu ama bu bisikleti deneme şansım olmadı. Eğer alırsanız pişman olmayacağınızı düşünüyorum ama siz yinede araştırın, aklınızda bir soru kalmasın. Bu fiyata sram donanımı olan pek fazla bisiklet bulamazsınız.

Yanıtınız için teşekkürler Rıdvan Bey. Aslını sorarsanız şimdiye kadar çok da elimdeki bisikletin sınırlarını zorlayacak gezilerim olmadı. Artık bisikletime güvenmiyorum ve kullanırken tedirginim ve bu da çok rahatsız edici. Yani kaliteli malzemeye sahip olması temel arayışım şu an için.

Yaşadığım şehirde de bir Decathlon mağazası var ve ilk fırsatta gidip bahsettiğiniz bisikleti inceleyeceğim Burak Bey, teşekkür ediyorum ilginiz için :)

@ÖmürY

Rica ederim. Yalnız bahsettiğim modeller Decathlon da olmayabilir. Bilginiz olsun.

bisiklete güvenmemek diye bişey olmaz, malzemeyle alakalıdır, lastiklere güvenmiyorum, frenlere güvenmiyorum, zincire güvenmiyorum, bu durumda bu parçalar değiştirilir. Onun dışında sürüş ile ilgili güvensizlik nedeni doğru oturuş doğru sürüş gibi şeyler olabilir.

Evet Emrah Bey, ki ben de tam olarak bunu kastetmiştim. Fren, aynakol, zincir, ön arka dişliler, orta göbek dediğiniz gibi değiştirildi, değiştirdiğim parçalarda bütçem yettiğince (öğrenciyim) kaliteli malzeme kullanmaya çalıştım ancak tamirciye gidip gelmekten, internetten ucuz parça aramaktan, acaba bunların hangisinde tekrar sıkıntı yaşayacağım da nerede yolda kalacağım diye düşünmekten yorulmuş durumdayım. Bisiklet kullanımında henüz yeniyim, tabi ki sürüş tekniklerinde de eksikliklerim vardır ancak tüm bu arızalar sürücü kaynaklı olabiliyorsa sanırım bisiklet kullanmaktan vazgeçmek benim için en hayırlısı olacaktır. :)

güven derken , arıza yapmalarındamı bahsediyorsunuz parçaların ? çok fazla hırpalamadıgınız sürece sorun cıkarmamaları gerekiyor, 800 liraya alacagınız bisiklette de o parçalar olacak, anlam veremedim

460 USD liste fiyatı olan Sedona 710 u uzun pazarlık sonucu aldım. Şu ana kadar 60 km kadar gittim(Henüz yorum yapmak için erken). Başınızdan geçen sorunlar tam olarak nedir bilmiyorum ama ben henüz sorun yaşamadım. Yaklaşık 800 TL harcayarak eski bisikletinizden ne kadar üstün bir model alınabilir onu kestiremedim. Ayrıca eğer Sedona 710 almasaydım carraro crs600 alacaktım. Belki size fikir verir.

870 tl pazrlık yapıp salcano astro 26 hd aldım.25 -30 gundur birlikte mutluyuz :)) tavsiye ederim.

Geri